Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Прегряване на i5-1135g7

Препоръчан отговор

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ти къде видя да съм написал автора да си отвори лаптопа. Написал съм само че е добре да му бъде направена профилактика а вече ти какво си прочел и съчинил от себе си е друг въпрос.

Все едно да си купиш нова кола и на следващия ден да и отвориш мотора за профилактика,същата работа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Ти къде видя да съм написал автора да си отвори лаптопа.

Хм, какво е това? 

преди 28 минути, vlado1985 написа:

И все пак една профилактика няма да е лошо да се направи на въпросния лаптоп.

Не е указано да се прави в сервиза. Не затъвай повече в собствените си л@на. Спри се овреме!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Прочел съм постовете на всеки взел участие в темата. Аз съм дал предложение по питането и не си длъжен да се съобразяваш с написаното от мен.

Не искам да споря, но може ли да ми обясниш на чисто нов лаптоп какво да почиствам , каква профилактика да направя, ако може да ми обясниш в детайли!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ако се използват разни охладителни подложки или ЮСБ вентилатори за охлаждане - нещо от това ще помогне ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, цър-вул написа:

@Станислав Кьоров, ако Power Saver опцията не те задоволи, може да се "пипа" с Throttle Stop

69_small-v1656344945.png

Колега, днес търсих в power saver опцията processor power management , но при мен я няма?

току-що, Станислав Кьоров написа:

Колега, днес търсих в power saver опцията processor power management , но при мен я няма?

преди 3 минути, plmen88 написа:

А ако се използват разни охладителни подложки или ЮСБ вентилатори за охлаждане - нещо от това ще помогне ли?

Никакъв шанс, долната част имам един малък отвор, съмнява ме че ще има ефект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Станислав Кьоров написа:

Никакъв шанс, долната част имам един малък отвор, съмнява ме че ще има ефект.

С промяната в регистрите или интелския софтуер не става ли нищо?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Raze написа:

С промяната в регистрите или интелския софтуер не става ли нищо?

Не съм пробвал , лаптопа в момента не е при мен .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Raze написа:

Тогава не разбирам горния ти въпрос, как искаш да имаш опцията, без да пробваш фикса?

Днес опитах да я намеря, но не я видях в плана на батерията 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тая тема ме подсеща за моя първи лаптоп - Acer Aspire 5536G. С AMD ql-65 професор... яка печка беше. Coretemp показваше 105 градуса. Накрая, за капак, се оказа, че има заводски дефект в корпуса. От долу е трябвало да има прорези, за да излиза тая жега, уви имаше само каналчета. След около 10ки години, един ден, както си играех, излезне черен екран на бели ленти и до там. Замина си. Иначе пък си беше хубав от горе, с тъмно си капак... Изхвърли го, като му изкарах само рам паметите. Две плочки по 2гб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Станислав Кьоров написа:

Днес опитах да я намеря, но не я видях в плана на батерията 

Кое пак не разбра? Няма да я видиш, докато не направиш фикс-а в регистрите, към който ти дадох връзка.

преди 3 минути, S197 написа:

След около 10ки години

Колко десетки? Нали не очакваш, че лаптопа ще го ползваш 100 години? Все пак това е процесор от 2008, така че повече от няма и 15 години няма как да си го ползвал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Raze написа:

Кое пак не разбра? Няма да я видиш, докато не направиш фикс-а в регистрите, към който ти дадох връзка.

Вече разбрах!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Raze написа:

Колко десетки? Нали не очакваш, че лаптопа ще го ползваш 100 години? Все пак това е процесор от 2008, така че повече от няма и 15 години няма как да си го ползвал.

Около 10-тина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Станислав Кьоров написа:

Не съм пробвал , лаптопа в момента не е при мен .

Боклук си е модела и си грее. 

https://www.amazon.in/product-reviews/B0B468JYQQ/ref=zg_bs_1375424031_cr_sccl_26/000-0000000-0000000?pd_rd_i=B0B468JYQQ

Прегледано в Индия на 24 октомври 2022 г

Моля, не купувайте този лаптоп. Пропуснах прегледите и продължих да купувам независимо от споменатия проблем с отоплението. Нагрява се много, можем да сварим ориз, ако го държим на ниско. Така че не препоръчвам

Прегледано в Индия на 3 октомври 2022 г
Този лаптоп прегрява. Още на първия ден прегрява. Всички пари отиват на вятъра. По-добре е да отидете да използвате офлайн и да купите каквато и да е електронна джаджа.

Сега замяната е приета, лаптопът беше сменен и отново с този лаптоп също същия prblm, моля, не купувайте този лаптоп, той прегрява, няма полза

Прегледано в Индия на 23 септември 2022 г
Това е първият преглед, който пиша в Amazon. Купих този лаптоп през август и от първия ден имам проблем с отоплението. Обадих се на обслужване на клиенти на dell няколко пъти, те актуализираха BIOS и всички драйвери, но проблемът остава същият. Когато им се обадих отново, те затвориха телефона по средата на разговора. Това е най-лошият продукт на dell досега и тяхното обслужване на клиенти е жалко.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 28.03.2023 г. в 21:40, Raze написа:

<>=

?

Второто.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 28.03.2023 г. в 20:03, plmen88 написа:

Тоя пост ме кара да си направя една профилактика...

Започни с премахване на статичното електричество или поне намали ядрената енергия... :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...