Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тръгнал Бай Ганю да гледа Малкович

Featured Replies

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

Тия са си купили билети за 400 лева не защото са страстни почитатели на Малкович, а защото били чули че е много известен актьор. Което надали е така, защото според мен не е от най-известните. 

А пък Фъндъчка и тя като разбрала от новините, че хора се редят на опашка за билет за Малкович, решила че тоя е много престижно да го гледаш и си запазила по телефона и тя един билет, щото е изтъкната дама, да поднесе букет.

😆😛

И Дръндю беше там, аз лично го видях. ☺️

преди 1 час, Mediterranean написа:

И Дръндю беше там, аз лично го видях.

И овню беше, и овчю, и Митака Вълчев, не мож ги преброиш всите "инталагенти"...

преди 38 минути, JKirilov написа:

И овню беше, и овчю, и Митака Вълчев, не мож ги преброиш всите "инталагенти"...

Виж ако беше представление на Алф, тогава щяха да се съберат по-искрени фенове и освиркване нямаше да има.

Имали бол пари - купили си билети. Да видят другите, че имат пари и че ходят и на театър. Пък като са дали 400 лева дай да пропуснат да освиркат Фандъкова.

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

"И сам да сам у трамвайо па че се ръгам"!

Тая поговорка я има само в България.

Тъй е, когато публиката не може да достигне нивото, трябва да го принизи до своето, следващия път да направят претставление на Шек Спиро, пиесата Ромеро и Шукриета, ша удавят рибата.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

Което надали е така

Джон е един от малкото, велики актьори!

• Автор
преди 4 часа, Beemo написа:

Джон е един от малкото, велики актьори!

Уникален талант, снимал се е в и в драматични роли, и в екшъни, и най-вече е обучил други двама чудаци и самобитни актьори като Джеръми Айрънс и Майкъл Медсън в неговия театър На Степния вълк. Работил е заедно с Жерар Депардьо в европейски продукции. Що се отнася до хитовите му заглавия, нека отбележим "Опасни връзки " с Пфайфър и Ума търман, Водопадите мълхоланд, безброй филми на Куентин тарантино, и некомерсиалния " За мишките и хората" , който сега ще си пусна след малко да гледам. Даже не е и нужно да прави повече хитове, името му само говори за него.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Тия са си купили билети за 400 лева не защото са страстни почитатели на Малкович, а защото били чули че е много известен актьор. Което надали е така, защото според мен не е от най-известните. 

А пък Фъндъчка и тя като разбрала от новините, че хора се редят на опашка за билет за Малкович, решила че тоя е много престижно да го гледаш и си запазила по телефона и тя един билет, щото е изтъкната дама, да поднесе букет.

😆😛

И Дръндю беше там, аз лично го видях. ☺️

Какви ги говориш, че не бил известен Малкович, чуваш ли се. я погледни в уикипедия кой е той.

преди 13 часа, Веси Филипова написа:

Бай Ганьо си знае работата, той е освиркал хамериканеца който е дошъл да налага тъпотии на чужд език. А "горкият" актьор е представител на колониалната власт на янките. В неговата държава негрите ходят ли да гледат театър на български? А пускат ли по техните радиа песни на български ? Не пускат нали ! Ами да си събира багажа и към аерогарата веднага.

Няма ли талантливи европейски актьори от славянски произход, та ще идва този нагло-саксонец ? 

преди 15 часа, Веси Филипова написа:

Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

В действителност са се изложели "потомците" на Алеко Константинов. 

Имаме такива сънародници поради елементарен факт: Никой който е влязъл в Парламента не зачита какво пише на него. След изявата на някакъв известен като ,,,, бля хазарта ... в парламентарната зала, то питай въпросните избиратели, що са гласували за него, що изобщо гласуват?! 

Та, не обиждай Бай Ганю. Той няма толкова акъл. ;) Той определено се излага извън България, а не по тези земи. Примерно като Бареков ... :) 

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат и то поради факта, че е прост човек. За него по-важно е келепира, а не някакъв театър де се прави култура. 

Моля, не обиждай простите и "неграмотните" хора!!! Те определено не са присъствали на такова културно мероприятие!!! 

преди 21 минути, dioib написа:

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат и то поради факта, че е прост човек. За него по-важно е келепира, а не някакъв театър де се прави култура. 

Моля, не обиждай простите и "неграмотните" хора!!! Те определено не са присъствали на такова културно мероприятие!!! 

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

преди 23 минути, dioib написа:

...

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат ...

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

преди 2 часа, Белгиеца написа:

...

Няма ли талантливи европейски актьори от славянски произход, та ще идва този нагло-саксонец ? 

Някой с хърватски корени ш'ти свърши ли работа?

едит:

преди 3 минути, lupis написа:

Сори, знаех си, че трябва да видя новия пост, преди да постна моя.

преди 20 минути, lebel написа:

Сори ...

:) 

преди 7 минути, lebel написа:

"C’est la grande кутсуз"

Йок кутсуз ефенди. :) 

Няма проблем!! :) 

преди 10 часа, Стоимен написа:

"И сам да сам у трамвайо па че се ръгам"!

Тая поговорка я има само в България.

По-гот е за бензина - И 10лв да стане, пак ще карам! И 5 стинки да стане, пак ще го крада... :)

преди 1 минута, JKirilov написа:

По-гот е за бензина - И 10лв да стане, пак ще карам! И 5 стинки да стане, пак ще го крада... :)

Се пъ ти, ко им завиждаш на шопите?! :) Пъ ръгни се и ти и стани столичанин в повече ... :) 

преди 1 час, bulljo написа:

То проблема не е толкова в столичаните, а в тия в повече.

Какво да направим, като веч всеки може да стане гражданин на столицата ни ... т.е. да е сто и първото лице ... :) 

Келепира бате е там сега!!! :) Иначе из провинцията нема ... :) 

преди 9 минути, JKirilov написа:

За съжаление не мога да намеря видеото с бабите бесепарки:(

Не се напиняй, се едно съм ги видял на живо.

преди 13 минути, JKirilov написа:

За съжаление не мога да намеря видеото с бабите бесепарки:(

баби бсп - Google Търсене

Вижте к'во е КГБ ... :) 

КГБ - Клубът на готините баби - Българска национална телевизия (bnt.bg)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.