Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой знае ли къде е haidukpikaso

Featured Replies

Някой има ли контакт и знае ли какво се случва с @haidukpikaso ?

преди 1 час, ostavime написа:

Някой има ли контакт и знае ли какво се случва с @haidukpikaso ?

Изпратих ти съобщение , Оставиме. Всичко е наред с Хайдучето. Постоянно и предавам поздрави от всички съфорумци, но засега не иска да се връща във форума.

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

Изпратих ти съобщение , Оставиме. Всичко е наред с Хайдучето. Постоянно и предавам поздрави от всички съфорумци, но засега не иска да се връща във форума.

И аз се чувам с нея. Веси! Моля те!!! Ако  Бенито има проблем със техниките, съм готов да и помогна при всеки един случай. Поне не ми е споменавала за това, а и ако не и е удобно, попитай я, без да ме споменаваш. Аз съм на среща и ще си удържа обещанието. Поздрави я за сега от Стефан - Велико Търново. Зная къде точно живее.

според мен има проблем с  финансите и е безработна и мъчи да свърже двата края а интернета струва пари .

или може да е просто банната по айпи  модераторчетата така  обичат да правят

преди 9 часа, Banesc написа:

според мен има проблем с  финансите и е безработна и мъчи да свърже двата края а интернета струва пари .

или може да е просто банната по айпи  модераторчетата така  обичат да правят

Наистина нямаш цедка на устата си и не знаеш кога да спреш с глупостите.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Наистина нямаш цедка на устата си и не знаеш кога да спреш с глупостите.

твоята версия каква е

това беше моята

преди 9 минути, Banesc написа:

твоята версия каква е

това беше моята

Тук не говорим за версия, а за жив човек. Та посрпи се малко с глупостите си ако обичаш.

Той категорично е най глупавия в този форум, но се бори да си затвърди позицията, както правят по световните първенства.

Ако не го баннат, ще успее с наградата!

Когато тази жена се е регистрирала във форума, Сергеев още пикаеше в долните си гащи!

преди 12 минути, Kolev72 написа:

Когато тази жена се е регистрирала във форума, Сергеев още пикаеше в долните си гащи!

това са спекулации 

хайдучката си е в форума редовно си пуска обяви

аз ви казах че е закъсала за кинти

продава мачка за 800 лв

https://www.kaldata.com/forums/profile/12868-haidukpikaso/

и други  дрънкулки и финтифлюшки

току-що, Banesc написа:

аз ви казах че е закъсала за кинти

продава мачка за 800 лв

https://www.kaldata.com/forums/profile/12868-haidukpikaso/

и други  дрънкулки и финтифлюшки

Брачете БАЛКИ  спри се с простотията

стига с тези предположения за липса на пари. Казвам ви-вече епрекалено заета да влиза във форума. Щастлива е в личен план. Приятелка ми е във фейса, ПРАЩА ви поздрави на всички, просто няма време за Калдата. BANESc да спре с простотиите най-после. Жената е добре.И ми е приятелка още от времето, когато бях с друго потребителско име. Не позволявам на никой да злослови срещу нея. ще и предам поздрави от Костов и Колев , а и останалите и приятели.

преди 29 минути, Веси Филипова написа:

стига с тези предположения за липса на пари. Казвам ви-вече епрекалено заета да влиза във форума. Щастлива е в личен план. Приятелка ми е във фейса, ПРАЩА ви поздрави на всички, просто няма време за Калдата. BANESc да спре с простотиите най-после. Жената е добре.И ми е приятелка още от времето, когато бях с друго потребителско име. Не позволявам на никой да злослови срещу нея. ще и предам поздрави от Костов и Колев , а и останалите и приятели.

На този Banesk (Иван Сергеев) не му обръщай внимание.  Докладвай го на Администрацията, а те знаят процедурата. Разликата между него и Албена е врапираща. Тя тук е със само един ник от началото до сега и с над 220000 поста, докато неговите са над 100 и няма нещо ценно написано от него за хората посещаващи форума. Правен е на най неподходящото място и в най неподходящото време.

преди 33 минути, Веси Филипова написа:

Казвам ви-вече е прекалено заета да влиза във форума. Щастлива е в личен план.

Да е жива и здрава. Виж, това че е прекалено заета да влиза във форума не го вярвам много, но тя си знае.

преди 4 часа, ncl написа:

Да е жива и здрава. Виж, това че е прекалено заета да влиза във форума не го вярвам много, но тя си знае.

Преди 2 часа пак ми писа Хайдучето. Вчера и се е обадил Колев 72 по телефона, чули са се . Всичко е нормално. Тя във фейса си влиза постоянно, публикува си разни неща. Добре е жената, не я мислете.

• 2 седмици по-късно...

ич и да не се връща - макар, че мястото й е баш у тоя форум.

А аз да кажа ли колко много хора + модератори не съм виждал тук вече 2 години ? някой сеща ли се за тях .Я ще дам пример @capnemo от доста време не съм засичал негови постове в техническата част , а е помагал на доста хора тук , я да видим кой друг  @icotonevсъщо ценна личност дори легенда на форума за разлика от някои други . Писали за някаква дето сефте я чувам коя е що я нямало в форума дето пише само в политическите теми и празните приказки .Сещайте се повече за хората , които не влизат вече тук като са ви помагали .

преди 2 минути, adersa написа:

. Писали за някаква дето сефте я чувам коя е що я нямало в форума дето пише само в политическите теми и празните приказки .

цъ - в политическите влизаше изключително рядко. Нейното поприще е езотеризма. А capmeno e ангажиран в трансформацията си на евреин, че оная откачената ще му оскубе темето косъм по косъм.

• 3 месеца по-късно...

Здравейте на всички

Сега видях че има пусната и друга тема за моята персона хайдушка. 

Ами животът ми се обърна на 1398 градуса и повече. Ходих до Ада ама там се отказаха да се борят с мене и ме върнаха обратно ха-ха. 

Слава на Бога вече съм добре а не пишех поради горната причина и те така.

Сега пак съм тук да ви ядосвам ха-ха които не ме обичат де.

Благодаря ви

I Love You Hearts GIF by Henque

преди 1 час, JKirilov написа:

Моля за бърз списък на тези

Да видим кон боб яде ли? :)

Е ся бе - нъл се знаят тези на които кво да ги пишем

Да са живи и здрави всички аз никого не мразя винаги съм го казвала.

Всички сме различни, всеки си има своите обувки в този живот. Ходи си по пътя с обувките не с обувките на другия нали така и те така.

Сега таман боб варя и с наденица ще си хапнем да ни стане на кръвчица и напук на душманите наздраве

Wake Up Dog GIF

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.