Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Абе жив ли е Путин?

petie1

Препоръчан отговор

Жив ли е Путин или Зеленски хептен изтрещя? Пускам темата като закачка за бункера на Путин, аз мисля след кравата вече са стартирали клонирането ама да видим форумните спецове какво ще кажат?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Жив е той, жив е. Там в механата,

потънал в джибра, лежи и пъшка

Повален от една въшка.

На една страна захвърлил кана,

на друга чаша на две строшена;

очи тъмнеят глава се люшка.

Устата вика дайте мастика.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

жив е - просто си направи операция за смяна на пола, ботокса бе саммо началото

gay-pride-flags_1.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е въпрос с повишена трудност. То даже тук във форума некои вече ги няма, но разни ботчета умело продължават спамното им дело...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Путин има няколко двойника, така че дори и да пукне в Кремъл могат да скрият факта и да пуснат някой от двойниците му да го замества докато не решат какво да правят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, petie1 написа:

Жив ли е Путин или Зеленски хептен изтрещя? Пускам темата като закачка за бункера на Путин, аз мисля след кравата вече са стартирали клонирането ама да видим форумните спецове какво ще кажат?

А стига глупости вече. Що уйдисваш на Анчето. Да не говорим, че овцете искат да гледат цирк и интрига. Тях не ги интересува реалният свят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Повален от една въшка.

Еййй, не знаех че си поет!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това го пуснаха украинците като слух, а западнярите го взеха насериозно и сега тук се задават глупави въпроси. Бил болен от еди-що си... Дай му на балъка това което иска да чуе и види, и ще се на*ере от кеф. Другаря Путин си гледа интересите, не го мислете. По-добре вижте в нашата родина какво се случва. Факт е обаче, че реално "войната" в Украйна е можела да започне още през 2014 година, но Меркел тогава отложи старта. А това, че украинци си стреляха по Донецк, където има рускоезично население, се знае отдавна, но като слушаш само дойче веле, нема как да го знаеш. Просто ония овъртат и дават само това, което народа иска да чуе и види. Пускат некви стари записи от преди 10-15 години и народа гледа и верва. Та, както писах по-горе, дай на балъка това което иска и ще се нас*ере от кеф. Такива хора лесно се манипулират. А Путин си е жив. Всеки ден обикаля голямата и необятна Русия. Среща се с много хора.  Русия като цяло си е самодостатъчна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Beemo написа:

Бегай с това клониране. Целият Кремъл, ще се напълни с джуджета.

Ааа ковачниците на Мородор значи :yanim:

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Повален от една въшка.

Ехаа бая ме разсмя

преди 1 час, Емил Костов написа:

А стига глупости вече. Що уйдисваш на Анчето. Да не говорим, че овцете искат да гледат цирк и интрига. Тях не ги интересува реалният свят.

Аа @ДзВяРа!да си й удийсва на акъла, аз само се пробвам ама бледнея пред нея за 3 часа 11 отговора а с нея 26 :biggrin:

преди 1 час, ined написа:

5cc1cc5427a39731946489.jpg

Опа за Терминаторите не се сетих..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ivan_pop написа:

Еййй, не знаех че си поет!

Не съм. Такива ми удват след третото голямо.... :)

Жив е той, жив е! Там под юргана, потънал в мисли лежи и пъшка. Студент с поглед забит в тавана, студент от лекции свикнал да кръшка. От една страна декан го ръчка, от друга съвест на две строшена, очи тъмнеят, глава се люшка - зер не е пил вода студена! Лежи студентът, а в механата нещо го силно, страстно влече, хлебарка скърца нейде в кревата, а му се вече яйцето пече. Сесия е сега! Пейте робини тез тъжни песни! От института ще да замине и този студент. Но замълчи сърце! Тоз, който мързел е по природа, той не умира

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, NewRedDragon написа:

Не съм. Такива ми удват след третото голямо.... :)

Жив е той, жив е! Там под юргана, потънал в мисли лежи и пъшка. Студент с поглед забит в тавана, студент от лекции свикнал да кръшка. От една страна декан го ръчка, от друга съвест на две строшена, очи тъмнеят, глава се люшка - зер не е пил вода студена! Лежи студентът, а в механата нещо го силно, страстно влече, хлебарка скърца нейде в кревата, а му се вече яйцето пече. Сесия е сега! Пейте робини тез тъжни песни! От института ще да замине и този студент. Но замълчи сърце! Тоз, който мързел е по природа, той не умира

Поздрав на всички от ФОРМУЛНАТА компания. За ТЕБ - също!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Поздрав на всички от ФОРМУЛНАТА компания. За ТЕБ - също!

Дано наборе! Малкия е много нахъсан.....дано сме живи да видим и българин там. Готвим се вече.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...