Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ви е мнението за Express VPN

Препоръчан отговор

Какво ви е мнението за него? Дали е надежден, аз се абонирах пробно за един месец преди няколко дни, въпреки че ми върши работа засега, започна да ми взема доста пари, които не са част от месечната такса или аз се бъркам? Има ли някакви такси по време на сърфиране? Онзи дне 11,99 днес 21,99? Възползвах се от това са гледам филми в американски платформи, които не са достъпни у нас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Kalin Karaboychev промени заглавието на Какво ви е мнението за Express VPN

:offtopic_s:

преди 1 час, kaloqn_0998 написа:

Онзи дне 11,99 днес 21,99? Възползвах се от това са гледам филми в американски платформи, които не са достъпни у нас.

Зас тия пари по-добре иди на кино....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, kaloqn_0998 написа:

Онзи дне 11,99 днес 21,99?

по евтино си взех доживотен лиценз за впн +стики паслорс иначе за мен най добрия впн е cyberchost

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, kaloqn_0998 написа:

филми в американски платформи, които не са достъпни у нас

Такива филми не съществуват, освен ако има некви поредици за извратени вампири или Тръмп на луната/марс...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, JKirilov написа:

Такива филми не съществуват, освен ако има некви поредици за извратени вампири или Тръмп на луната/марс...

Да да, сравни например българския Нетфликс със френския.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма сигурност. А това че си плащаш е нормално!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Bubbles написа:

Да да, сравни например българския Нетфликс със френския.

Това не го разбирам, даже не знам да има български Нетфликс?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JKirilov написа:

Това не го разбирам, даже не знам да има български Нетфликс?

Регистрирай се в нетфликс пот вас с българското IP и устройството намиращо се в България, плати си абонамент и разгледай съдържанието, за база за сравнение ти давам част съдържанието на френския нетфликс :

Screenshot_20230203-192123.png

Screenshot_20230203-192132.png

Screenshot_20230203-192210.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Bubbles написа:

Регистрирай се в нетфликс пот вас с българското IP и устройството намиращо се в България, плати си абонамент и разгледай съдържанието, за база за сравнение ти давам част съдържанието на френския нетфликс :

Screenshot_20230203-192123.png

Screenshot_20230203-192132.png

Screenshot_20230203-192210.png

Мани ги тия, даже и субтитрите забраниха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Beemo написа:

Български?

Е у Франция български не мога да ти намеря, ама гледам че някои филми са сложили украински.:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Е у Франция български не мога да ти намеря, ама гледам че някои филми са сложили украински.:lol6:

Може би, от три години няма. Не се предлагат - изобщо.

пп Да не съмм офф - Proton VPN.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нетфликс е фирма, както примерно Уорнър Брос или Туенти Сенчъри Фокс, така че български Нетфликс няма, има канал.

Аз се придържам към маймундата и останалите и нямам проблеми...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, kaloqn_0998 написа:

Какво ви е мнението за него? 

Лошо ми е мнението за всички мошеници искащи пари.
Можеш да гледаш руски филми без да плащаш нищо, що пък трябва да им обръщаш внимание на онези диваци отвъд океана?
Да не би случайно русокосите рускини да са по-грозни от чернилките в САЩ?

Преди малко гледах по ITV Be предаването Dinner date, ама по време на рекламите толкова много чернилки набутват тъпите му инглизи, че направо да ти се заповръща. Проблемът ми е, че на френски няма такова предаване, та заради това гледам на английски от сателита им безплатно.

А пък то си има и безплатни ВПН-и за Кромиум, оти им давате пари на мошениците не ми е ясно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Белгиеца написа:

А пък то си има и безплатни ВПН-и за Кромиум,

белгиско мидо ти правиш ли разлика между прокси и ВПН не нали ,я по добре лъскай бастуна по украинките

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За не разбралите що е то безплатен ВПН, те им една картинка:

spacer.png

Значи по 30 гига байта на месец безплатно или само от браузъра Кромиум, или целият Линукс да минава през ВПН-а. 
Вторият вариант се пише в противният черен прозорец, копират се кодове и се попълват данните на сметката към ВПН-а. После целият трафик на компютъра  минава през ВПН-а.
На картинката виждате че минавам през краварско ИП от гр. Чикаго в САЩ.
Ама аз хамерикански идиотщини въобще изобщо не гледам, та не минавам никога през САЩ или Канада. Минавам през европейски страни като ми трябва.

Тъй тъй не мили ми селянчета мизернички, при 5 налични компютъра вкъщи бих могъл да си регистрирам 5 сметки към същия ВПН и да ми станат 5 по 30 = 150 гига байта на месец.
А вие будалите си плащайте вместо мене, нека ми е зле че аз не плащам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Белгиеца написа:

мили ми селянчета мизернички

Мило гражданче, богато - ние също знаем, да използваме Windscribe. Безплатно от 2 до 10 Гб. 30 са с ваучер, валидни за месец... 75% off за една година.

Така че,не се прави на много умен. 

