Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откога мобилните приложения са станали платени?

Препоръчан отговор

преди 4 часа, Anneliese написа:

Здравейте! ...:sobbing:

Исках да си изтегля следните приложния - за "Фейсбук", "Месинджър", "Инстаграм", "Вконтакте" (имам профил там и искам да си го наглеждам), говорещите котки Том и Анджела.

Много, много съм разочарована, че всичко е станало платено. САЩ са едни алчни, ненаяли се...............

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 4 часа, Anneliese написа:

...Алчни тунеядци гадни! да се задавят с парите си, дано!:angry22:

Няма да коментирам. Искам само да си ги запазя в моя профил. Да си ги чета в трудни моменти. Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Те пък ко толкова продават във Вконтакте?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, petie1 написа:

Аз от там търся само музика .Има групи където пускат само нова клубна , поп всякаква даже и чалга съм засичал :D 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, adersa написа:

Аз от там търся само музика .Има групи където пускат само нова клубна , поп всякаква даже и чалга съм засичал :D 

А значи продават музика, хубава идея е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на мен пък най ме изкефи че Вконтакте е платен и затова били виновни от САЩ:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, adersa написа:

Не продават може само да се слуша безплатно !

Ами аз питах какво продават? А щом е безплатн а още по добре

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, petie1 написа:

преди 9 часа, petie1 написа:

Ами аз питах какво продават? А щом е безплатн а още по добре

Елементарно, Уотсън! Продават лични данни - от сайта на НАП!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Вконтакте" е руският вариант на "Фейсук", там поне няма цензура. Понеже фейсбука стана политкоректен, побеснях и си потърсих друга социална мрежа. Имаше една българска, но бързо я затриха, за да не стане конкуренция на фейсбука. Така намерих "Вконтакте".

Българската се казваше Probook.bg и беше страхотна. Обаче много бързо и видяха сметката. САЩ просто не търпят конкуренция.:hit:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Anneliese написа:

"Вконтакте" е руският вариант на "Фейсук", там поне няма цензура. Понеже фейсбука стана политкоректен, побеснях и си потърсих друга социална мрежа. Имаше една българска, но бързо я затриха, за да не стане конкуренция на фейсбука. Така намерих "Вконтакте".

Българската се казваше Probook.bg и беше страхотна. Обаче много бързо и видяха сметката. САЩ просто не търпят конкуренция.:hit:

та в вконтакте ако не пишеш руска пропаганда те цензорират - дори в калдата има подобна новина

та не ми каза колко от многобройните медикаменти които взимаш са от Русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 11.03.2023 г. в 8:43, Anneliese написа:

"Вконтакте" е руският вариант на "Фейсук", там поне няма цензура...

...

Мдаа. При т'ва положение...

на 18.03.2023 г. в 22:02, Anneliese написа:

Какво казва, че аз не знам руски език, а и съм глуха?

...

ще ти разкажа виц...

Щепселът и контактът спорели кой е по-зелен... И понеже се оказало, че вместо консенсус по въпроса, е по-вероятно да се постигне липса на ток, попитали една минаваща наблизо сляпа и глуха мравка:

- Бабо Мравке, кой от нас двамата е по-зелен?
А тя поспряла, позамислила се... и мъдро отсъдила:
- Купи си трактор!

и подаря картинка...

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...