Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изненадата за тези които имат предплатени карти във Vivacom: Free2Go

Featured Replies

Здравейте,

днес следобеда получих SMS в който от Vivacom ме предупредиха че подръжката ми на настоящия пакет който ползвам,

се прекратява ЕДНОСТРАНЧИВО от тяхна страна, считано от датата 27 април 2023 година !

Тази Предплатена тяхна карта я притежавам  от 10 години и ми служи САМО и ЕДИНСТВЕНО да ме "търсят" на нея.

Този телефон не ми е ОСНОВНИЯТ, а ми служи предимно за СЛУЖЕБНО ползване:

за да го предоставаям на непознати хора и всевъзможни институции и организации ( за обратна връзка ).

Таксата на този Предплатен пакет, за който ми споменават че ще ми го "прекратят" (от края на другия месец), вече съм го платил и ми е активен

до 25 септември 2023 година. Последната такса която заплатих в началото на 2023 година, за да продължа срока му до края на месец септември

същата година бе 10 лева. На картата водя само РАЗГОВОРИ /това заради което съм я взел/, без всякакви други "товарителници" от рода на

Интернет, Роуминг и други щуротии. Явно сега целта им е, допълнително "да ти бръкнат в джоба" и да те принудят да им плащаш тези

екстри . . .без да ги желаеш !

Какви са ми правата като потребител, след като тази услуга съм им я предварително заплатил и кой им дава правото в изпратения им SMS

до мен да ми съобщават:

"Вие ще преминете към пакет "Free2Go" . . .без да съм си дал съгласието за това !?

Публикувано в сайта на VIVACOM

А от въпросния оператор какво казаха? Какъв ти е въпросния сегашен пакет? В договора какво пише? Ако смяташ, че са ти нарушени правата, може да се жалваш в КЗП и КРС.

преди 47 минути, Сiнбад написа:

Интернет, Роуминг и други щуротии. Явно сега целта им е, допълнително "да ти бръкнат в джоба" и да те принудят да им плащаш тези

Със какво ти "бъркат в джоба" като за същите пари вече е вкл. интернет мобилни данни безпатни смс и т.н

преди 45 минути, Сiнбад написа:

Здравейте,

днес следобеда получих SMS в който от Vivacom ме предупредиха че подръжката ми на настоящия пакет който ползвам,

се прекратява ЕДНОСТРАНЧИВО от тяхна страна, считано от датата 27 април 2023 година !

Тази Предплатена тяхна карта я притежавам  от 10 години и ми служи САМО и ЕДИНСТВЕНО да ме "търсят" на нея.

за да го предоставаям на непознати хора и всевъзможни институции и организации ( за обратна връзка ).

Таксата на този Предплатен пакет, за който ми споменават че ще ми го "прекратят" (от края на другия месец), вече съм го платил и ми е активен

до 25 септември 2023 година. Последната такса която заплатих в началото на 2023 година, за да продължа срока му до края на месец септември

същата година бе 10 лева. На картата водя само РАЗГОВОРИ /това заради което съм я взел/, без всякакви други "товарителници" от рода на

Какви са ми правата като потребител, след като тази услуга съм им я предварително заплатил и кой им дава правото в изпратения им SMS

до мен да ми съобщават:

"Вие ще преминете към пакет "Free2Go" . . .без да съм си дал съгласието за това !?

Явно вече няма да поддържат предплатената услуга от преди 10 години. Актуализирали са и тях. Предплатените които предлагат са Free2Go и Data2Go. Аз поддържам една предплатена Free2Go и на всеки 2 месеца внасям по 10 лв. Наличните/ неизразходените средства по сметката се губят при приключване на двата месеца. 

мини на  а1

трябва да зареждаш 1 път в годината 10 лв за да не си изгубиш номера

и ти взимат парите ако не си ги изхарчил на 3 месеца и ако не си заредил

и може да приемаш само обаждания 

преди 1 час, Сiнбад написа:

Здравейте,

до мен да ми съобщават:

преди 1 час, Сiнбад написа:

Здравейте,

до мен да ми съобщават:

Чукча май писател м?
Никаква услуга не ти се спира, самосе прекратява предлагането на пакета който вече ползваш и следващия път няма да можеш да си платиш за него.
Ако разбирам правилно Free2Go е пакет който прелага минути, мегабайти и т.н., ти като не не желаеш не ги ползвай твоя си работа, просто вместо 10 лева за пакета който ползваш в момента ще даваш 10 лева за друг пакет.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Чукча май писател м?
Никаква услуга не ти се спира, самосе прекратява предлагането на пакета който вече ползваш и следващия път няма да можеш да си платиш за него.
Ако разбирам правилно Free2Go е пакет който прелага минути, мегабайти и т.н., ти като не не желаеш не ги ползвай твоя си работа, просто вместо 10 лева за пакета който ползваш в момента ще даваш 10 лева за друг пакет.

Изобщо не е така, със стария план, с 10 лв. можеше да говори 11 месеца и при всяко зареждане се увеличава с още 11 м. и старата сума не я губи, а с новия- два и сумата, която има, ако не я изразходи, я губи.

• Автор

То явно е, че няма да им се хвана "на въдицата", която са ми спуснали и тези дни ще отида в някой от офисите им, за да  анулирам

тази подвеждаща оферта. Но за какво мога да изразходвам сумата от 30 лева, която ми е останала в картата . . . от близкото минало !?

преди 1 час, lupis написа:

Изобщо не е така, със стария план, с 10 лв. можеше да говори 11 месеца и при всяко зареждане се увеличава с още 11 м. и старата сума не я губи, а с новия- два и сумата, която има, ако не я изразходи, я губи.

Извинявай ама това прави 5лв. на месец, а с тия пари и един хляб вече не можеш да си купиш.
Вече никой не държи цяла година, това беше до преди 12-15 години, доре се учудвам че Виваком все още са го предлагали това като опция.
Просто автора трябва да разбере че в света в който живеем за да получиш трябва да дадеш.
И за да не ме разбереш погрешно, по никой начин не съм седнал да защитавам операторите, защото особено българските са тотал щета.

преди 2 часа, Сiнбад написа:

Но за какво мога да изразходвам сумата от 30 лева, която ми е останала в картата . . . от близкото минало !?

Обади се на с*кс телефон. :giggle1:

Или Презареди приятел!

За Viva за да си запазите номера за година е достатъчно да зареждате 4 лв. В офис на каса. Особено за да го ползвате само за входящи. При другите оператори е значително по-малко, примерно 3 месеца.

на 27.03.2023 г. в 23:28, Сiнбад написа:

Но за какво мога да изразходвам сумата от 30 лева, която ми е останала в картата . . . от близкото минало !?

И аз имам няколко такива предплатени карти със различни суми в тях. Вместо да ми ги анулират от Виваком, ги дарих на различни хора и каузи от платформата DMS. Има хора в нужда, по-добре на тях отколкото да глупости или Виваком, да облажи като ги присвои!

на 27.03.2023 г. в 19:07, Raze написа:

А от въпросния оператор какво казаха? Какъв ти е въпросния сегашен пакет? В договора какво пише? Ако смяташ, че са ти нарушени правата, може да се жалваш в КЗП и КРС.

Предплатените карти нямат договор и затова операторът може да прави каквото си иска, а ти не можеш нищо да направиш по въпроса. Затова и не ползвам предплатена карта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.