Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте телефон до 400 лева за жена

Featured Replies

Здравейте!

Искам да направя подарък на сестра ми, условията - да е от Технополис, защото ми е най близо, да е до 400 лева.

Аз се спрях на този

Бих взел и G42 но го няма наличен в Добрич

Нямам наблюдения върху сериите А13 и А23 на Самсунг, и телефоните РОСО

дали са добри, затова - предложете възможно най-доброто до 400 лева.

Благодаря!

Не искам да поръчвам онлайн, моля само за линк към Технополис! За да го купя на място..

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

• Автор
преди 3 минути, нушо написа:

Аз бих взел Realme ,но с тези характеристики е малко по скъп от 400 лева.Poco също са добри.

Да..460 лева е..ще помисля..

Благодаря!

преди 7 минути, нушо написа:

Аз бих взел Realme ,но с тези характеристики е малко по скъп от 400 лева.Poco също са добри.

Мнение за тези серии на Самсунг А13 и А23 , или Моторолата, на която се спрях е по добър вариант?

преди 47 минути, Богатир написа:

Мнение за тези серии на Самсунг А13 и А23 , или Моторолата, на която се спрях е по добър вариант?

А23 е с по добър дисплей, по добара камера, бързо зареждане 25W. А13 5G ли е ,макар че само това ще е плюса спрямо А23.

Привет,

Можеш да видиш и този. Има доста добри характеристики за цената си, но лошото е, че марката не е това, което беше след санкциите и не поддържа на Google услугите.

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-HUAWEI-NOVA-Y90-BLUE/p/536959

Алтернативно този, но е малко над бюджета. Има и модел който се вмества, но е с по-малко RAM:

6GB

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/SMARTFON-GSM-XIAOMI-REDMI-NOTE-11-TWILIGHT-BLUE/p/597879

4GB

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/SMARTFON-GSM-XIAOMI-REDMI-NOTE-11-STAR-BLUE/p/579777

POCO е горе-долу в бюджета, но не е с Snapdragon:

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM-POCO-M5-BLACK-43407/p/579823

преди 3 часа, B-boy/StyLe/ написа:

POCO е горе-долу в бюджета, но не е с Snapdragon:

Аз вече 1 година с poco но друг модел взех го за 420 лв от технополис адски съм доволен .Камерата много добре снима с 3 камери съм задни и една предна . Wi FI също е много добър поддържа всички стандарти като цяло съм много доволен от телефона .До сега съм ползвам само телефони на самсунг но последният , който ползвах адски ме разочорова с батерията мина половин година и почна да пада бързо при не активно ползване през деня . Както и да е дадох го на баща ми и си взех POCOTO за което не съжалявам .

преди 6 часа, Богатир написа:

Аз се спрях на този

В описанието на телефона пише: "БЕЗ 220V АДАПТОР В КОМПЛЕКТ". Така че да се има предвид, че при някои телефони трябва да се закупи допълнително и зарядно.

Спират да предлагат зарядни с телефоните уж за опазване на околната среда. Хората били имали от предишните телефони и могли тях да ползват, ама според мен е, за да вдигнат крайната цена. Първото зарядно, върху което кликнах (без да гледам други модели) - Зарядно Motorola TurboPower 18W SJSC52ET е 35 кинта...

• Автор

Здравейте!

Взех G42 на сестра ми, имаше го в Добрич, макар в сайта им да го няма като наличност там.

Прехвърлих и картите, всичко инсталирахме, но Вайбър не иска да се активира?!?!

Досега не ми се е случвало. Натиснах на помощ, пише, че може ба е от прекален спам от въпросния номер, но едва ли...

Някой имал ли е такъв проблем, с активацията на Вайбър?

Приложението е инсталирано, просто не минава активация. Да изчакам 24 часа и да пробвам отново?

Благодаря!

преди 7 минути, Богатир написа:

Прехвърлих и картите, всичко инсталирахме, но Вайбър не иска да се активира?!?

Остави в апарата само тази сим карта на която ще получиш обаждане или смс с кода от вайбър с включени мобилни данни, ако не даде резултат изчакай 24ч без да правиш опити за активиране на вайбър след което опитай отново.

• Автор
преди 12 минути, нушо написа:

Първо не трябва ли изход от стария Вайбър,и тогава да се пробва?

Сега ще пробвам да изляза от вайбъра в стария и телефон и тогава да опитам ..или не  - ще изляза от вайбъра на стария и телефон, но ще изчакам 24 часа и ще опитам пак.

Благодаря!

Вайбъра работи на този телефон, в който е сим картата. Няма нужда да се излиза. Може да пробваш да преместиш сим картата в другия слот (ако апарата е двусимов).

• Автор

Здравейте!

Излязох от профила на Вайбър на стария телефон на сестра ми. Изчаках 24 часа и пак не се активира..

Един приятел има същия проблем, след като е върнал заводските настройки на неговото XIAOMI - не може да си актавира Вайбър 🤨

• Автор
преди 2 часа, нушо написа:

Какво остава, да го деактивирате освен и пробвате наново ? Но не виждам причина да не иска да се активира.

Деактивиран е, и пак не става ..Вайбър, както Уатсап и Скайп, ще се окаже поредната окепазена програма.

А да не би да трябва да се изтрие от профила ѝ в Гугъл? Може от там Вайбър да помни старият апарат и да не иска да се активира на новия. Друго не ми идва на акъла. 

При този вариант предполагам че и хронологията ще изчезне и ако има нещо важно, трябва де се помисли по въпроса.

• Автор
преди 28 минути, ivottoshev написа:

А да не би да трябва да се изтрие от профила ѝ в Гугъл? Може от там Вайбър да помни старият апарат и да не иска да се активира на новия. Друго не ми идва на акъла. 

При този вариант предполагам че и хронологията ще изчезне и ако има нещо важно, трябва де се помисли по въпроса.

Имаш предвид, че профила във Вайбър и този в Гугъл е възможно да со синхронизирани?

На мен при смяна на апарата се инсталират приложенията от старият ми телефон които се пазят в профила ми в Гугъл Плей, ама не помня Вайбър да е правил проблеми. Може да има някакъв бъг при нея и да не иска да се активира на новият апарат.

• 2 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.