пп И петте ти компютъра, са набор милениум. Обща стойност, барабар с ц/к ключетата и 17" плазма, бюрото и DIY поставките за колонки - девет копейки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Белгиеца написа:

За не разбралите що е то безплатен ВПН, те им една картинка:

spacer.png

на 4.02.2023 г. в 13:19, novaki написа:

белгиско мидо ти правиш ли разлика между прокси и ВПН не нали ,я по добре лъскай бастуна по украинките

Значи по 30 гига байта на месец безплатно или само от браузъра Кромиум, или целият Линукс да минава през ВПН-а. 
Вторият вариант се пише в противният черен прозорец, копират се кодове и се попълват данните на сметката към ВПН-а. После целият трафик на компютъра  минава през ВПН-а.
На картинката виждате че минавам през краварско ИП от гр. Чикаго в САЩ.
Ама аз хамерикански идиотщини въобще изобщо не гледам, та не минавам никога през САЩ или Канада. Минавам през европейски страни като ми трябва.

Тъй тъй не мили ми селянчета мизернички, при 5 налични компютъра вкъщи бих могъл да си регистрирам 5 сметки към същия ВПН и да ми станат 5 по 30 = 150 гига байта на месец.
А вие будалите си плащайте вместо мене, нека ми е зле че аз не плащам.

белгиско мидо не ми отговори на въпроса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Beemo написа:

Мило гражданче, богато - ние също знаем, да използваме Windscribe. Безплатно от 2 до 10 Гб. 30 са с ваучер, валидни за месец... 75% off за една година.

При мен са вече почти цяла година по 30 ГБ всеки месец безплатно. Една стотинка не съм платил на никой до сега за ВПН. Ползвам и други ВПН-и колкото си искам, пак без пари.
На един белгийски форум им показах миналата година как да гледат без пари през френско ИП с два хамерикански ВПН-а, а модераторът на раздела затвори темата, щото не съм бил отговорил на един льольо какъв бил точния адрес на ВПН-ите. Търсеше си причина човекът препродавач на платени ВПН услуги и му мътех яко водата.

Всъщност аз съм много над тези битовизми с ВПН-ите за тъпите холивудски филмчета, от 15 сателита си имам какво да си зяпам на няколко езика. Мъчете се вие да гледате водещи до затъпяване хамерикански идиотщини и да им търсите субтитри на български. 

А и да ви кажа под секрет, между нас да си остане, нито франсетата нито англичаните се избиват да си свалят да гледат български филми, вие що им правите евала на тях да им консумирате техните духовни помии, а ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Белгиеца написа:

При мен са вече почти цяла година по 30 ГБ всеки месец безплатно.

Значи само бичиш из форумите, за фрий купон. Като онези с телевизията - за 20 кинта, правят гимнастики - постоянно и се молят за mac...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пак не позна, само веднъж съм ги активирал 30-те гига байта и те не са ги спирали оттогава, щото виждат че съм в богата държава и все се надяват, че някога ще започна да им плащам.
А има един друг ВПН който просто ти иска един фалшив и-мейл и ти дава уж временно да го ползваш. След няколко седмици спира. Хубаво, айде пак нов фалшив и-мейл и нова инсталация и пак тръгва и си работи със сумати държави. Ама няма да ви кажа кой е той, за да си плащате.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Пак не позна, само веднъж съм ги активирал 30-те гига байта и те не са ги спирали оттогава, щото виждат че съм в богата държава и все се надяват, че някога ще започна да им плащам.
А има един друг ВПН който просто ти иска един фалшив и-мейл и ти дава уж временно да го ползваш. След няколко седмици спира. Хубаво, айде пак нов фалшив и-мейл и нова инсталация и пак тръгва и си работи със сумати държави. Ама няма да ви кажа кой е той, за да си плащате.

Абе телевизия и цици си гледаш постоянно и го знаем от 2006 година. Знаем че гледайки украинките на плазмата лъскаш бастуня, ама напразно, щото русата белгийка те е отбила и заместила с богато люксембурче. На теб се пада да гледаш синчето, да переш и да готвиш по цял ден в къщи. 

Абе да те питам!!!

Тази дачия вече е на 6 години и на 19000 километра. Май още не си и купувал бензин а караш с мароканския, от където я купи. Умно женче си имаш. Намерила си е главанак, който го командва наляво и на дясно, когато си поиска! В този случай, да си жив и здрав още, че да те ползват както жените умеят!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Белгиеца написа:

А бе ей, цървуляк - да не си мислиш, че ние тук ... Кажи за 30 гига фрий. Че трябва да си платиш, една или три години. Или ти си фон говнен и не ти искат пара?

Белгия - богата държава??????????????????????????????????????????????????

Ти, богат????????????????????????????????

Олигофрен!

Като си толкова време на "запад", знаеш ли , какви хора, се имат за богати?

Да ти кажа - тези с 50 милиона +.

А ти, си последната дупка, на кавала. Както си бил и тук, в България. 

- охоооооо, този има сто бона - давай да го уважаваме...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...