Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Bluetooth на Windows 11 Home

Featured Replies

Срещу слушалките има бутон [Connect] - какво се случва след кликването му/?

• Отговори 54
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами това е от снимката, което виждате на скана. А Troubleshooter-а не откри нищо само ми рестатрита bluetooth-a

• ORICO BTA-508-BK/WH ORICO BTA-409-BK

• цър-вул
    цър-вул

Да, USB BT е алтернатива, но неприятна при разнасяща се машина. 

Публикувани изображения

• Автор
преди 9 часа, цър-вул написа:

Пробвай да изключиш всички BT устройства освен системата
Settings > Bluetooth & devices >  триточковото меню срещу всяко устройство >Disconnect.
и пробвай да търсиш и сдвоиш

А телефонът ти сдвоява ли се със системата?

Моите идеи за решаване на проблема нещо се изчерпаха.

Пише ми на телефона Неуспешно свързване (а ми поиска разрешение да се сдвоят и на телефона и на лаптопа) а на лаптопа сега пише Paired само. А на телефона Неуспешно. Пробвах абсолютно всичко и почвам да си мисля, че просто ще трябва да направя една чиста преинсталация и да си сложа Windows 10. 

• Автор

Връзка телефон-уредба исках да видя

А да хваща си я нормално, както хваща и слушалките и си предава. Телевизора също се свързва с уредбата.

• Автор

Честно казано ако не ми бе слаб интернета, щях просто да напаравя чиста преинсталация с някоя 10-ка, но после ще трябва да свалям неща пак близо 24 часа, толкова си играх докато го настроя от вчера.

Направи ресет със запазване на всичко

Тази опция ли?

image.png.cb6de413f0aeeaebd9bc4bdace1bfc8d.pngd

• Автор
преди 13 минути, цър-вул написа:

Keep...

Ами направих го но нищо не открива отново....

След още 10 опита ми се показаха слушалките сдвоиха се и пак натискам Connect изписа че не може. После се свързаха автоматично, но отново ми излизат само  Speakers  и 7.1 surround sound (на второто не излиза никакъв звук никуде) а на първото са си колонките. Има ли как да го downgrade-на на Windows 10? 

По-несполучлив лаптоп не съм имал... Сега сложих флашката с windows 10 да го преинсталирам, то не ми излиза SSD-то дори не мога да го преинсталирам.

• Автор
преди 4 минути, цър-вул написа:

В BIOS изключена ли е vmx?

Къде мога да проверя тва? Виждам  VTX / VTD и те са вкючени.  Има и TBT Detection Gain, което е изключено. Свалих Intel SRT драйвър инсталирах го на лаптопа, пробвах пак и пак не излиза диска.

• Автор
преди 2 минути, цър-вул написа:

Изключи vtx и зареди от флашката

Отново не се вижда харда

Открих VMX- то в главната страница натиснах ctrl + s и се появи. Изключих го и сега виждам хард дисковете. Пускам му чиста преинсталация с 10-ка и да видим дали ще се реши проблема... 

Свали и разархивирай на флашката с Windows и катостигнеш до мястото, където не се виждат дискове, укажи драйвър от флашката

https://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/IRST/IRST_Intel_18.3.0.1003_W11x64_A.zip?acerid=637715969432490939&Step1=&Step2=&Step3=PREDATOR PH317-55&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6

• Автор
преди 7 минути, цър-вул написа:

Свали и разархивирай на флашката с Windows и катостигнеш до мястото, където не се виждат дискове, укажи драйвър от флашката

https://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/IRST/IRST_Intel_18.3.0.1003_W11x64_A.zip?acerid=637715969432490939&Step1=&Step2=&Step3=PREDATOR PH317-55&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6

Аз го оправих това, даже вече го преинсталирах. Сега ще го ъпдейтна от Windows update и ще ви дам ъпдейт дали работи bluetooth-a

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

А аз нямам кристална топка!

И пак не намира никакво устройство... 

• Автор

Сега пък имам проблем с видео картата... Инсталирах GeForce Experience ъпдейтнах драйвърите, рестартирах лаптопа. Но не засича видео картата, работи си на вградената видео карта и не мога да променям резолюция херцове и прочие. Насича целия екран... Дейнсталирах ги пак ги инсталирах рестартирах и все същото....

• Автор

Оправих проблема с видео картата, но Bluetooth-а отново не иска да намери устройства дори с 10-ката. 

image.png.8c247638dfa47fbbd45ab41e7c993c69.png

Update, свързаха се, но не излиза никакъв звук. 

Annotation 2023-03-18 160852.png

И отново ъпдейт, открих къде е проблема в момента в който буквално допра слушалките до лаптопа - тръгват. Как ги отдалеча с 5-10 см и спират.

Опитай да активираш опцията.

Щом има проблем на двете ОС-и (с инсталирани всички необходими драйвери), предполага се за хардуерен проблем.

Рекламация, все пак лаптопа е гаранционен.

Като крайна мярка бих опитал BIOS ъпдейт, при непризнаване на гаранцията.

• Автор
преди 1 час, Mr. ?? написа:

Опитай да активираш опцията.

Щом има проблем на двете ОС-и (с инсталирани всички необходими драйвери), предполага се за хардуерен проблем.

Рекламация, все пак лаптопа е гаранционен.

Като крайна мярка бих опитал BIOS ъпдейт, при непризнаване на гаранцията.

И аз вече се убедих, че е хардуерен проблем. Ще им се обадя да попитам, но ако ми кажат че трябва да чакам с дни, по-добре да си купя едно usb с bluetooth и да ползвам него, защото работата ми е свързана с лаптопа и не мога да си позволя 10-15-20 дни без да работя. Бихте ли ми препоръчали някакво такова устройство, което да е тествано, понеже знаете има доста несполучливи в интернет (поне това си спомням от преди години като съм ползвал на ностлен)

• Автор
преди 3 минути, Mr. ?? написа:

Че и евтино... Супер сте! Направо го поръчвам и забравям за този проблем. Благодаря @Mr. ?? Благодаря и изключително много на @цър-вул за това че отдели толкова много време и се опита да ми помогне! За съжаление нищо не можем да направим, след като е дефекта в хардуера. Страхотни сте. Пожелавам ви приятен, усмихнат и ползотворен ден! ☺️

преди 2 часа, Makita Inu написа:

защото работата ми е свързана с лаптопа и не мога да си позволя 10-15-20 дни без да работя.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Ай, да не си посредник!!! Още преди прочетох цитирания от теб пасаж. Но докато не говори със сервиза, всичко е в областта на теоретичната фантазия. Та, стой кротко и не се прави на много зорък!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.