Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за Express VPN

Препоръчан отговор

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Пак не позна, само веднъж съм ги активирал 30-те гига байта и те не са ги спирали оттогава, щото виждат че съм в богата държава и все се надяват, че някога ще започна да им плащам.
А има един друг ВПН който просто ти иска един фалшив и-мейл и ти дава уж временно да го ползваш. След няколко седмици спира. Хубаво, айде пак нов фалшив и-мейл и нова инсталация и пак тръгва и си работи със сумати държави. Ама няма да ви кажа кой е той, за да си плащате.

пак лъжеш смотаняко не седмици а седмица и това го знаем

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааааааа седмици са, седмици ... ама няма да ви кажа кой е ВПН-а , че ще го налазите масово и ще прекарате тарикатлъка ми.
Пуснах аз тема за колонките ми и опааааа ... сега поскъпнали с 30 € щото разни читатели от двата форума почнали да си ги поръчват и германския амазон вдига цената.

преди 23 часа, Beemo написа:

А бе ей, цървуляк - да не си мислиш, че ние тук ... Кажи за 30 гига фрий. Че трябва да си платиш, една или три години. Или ти си фон говнен и не ти искат пара?

Аз не плащам никога на подобни мошеници, вие сте за това да им давате парички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Ааааааа седмици са, седмици ... ама няма да ви кажа кой е ВПН-а , че ще го налазите масово и ще прекарате тарикатлъка ми.

спри да лъжеш казах ти че го знаем кой е 

смотаняк искаш ли да ти дам данните за вход на впн

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Белгиеца написа:

нищо не знаеш бе льольо

плащай си като поп и си гледай хамериканските извращения

смотаняк аз си ги имам безплатно и то 365 дена а не 7 дена и неограничено а, не 30 гб като теб белгиско мидо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се абсолютен боклук този vpn, защото след като заплатих абонамент за 1 месец, съм станал обект и на някакъв фишинг предполагам, защото малко след това получих известие за онлайн разплащане на стойност 21.99 към apple com bill. А днес сутринта още две на стойност 100 лева пак към apple, а аз дори нямам профил там, а съм с андроид. Сега си връщам от банката, след като си блокирах и съответно наредих преиздаване на картата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...