Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте телефон до 400 лева за жена

Препоръчан отговор

Здравейте!

Искам да направя подарък на сестра ми, условията - да е от Технополис, защото ми е най близо, да е до 400 лева.

Аз се спрях на този

Бих взел и G42 но го няма наличен в Добрич

Нямам наблюдения върху сериите А13 и А23 на Самсунг, и телефоните РОСО

дали са добри, затова - предложете възможно най-доброто до 400 лева.

Благодаря!

Не искам да поръчвам онлайн, моля само за линк към Технополис! За да го купя на място..

Редактирано от Богатир (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, нушо написа:

Аз бих взел Realme ,но с тези характеристики е малко по скъп от 400 лева.Poco също са добри.

Да..460 лева е..ще помисля..

Благодаря!

преди 7 минути, нушо написа:

Аз бих взел Realme ,но с тези характеристики е малко по скъп от 400 лева.Poco също са добри.

Мнение за тези серии на Самсунг А13 и А23 , или Моторолата, на която се спрях е по добър вариант?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Богатир написа:

Мнение за тези серии на Самсунг А13 и А23 , или Моторолата, на която се спрях е по добър вариант?

А23 е с по добър дисплей, по добара камера, бързо зареждане 25W. А13 5G ли е ,макар че само това ще е плюса спрямо А23.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

Можеш да видиш и този. Има доста добри характеристики за цената си, но лошото е, че марката не е това, което беше след санкциите и не поддържа на Google услугите.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-HUAWEI-NOVA-Y90-BLUE/p/536959

Алтернативно този, но е малко над бюджета. Има и модел който се вмества, но е с по-малко RAM:

6GB

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/SMARTFON-GSM-XIAOMI-REDMI-NOTE-11-TWILIGHT-BLUE/p/597879

4GB

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/SMARTFON-GSM-XIAOMI-REDMI-NOTE-11-STAR-BLUE/p/579777

POCO е горе-долу в бюджета, но не е с Snapdragon:

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-POCO-M5-BLACK-43407/p/579823

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

POCO е горе-долу в бюджета, но не е с Snapdragon:

Аз вече 1 година с poco но друг модел взех го за 420 лв от технополис адски съм доволен .Камерата много добре снима с 3 камери съм задни и една предна . Wi FI също е много добър поддържа всички стандарти като цяло съм много доволен от телефона .До сега съм ползвам само телефони на самсунг но последният , който ползвах адски ме разочорова с батерията мина половин година и почна да пада бързо при не активно ползване през деня . Както и да е дадох го на баща ми и си взех POCOTO за което не съжалявам .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Богатир написа:

Аз се спрях на този

В описанието на телефона пише: "БЕЗ 220V АДАПТОР В КОМПЛЕКТ". Така че да се има предвид, че при някои телефони трябва да се закупи допълнително и зарядно.

Спират да предлагат зарядни с телефоните уж за опазване на околната среда. Хората били имали от предишните телефони и могли тях да ползват, ама според мен е, за да вдигнат крайната цена. Първото зарядно, върху което кликнах (без да гледам други модели) - Зарядно Motorola TurboPower 18W SJSC52ET е 35 кинта...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Взех G42 на сестра ми, имаше го в Добрич, макар в сайта им да го няма като наличност там.

Прехвърлих и картите, всичко инсталирахме, но Вайбър не иска да се активира?!?!

Досега не ми се е случвало. Натиснах на помощ, пише, че може ба е от прекален спам от въпросния номер, но едва ли...

Някой имал ли е такъв проблем, с активацията на Вайбър?

Приложението е инсталирано, просто не минава активация. Да изчакам 24 часа и да пробвам отново?

Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Богатир написа:

Прехвърлих и картите, всичко инсталирахме, но Вайбър не иска да се активира?!?

Остави в апарата само тази сим карта на която ще получиш обаждане или смс с кода от вайбър с включени мобилни данни, ако не даде резултат изчакай 24ч без да правиш опити за активиране на вайбър след което опитай отново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, нушо написа:

Първо не трябва ли изход от стария Вайбър,и тогава да се пробва?

Сега ще пробвам да изляза от вайбъра в стария и телефон и тогава да опитам ..или не  - ще изляза от вайбъра на стария и телефон, но ще изчакам 24 часа и ще опитам пак.

Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вайбъра работи на този телефон, в който е сим картата. Няма нужда да се излиза. Може да пробваш да преместиш сим картата в другия слот (ако апарата е двусимов).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Излязох от профила на Вайбър на стария телефон на сестра ми. Изчаках 24 часа и пак не се активира..

Един приятел има същия проблем, след като е върнал заводските настройки на неговото XIAOMI - не може да си актавира Вайбър 🤨

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, нушо написа:

Какво остава, да го деактивирате освен и пробвате наново ? Но не виждам причина да не иска да се активира.

Деактивиран е, и пак не става ..Вайбър, както Уатсап и Скайп, ще се окаже поредната окепазена програма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А да не би да трябва да се изтрие от профила ѝ в Гугъл? Може от там Вайбър да помни старият апарат и да не иска да се активира на новия. Друго не ми идва на акъла. 

При този вариант предполагам че и хронологията ще изчезне и ако има нещо важно, трябва де се помисли по въпроса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, ivottoshev написа:

А да не би да трябва да се изтрие от профила ѝ в Гугъл? Може от там Вайбър да помни старият апарат и да не иска да се активира на новия. Друго не ми идва на акъла. 

При този вариант предполагам че и хронологията ще изчезне и ако има нещо важно, трябва де се помисли по въпроса.

Имаш предвид, че профила във Вайбър и този в Гугъл е възможно да со синхронизирани?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На мен при смяна на апарата се инсталират приложенията от старият ми телефон които се пазят в профила ми в Гугъл Плей, ама не помня Вайбър да е правил проблеми. Може да има някакъв бъг при нея и да не иска да се активира на новият апарат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...