Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тръгнал Бай Ганю да гледа Малкович

Препоръчан отговор

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тия са си купили билети за 400 лева не защото са страстни почитатели на Малкович, а защото били чули че е много известен актьор. Което надали е така, защото според мен не е от най-известните. 

А пък Фъндъчка и тя като разбрала от новините, че хора се редят на опашка за билет за Малкович, решила че тоя е много престижно да го гледаш и си запазила по телефона и тя един билет, щото е изтъкната дама, да поднесе букет.

😆😛

И Дръндю беше там, аз лично го видях. ☺️

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Mediterranean написа:

И Дръндю беше там, аз лично го видях.

И овню беше, и овчю, и Митака Вълчев, не мож ги преброиш всите "инталагенти"...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, JKirilov написа:

И овню беше, и овчю, и Митака Вълчев, не мож ги преброиш всите "инталагенти"...

Виж ако беше представление на Алф, тогава щяха да се съберат по-искрени фенове и освиркване нямаше да има.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имали бол пари - купили си билети. Да видят другите, че имат пари и че ходят и на театър. Пък като са дали 400 лева дай да пропуснат да освиркат Фандъкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Веси Филипова написа:

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

"И сам да сам у трамвайо па че се ръгам"!

Тая поговорка я има само в България.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй е, когато публиката не може да достигне нивото, трябва да го принизи до своето, следващия път да направят претставление на Шек Спиро, пиесата Ромеро и Шукриета, ша удавят рибата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Beemo написа:

Джон е един от малкото, велики актьори!

Уникален талант, снимал се е в и в драматични роли, и в екшъни, и най-вече е обучил други двама чудаци и самобитни актьори като Джеръми Айрънс и Майкъл Медсън в неговия театър На Степния вълк. Работил е заедно с Жерар Депардьо в европейски продукции. Що се отнася до хитовите му заглавия, нека отбележим "Опасни връзки " с Пфайфър и Ума търман, Водопадите мълхоланд, безброй филми на Куентин тарантино, и некомерсиалния " За мишките и хората" , който сега ще си пусна след малко да гледам. Даже не е и нужно да прави повече хитове, името му само говори за него.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Тия са си купили билети за 400 лева не защото са страстни почитатели на Малкович, а защото били чули че е много известен актьор. Което надали е така, защото според мен не е от най-известните. 

А пък Фъндъчка и тя като разбрала от новините, че хора се редят на опашка за билет за Малкович, решила че тоя е много престижно да го гледаш и си запазила по телефона и тя един билет, щото е изтъкната дама, да поднесе букет.

😆😛

И Дръндю беше там, аз лично го видях. ☺️

Какви ги говориш, че не бил известен Малкович, чуваш ли се. я погледни в уикипедия кой е той.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Веси Филипова написа:

Бай Ганьо си знае работата, той е освиркал хамериканеца който е дошъл да налага тъпотии на чужд език. А "горкият" актьор е представител на колониалната власт на янките. В неговата държава негрите ходят ли да гледат театър на български? А пускат ли по техните радиа песни на български ? Не пускат нали ! Ами да си събира багажа и към аерогарата веднага.

Няма ли талантливи европейски актьори от славянски произход, та ще идва този нагло-саксонец ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Веси Филипова написа:

Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

В действителност са се изложели "потомците" на Алеко Константинов. 

Имаме такива сънародници поради елементарен факт: Никой който е влязъл в Парламента не зачита какво пише на него. След изявата на някакъв известен като ,,,, бля хазарта ... в парламентарната зала, то питай въпросните избиратели, що са гласували за него, що изобщо гласуват?! 

Та, не обиждай Бай Ганю. Той няма толкова акъл. ;) Той определено се излага извън България, а не по тези земи. Примерно като Бареков ... :) 

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат и то поради факта, че е прост човек. За него по-важно е келепира, а не някакъв театър де се прави култура. 

Моля, не обиждай простите и "неграмотните" хора!!! Те определено не са присъствали на такова културно мероприятие!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, dioib написа:

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат и то поради факта, че е прост човек. За него по-важно е келепира, а не някакъв театър де се прави култура. 

Моля, не обиждай простите и "неграмотните" хора!!! Те определено не са присъствали на такова културно мероприятие!!! 

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, dioib написа:

...

Не ми е известно, дали има произведение където Бай Ганьо да е депутат ...

https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

преди 2 часа, Белгиеца написа:

...

Няма ли талантливи европейски актьори от славянски произход, та ще идва този нагло-саксонец ? 

Някой с хърватски корени ш'ти свърши ли работа?

едит:

преди 3 минути, lupis написа:

Сори, знаех си, че трябва да видя новия пост, преди да постна моя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, lebel написа:

Сори ...

:) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, lebel написа:

"C’est la grande кутсуз"

Йок кутсуз ефенди. :) 

Няма проблем!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Стоимен написа:

"И сам да сам у трамвайо па че се ръгам"!

Тая поговорка я има само в България.

По-гот е за бензина - И 10лв да стане, пак ще карам! И 5 стинки да стане, пак ще го крада... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JKirilov написа:

По-гот е за бензина - И 10лв да стане, пак ще карам! И 5 стинки да стане, пак ще го крада... :)

Се пъ ти, ко им завиждаш на шопите?! :) Пъ ръгни се и ти и стани столичанин в повече ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, bulljo написа:

То проблема не е толкова в столичаните, а в тия в повече.

Какво да направим, като веч всеки може да стане гражданин на столицата ни ... т.е. да е сто и първото лице ... :) 

Келепира бате е там сега!!! :) Иначе из провинцията нема ... :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, JKirilov написа:

За съжаление не мога да намеря видеото с бабите бесепарки:(

Не се напиняй, се едно съм ги видял на живо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, JKirilov написа:

За съжаление не мога да намеря видеото с бабите бесепарки:(

баби бсп - Google Търсене

Вижте к'во е КГБ ... :) 

КГБ - Клубът на готините баби - Българска национална телевизия (bnt.bg)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...