Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за Express VPN

Featured Replies

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Пак не позна, само веднъж съм ги активирал 30-те гига байта и те не са ги спирали оттогава, щото виждат че съм в богата държава и все се надяват, че някога ще започна да им плащам.
А има един друг ВПН който просто ти иска един фалшив и-мейл и ти дава уж временно да го ползваш. След няколко седмици спира. Хубаво, айде пак нов фалшив и-мейл и нова инсталация и пак тръгва и си работи със сумати държави. Ама няма да ви кажа кой е той, за да си плащате.

пак лъжеш смотаняко не седмици а седмица и това го знаем

Ааааааа седмици са, седмици ... ама няма да ви кажа кой е ВПН-а , че ще го налазите масово и ще прекарате тарикатлъка ми.
Пуснах аз тема за колонките ми и опааааа ... сега поскъпнали с 30 € щото разни читатели от двата форума почнали да си ги поръчват и германския амазон вдига цената.

преди 23 часа, Beemo написа:

А бе ей, цървуляк - да не си мислиш, че ние тук ... Кажи за 30 гига фрий. Че трябва да си платиш, една или три години. Или ти си фон говнен и не ти искат пара?

Аз не плащам никога на подобни мошеници, вие сте за това да им давате парички.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Ааааааа седмици са, седмици ... ама няма да ви кажа кой е ВПН-а , че ще го налазите масово и ще прекарате тарикатлъка ми.

спри да лъжеш казах ти че го знаем кой е 

смотаняк искаш ли да ти дам данните за вход на впн

преди 20 часа, Белгиеца написа:

нищо не знаеш бе льольо

плащай си като поп и си гледай хамериканските извращения

смотаняк аз си ги имам безплатно и то 365 дена а не 7 дена и неограничено а, не 30 гб като теб белгиско мидо

• Автор

Оказа се абсолютен боклук този vpn, защото след като заплатих абонамент за 1 месец, съм станал обект и на някакъв фишинг предполагам, защото малко след това получих известие за онлайн разплащане на стойност 21.99 към apple com bill. А днес сутринта още две на стойност 100 лева пак към apple, а аз дори нямам профил там, а съм с андроид. Сега си връщам от банката, след като си блокирах и съответно наредих преиздаване на картата.

• 2 месеца по-късно...

А такааааа , големите тарикати сега какво ще кажат, а ?
Windscribe пак раздава БЕЗПЛАТНО по 30 GB за постоянно с един специален код.
Днес регистрирах акаунт за синчето и му дадоха и на него 30 GB на месец ,  да си ги има завинаги.

30GBwindscrb.png.19f8b32d1c02f0791946f9bb56303c9d.png

Кодът се вкарва по време на регистрацията, пък до нейната страница се стига след като сте си инсталирали екстеншъна в браузъра и кликнете да се регистрирате. Не трябва да забравите да им дадете валиден и постоянен и-мейл адрес, щото те сладурите пращат спам всеки месец и ако установят че мейл сървъра не приема писмата им, може да спрат подаръка.

На соросоиди код не давам, на новорегистрирани също не давам.
Ако някой нормален човек иска код, трябва да ми напомни той какво и кога ми е помогнал.
Е, сега блокираните няма как да ми пишат на лична поща, язък!
Ами тъй то, хейтърите да си го намерят сами ако могат кода.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

А такааааа , големите тарикати сега какво ще кажат, а ?
Windscribe пак раздава БЕЗПЛАТНО по 30 GB за постоянно с един специален код.
Днес регистрирах акаунт за синчето и му дадоха и на него 30 GB на месец ,  да си ги има завинаги.

30GBwindscrb.png.19f8b32d1c02f0791946f9bb56303c9d.png

Кодът се вкарва по време на регистрацията, пък до нейната страница се стига след като сте си инсталирали екстеншъна в браузъра и кликнете да се регистрирате. Не трябва да забравите да им дадете валиден и постоянен и-мейл адрес, щото те сладурите пращат спам всеки месец и ако установят че мейл сървъра не приема писмата им, може да спрат подаръка.

На соросоиди код не давам, на новорегистрирани също не давам.
Ако някой нормален човек иска код, трябва да ми напомни той какво и кога ми е помогнал.
Е, сега блокираните няма как да ми пишат на лична поща, язък!
Ами тъй то, хейтърите да си го намерят сами ако могат кода.

Белгийско мидо аз съм с 50 гигабайта така че си го наври кода там където ти го навира пешо

Това ревю е поредната долнопробна реклама целяща да те накара да кликнеш на бутона и да си платиш, след което авторът на страницата получава малко стотинки за това че те е навил да си купиш тяхна услуга.
Другите големи хвалячи на VPN-и са престъпниците предлагащи нелегална крадена IPTV.
VPN-ните са легално подстрекателство към извършване на незаконни действия от страна на наивни консуматори.

преди 8 часа, FobiaX написа:

скъпо е нормално е 2.5 долара на месец за vpn  .Вижте Nordvpn това съм пробвал и е добър 

A ето и кода за 30 гб на месец на WINDSCRIBE      ABGOOSHT

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.