Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

40 дни без Дрънди... Да си го спомним с добро

Featured Replies

• Автор
на 18.05.2023 г. в 8:38, _Aumi_ написа:

Мисля, че Дрънди не беше истински циганин, а се правеше на такъв, защото обичаше да се шегува.

Дрънди беше Човек с главно Ч. Казвам го не само защото ми е баща, а защото такива хора са огромна рядкост. Интелигентен, начетен, мъдър, хуманен, сензитивен, с чувство за хумор и винаги готов да помогне на всекиго без значение познат или не. Раздаваше се. Можех да говоря с него за всичко. Нямаше табута. Той се гордееше с мен, а аз не знам дали някога ще мога да достигна неговата висота. Силно се надявам сега да е в рая, защото го заслужава! А надеждата крепи човека. Така той ми казваше. Дали е циганин или не...достатъчно дълго и много време прекара във форума за да се знае.

преди 5 часа, Hermanita написа:

Той се гордееше с мен, а аз не знам дали някога ще мога да достигна неговата висота. Силно се надявам сега да е в рая, защото го заслужава!

Там е! Иначе знам, че ще достигнеш неговата висина. = "Крушата по-далеч от дървото не пада!". 

Иначе, една година ще ти е кофти. (На база мой опит...) После ще се радваш на това което те е научил. Ще укрепва вярата ти и прочие ... 

Вечна му памет, а на теб успех! = Вярата е силата, която не може да ти я отнемат!!!

• 6 месеца по-късно...
на 19.05.2023 г. в 12:29, Hermanita написа:

Дрънди беше Човек с главно Ч. Казвам го не само защото ми е баща, а защото такива хора са огромна рядкост. Интелигентен, начетен, мъдър, хуманен, сензитивен, с чувство за хумор и винаги готов да помогне на всекиго без значение познат или не. Раздаваше се. Можех да говоря с него за всичко. Нямаше табута. Той се гордееше с мен, а аз не знам дали някога ще мога да достигна неговата висота. Силно се надявам сега да е в рая, защото го заслужава! А надеждата крепи човека. Така той ми казваше. Дали е циганин или не...достатъчно дълго и много време прекара във форума за да се знае.

Съболезнования!

Сега виждам и наистина съчувствам ❤️ за загубата

Когато говореше за теб ... си личеше колко те обича, и наистина съм сигурна, че дори и не физически до теб и тук, някъде отгоре ще се грижи за теб.

БОГ да го прости!  Хубавото е, че всичко възприемаше с хумор. Човек без хумор е като дърво без корен. 

Сега се грижи за майка ти. Не я оставяй сама. Живота не е за сам човек.

Аз също много го харесвах. И да "Hermanita". Той се гордееше с теб и го е показвал не веднаж във форума. Но в края на краищата, всички ще отидем там, при него!  

И още една неприятна новина. Преди седмица ни напусна завинаги наш добър приятел, който много често посещаваше техническите раздели и вземаше дейно участие в тях - "Христо 58"

Мир над праха им!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.