Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да отворя админ панела на D link рутер

Препоръчан отговор

След скриване на SSID от настройките, повече няма влизане в страницата за настройките на рутера 192.168.0.1 

От там беше зададена опция за скриване на SSID и край. Сега не може да се влезе, за да се промени отново настройката, за да се вижда мрежата. Става само с ръчно добавяне на името, паролата и т.н. 

Опитах с рестарт на Рутера, но не се получава. 

Някой има идея дали може да се промени тази настройка отново на видима и разбира се, как и дали може по друг начин да се достъпи админ панела за настройките на рутера? 

Благодаря. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)
преди 18 минути, AAUUXX написа:

Направи ресет на рутера от бутона ресет ,като го задържиш натиснат за няколко секунди.

Screenshot_2023-01-17-15-54-51-460.jpeg

То е бисквитка. Но пробвах. Не иска да се рестартира. 

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

А пробва ли с http://dlinkrouter дали отваря панела?

Или със

http://dlinkrouter.local

И двата адреса не се отварят. 

преди 20 минути, цър-вул написа:

Достъп по LAN пробва ли?
С reset с кламер пробва ли? Ще трябва да настройва всичко.

Ползвам го през телефона. Няма кабел. Иначе пробвах с кламера, но не се рестартира. Ако извадя батерията дали ще помогне? 

Говорим за онези малките бисквитки или както там им казват. Може би трябваше да го спомена в началото. Моя грешка. 

В най-добрия случай след безкрайно чакаме стигам до този прозорец, но от там на сетне абсолютно нищо не се случва! 

Screenshot_20230117_161315_Chrome.thumb.jpg.8a6a17179b9564723315c4462e6a944b.jpg

Редактирано от ostavime (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ostavime написа:

Иначе пробвах с кламера, но не се рестартира.

Поне 10сек задържане-ще се рестартира като  се нулира. Модел на рутъра?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, цър-вул написа:

Поне 10сек задържане. Модел на рутъра?

Малка бисквитка. Нямам идея какъв модел е. Въвтре като отворя на SSID пише: dlink_DWR-932...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти със каква ОС-си защото мога да кажа командите за Линукс при които ти показва активния адрес? Май има и за Уиндоус през командния портал но не знам за уин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Ти със каква ОС-си защото мога да кажа командите за Линукс при които ти показва активния адрес? Май има и за Уиндоус през командния портал но не знам за уин.

Android. Ползвам го това само за телефона. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ostavime написа:

Така или иначе вече го намерих, ще го покажа.

ipconfig

ss-2-7.jpg

Може на някой друг да помогне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ДзВяРа! написа:

Така или иначе вече го намерих, ще го покажа.

ipconfig

ss-2-7.jpg

Може на някой друг да помогне.

Да да, точно. Аз през този адрес пробвам, но е недостъпен. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, ostavime написа:

На телефон ползвам Termux за команден ред. Може да опиташ през него това, което ти предлага @ДзВяРа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, ДзВяРа! написа:

Ето какво намерих за андроид през телефон!

https://www.tp-link.com/us/support/faq/2375/

Това е така, само ако тел е свързан с хоста

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За да извършите възстановяване на фабричните настройки, моля, следвайте стъпките по-долу.
Стъпка 1: Когато устройството е включено, поставете кламер в отвора на гърба на устройството с надпис Нулиране.
Стъпка 2: Задръжте кламер надолу за 10 секунди и го освободете.
Стъпка 3: Устройството ще се рестартира самостоятелно. След като индикаторът за WLAN спре да мига, устройството се нулира.
Нулирането на рутера не нулира фърмуера до по-ранна версия. Той ще промени всички настройки обратно към фабричните.
Забележка: Потребителското име по подразбиране е admin и няма парола.

Това пише в сайта на D Link!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Това е така, само ако тел е свързан с хоста

Ами той се свързва с мрежата, ама не достъпва уеб-интерфейса му. Поне аз това разбрах ...

Да не се окаже, че освен SSID, е спряно и DHCP? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да се свържа с рутера, защото настройките са зададени телефона да се връзва автоматично. Имам WiFi, това не е проблема. Проблема е, че след като се изключи SSID от настройките повече не може да се влзе в адреса за настройките. Администраторския панел на адрес 192.168.0.1 е недостъпен. 

Може и аз нещо да не обяснявам правилно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ostavime написа:

Аз мога да се свържа с рутера, защото настройките са зададени телефона да се връзва автоматично. Имам WiFi, това не е проблема. Проблема е, че след като се изключи SSID от настройките повече не може да се влзе в адреса за настройките. Администраторския панел на адрес 192.168.0.1 е недостъпен. 

А през някакъв команден ред имаш ли пинг към 192.168.0.1? Има разни net tools за Android, можеш и през нещо такова да опиташ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, ostavime написа:

Администраторския панел на адрес 192.168.0.1 е недостъпен. 

попадал съм на рутери, на които пише това на корпуса, ама на практика се оказва че са 192.168.1.1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, овню написа:

попадал съм на рутери, на които пише това на корпуса, ама на практика се оказва че са 192.168.1.1

Нали затова му казах да провери кой е актуалния адрес, той може да се промени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Нали затова му казах да провери кой е актуалния адрес, той може да се промени.

олелей, пропуснал съм да го видя
требе да сложа зъркелите

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ostavime написа:

Закачи я тая бисквитка с USB кабел за компа и виж какво получава, като адрес, маска и гейт на виртуалния адаптор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ostavime написа:

ако си само с телефон
Щракнете ТУК , за да откриете автоматично IP адреса на вашия рутер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...