Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тръгнал Бай Ганю да гледа Малкович

Featured Replies

Бабисарките отидоха в Отряды Путина

преди 4 минути, ined написа:

Бабисарките отидоха в Отряды Путина

Цъ ... при кирчо и кокорчо ... :) = Това са новите бай Ганюфци ... :) 

преди 11 часа, Веси Филипова написа:

Какви ги говориш, че не бил известен Малкович, чуваш ли се. я погледни в уикипедия кой е той.

Знам го от един много тъп филм "Да бъдеш Джон Малкович". Така и не разбрах защо филмът е кръстен на актьор, който участва в него(и може би му е и продуцент). 

Чета, че най-известните му филми са "Опасни връзки" от 1988г. и "Да бъдеш Джон Малкович".

Еми явно е много известен. С два горе-долу известни филма. Добре.

на 20.02.2023 г. в 0:24, Веси Филипова написа:

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

Не си разбрала. Те са били фенове на кметицата, ама понеже чули че Малкович е участвал в БСП, помислили че тя подарява букет на класовия враг.

От къде да знаят ентелегентите, че освен партия "БСП", има и филм с участието на Малкович, чието заглавие така се превежда на български :cool:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Не си разбрала. Те са били фенове на кметицата, ама понеже чули че Малкович е участвал в БСП, помислили че тя подарява букет на класовия враг.

От къде да знаят ентелегентите, че освен партия "БСП", има и филм с участието на Малкович, чието заглавие така се превежда на български :cool:

Нещо бъркаташ там участват бабите от БСП

на 20.02.2023 г. в 0:24, Веси Филипова написа:

Отишли много интелектуалци, политици и прочие светски персони да гледат първата вечер представлението на Малкович и Ингеборга и не щеш ли, пак излагация. Поднася се букетът от кметицата на София Йорданка Фандъкова и започва някакво грозно освиркване на букета от врагове на Фандъкова и хвърля в недоумение и потрес горкия актьор и колежката му. Пак ли трябваше да се изложи Бай Ганьо, защо имаме такива сънародници, кажете ми хора?

"Публиката има право да освирква, дюдюка, крещи "Ууууу". Така е било откак има сцена, така и ще бъде. Фандъкова, случайно издигната за кмет, надскочила нивото си на компетентност и втръснала до болка с безобразията в София, по-добре да не се показва с букети на такива места. Много обича да се присламчва на културни събития. Само освирквания може да получи."

"И друг път се е случвало. И аз съм свиркала. А този жалък протокол - да се обявяват цветя от министри и други, си е чиста провокация. Като някой министър толкова харесва някой изпълнител, да му занесе лично китка или да я прати в гримьорната му, а не да си прави реклама на сцената. И да, свиренето и дюдюкането са традиционни средства в театъра. И в Миланската скала съм ги чувала, и в Цюрих, и в Женева. За Париж да не говорим."

преди 4 часа, lupis написа:

"Публиката има право да освирква, дюдюка, крещи "Ууууу". Така е било откак има сцена, така и ще бъде. Фандъкова, случайно издигната за кмет, надскочила нивото си на компетентност и втръснала до болка с безобразията в София, по-добре да не се показва с букети на такива места. Много обича да се присламчва на културни събития. Само освирквания може да получи."

"И друг път се е случвало. И аз съм свиркала. А този жалък протокол - да се обявяват цветя от министри и други, си е чиста провокация. Като някой министър толкова харесва някой изпълнител, да му занесе лично китка или да я прати в гримьорната му, а не да си прави реклама на сцената. И да, свиренето и дюдюкането са традиционни средства в театъра. И в Миланската скала съм ги чувала, и в Цюрих, и в Женева. За Париж да не говорим."

Ама вълчице, що си писала че си била от мъжки пол ма ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

Ама вълчице, що си писала че си била от мъжки пол ма ?

Май не знаеш какво означават кавичките.

https://offnews.bg/kultura/publikata-ima-pravo-da-kreshti-uuu-a-fandakova-po-dobre-da-ne-s-795715.html

• Автор
преди 6 часа, ncl написа:

Дано Малкович е разбрал, че не освиркват него и представлението, а букета от Фандъкова...

за съжаление не е разбрал. Откъде да знае за нашите обществени проблеми и борби за власт. Че не са разбрали представлението  по-големият процент, това е ясно, но защо пак  магарето тряваше да си покаже магариите на мегдана.

на 20.02.2023 г. в 0:38, Mediterranean написа:

Тия са си купили билети за 400 лева не защото са страстни почитатели на Малкович, а защото били чули че е много известен актьор. Което надали е така, защото според мен не е от най-известните. 

А пък Фъндъчка и тя като разбрала от новините, че хора се редят на опашка за билет за Малкович, решила че тоя е много престижно да го гледаш и си запазила по телефона и тя един билет, щото е изтъкната дама, да поднесе букет.

😆😛

И Дръндю беше там, аз лично го видях. ☺️

Какви ги говориш, че не бил известен Малкович, чуваш ли се. я погледни в уикипедия кой е той.

преди 5 минути, Веси Филипова написа:

я погледни в уикипедия

и мен ме има там

преди 1 час, Веси Филипова написа:

...

Имаше (и май още го има) един филм... "Омагьосан ден". Не, не е с Джон Малкович. С Бил Мъри и Анди Макдауъл е. Сюжетът - често експлоатираната "времева примка". Бил Мъри изживява един и същ ден, отново и отново. Защо пиша всичко това? Ми... това, което съм цитирал, го писа и вчера... ако и Меди ти отговори това,което ти отговори и първия път... ш'се почувствам като във филма...

Шегувам се.

едит: иначе, Меди и в него си отговор... ъъ, да речем "ситен си маргарит нижеше"... бе, тъй да се каже, Малкович я вдъхнови отсекъде.

преди 23 часа, Веси Филипова написа:

за съжаление не е разбрал.

ма къде ще разбере - сигурно е расъл у саксия човека и освен да актьорства друго не умее. А фандъчката да се радва, че не са я набили.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.