Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виваком рутер недостъпен

Препоръчан отговор

преди 6 часа, N47X написа:

Платформата My Contact , през която по-рано можеше да се влезе в настройките на рутера, очевидно не работи. Отваря се, но каквото и да се въведе за име и парола-не става.(Имам пред вид числата в договорите ми). Обадих се на 123-препоръчаха ми да използвам уебсайта им, където имам регистрация. Там, в настройки-интернет настройки има няколко неща, които имитират влизане в рутера. Казвам имитиране, защото на каквото и да опиташ, нищо не работи (виж картинката). На практика вивакомският  рутер е недостъпен за правене на настройки. Имам един стар рутер : MSI , вадя вивакомския , пъхам него и всичко си работи-през 192.168.1.1 се отваря  , правя си настройки и всичко е ок. Но този рутер е стар и бавен, вивакомският е по-добър, но не може да се променят име на мрежата, парола и пр. Трябва ли да купувам нов рутер или има някакъв начин за влизане във вивакомския, който явно е произведен със специални характеристики, като даже няма фирма, а пише WIFI Router Vivacom. 

222.png

Екранна снимка (23)_cr.png

Естествено, че е недостъпен. Искаш настройки, казваш какви да са те и ти го правят, това е! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Емил Костов написа:

Естествено, че е недостъпен. Искаш настройки, казваш какви да са те и ти го правят, това е! 

След много опити и консултации с хора от Виваком, това е единствения начин. Очевидно е направено да не може потребителят да влиза в рутера-изваждането на My Vivacom от употреба е сигурен знак за това. Вивакомски рутер може да се променя само през 123. А каква е ОС (няма никакво значение)-7улт, 10про и 11про, телефона е Xiaomi 11.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...