Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откога мобилните приложения са станали платени?

Препоръчан отговор

Здравейте! Исках да си изтегля приложения на новия таблет, които имах, но не съм ползвала стария таблет от 2 години. Влязох в "Гугъл плей" и се оказа, че приложенията, които преди имах, са станали платени. Вече го няма раздела с безплатни приложения. Кога е станало?:sobbing: Исках да си изтегля следните приложния - за "Фейсбук", "Месинджър", "Инстаграм", "Вконтакте" (имам профил там и искам да си го наглеждам), говорещите котки Том и Анджела.

Много, много съм разочарована, че всичко е станало платено. САЩ са едни алчни, ненаяли се...............

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, като цъкнеш на "Информация за приложението" и скролнеш надолу, то си пише.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето за скайп например:

Цитат
Покупки в прилож.
1,99 щ.д. – 96,79 щ.д. за артикул

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ами, като цъкнеш на "Информация за приложението" и скролнеш надолу, то си пише.

При мен са безплатни, дай снимка да видим при теб какво виждаш?

току-що, Anneliese написа:

Ето за скайп например:

Това са покупки в приложението като те са по избор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Anneliese написа:

Много, много съм разочарована, че всичко е станало платено. САЩ са едни алчни, ненаяли се.

Само в Елбрус всичко е безплатно, махни ги тия гугъли

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи ще остана без скайп и всичко останало. Скрийншот от таблета не знам как се прави.

Алчни тунеядци гадни! да се задавят с парите си, дано!:angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anneliese написа:

Значи ще остана без скайп и всичко останало. Скрийншот от таблета не знам как се прави.

Алчни тунеядци гадни! да се задавят с парите си, дано!:angry22:

Безплатни са, ти къде гледаш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, нушо написа:

Безплатни са, ти къде гледаш ?

приложение.png

Вижте колко искат за "Вконтакте", а това е руска социална мрежа, не американска и нямат право да искат пари за приложението към нея!

Цитат
Покупки в прилож.
0,49 щ.д. – 124,99 щ.д. за артикул

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, нушо написа:

Безплатни са ,това е покупки в самото приложение .Ако искаш да се обаждаш

Не разбрах, я го обясни по - просто като за невеж човек относно мобилните приложения?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А другите приложения?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пффффффффффф, трябва да чакам племенницата ми да се прибере  да обясни, че излезе да пие по кафе с приятелки. Дано не се забави много. нищо не разбирам от мобилни приложения. Имам инсталиран от производителя "Нетфликс", дето хич не ми трябва.:computer8:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

После другите не можелите да четат :D

Пише В приложението, а не ЗА приложението правиш ли разлика?

преди 15 минути, нушо написа:

В скайпа можеш да си купиш обаждания на мобилен телефон .

А в другите други екстри, например Сурат Тефтера предлагат други екстри кат реклами и др.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Anneliese написа:

Исках да си изтегля следните приложния - за "Фейсбук", "Месинджър", "Инстаграм", "Вконтакте" (имам профил там и искам да си го наглеждам), говорещите котки Том и Анджела.

Безплатни са оня ден ми се отвори проблем с месинджъра нямаше достъп до галерията и се наложи да го преинсталирам после го дръпнах от google play безплатно и се оправи проблема .

Инстаграм не ползвам , Вконтакте работи без проблем и през браузър 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

"Вконтакте" (имам профил там и искам да си го наглеждам), говорещите котки Том и Анджела.

Много, много съм разочарована, че всичко е станало платено. САЩ са едни алчни, ненаяли се...............

"Вконтакте" е Руско приложение на Руските комунисти!:)

На тях сега им трябват пари, че цивилизования свят ги отряза!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все си мисля че Анка,се опитва тука да мята по върбата хората,и да си гледа сеира,чак не ми се вярва да има толкова неуки хора честно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Здравейте! Исках да си изтегля приложения на новия таблет, които имах, но не съм ползвала стария таблет от 2 години. Влязох в "Гугъл плей" и се оказа, че приложенията, които преди имах, са станали платени. Вече го няма раздела с безплатни приложения. Кога е станало?:sobbing: Исках да си изтегля следните приложния - за "Фейсбук", "Месинджър", "Инстаграм", "Вконтакте" (имам профил там и искам да си го наглеждам), говорещите котки Том и Анджела.

И руснаците искат пари.

Screenshot-20230310-123226.png

преди 2 часа, нушо написа:

В скайпа можеш да си купиш обаждания на мобилен телефон .

Това е идеята на скайп. 😀

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...