Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

40 дни без Дрънди... Да си го спомним с добро

Featured Replies

Днес 13.04.2023г. се навършват 40 дни от кончината на татко. И тъй като знам, че във форума също има хора на които малко или много по някакъв начин им липсва, то нека си го спомним заедно с по няколко изречения. Вярвам, че така бихме могли да му помогнем пътя да му е по-светъл и по-лек към едно по-добро място.

Въпреки че аз не съм особено активна във форума, си спомням първо как Дрънди ми обясняваше, че форума е на първо място за забавление. Нямаше тема или коментар, който съм написала и да не сме обсъдили заедно в последствие. Когато се регистрирах във форума се опасяваше, че ще го следя и ще му чета глупостите...А глупостите му бяха забавни... и липсват...както и той...

Горкия аз колко съм нещастен..... И как само бъзикаше форумното наци... А и няма вече кой да ми вика аве гущер..... Първия път не можах да зацепя що ми вика така за мой резил

Мир на душата му!

Беше много остроумен и забавен. Сега чувам, че ни е напуснал.

Наистина липсва, много често четейки някоя тема си викам, те тука Дрънди каква брадата шега щеше да пусне, много често забелязвам, че много от нас ползват негови култови изрази, включително и аз, остави следа Дрънди във форума и в сериозните теми и в кодошлийските, вечна му памет.

Остава в мен светла памет за него! 

На добър час друже във вечния ти живот! Амин

Какво е панихидаРъце Отворен Свещ - Безплатни фотографии на Pixabay

преди 28 минути, bulljo написа:

в сериозните теми

А и там се кодошеше особено с @цър-вул и дялкснето на Джама, @Звяра!!! си загуби приятелчето в хакинга на мрежите хихи

Лека му пръст на Дрънди!

Научих още тогава за загубата, но нямаше как да изкажа своите съболезнования, защото нямах достъп до компютър поради лични проблеми в които няма да навлизам.

Ще ми липсват нашите разговори в темите за Операционни Системи.

Не изневери на себе си и си остана ентусиаст до последно.

Разбира се имаше и доста добро чувство за хумор и самоирония.

Почивай в мир, приятел! :angel19:

Много липсва, често и аз докато чета някоя тема се сещам за него и си мисля за поредната шега която би написал. Изключително забавен и умен човек, светъл път към царството небесно Дрънди! :angel19:

Не е истина нали не може да е истина дръндито да го няма

Не мога да намеря думите  с които да изразя болката мъката си невъзможно е да го няма

Всъщност го има във всеки един от нас които е докоснал с любовта си и с всичко

Вече те  прегръща прегръща Господ светлина по пътеките Там

И от там да ни пишеш а аз ще ти изпържа едни кюфтенца

Обичам те слънчева душа 

Моите съболезнования на всички имали честта да се докоснат до такъв прекрасен човек като теб

преди 5 часа, grizly написа:

Дано там откъдето не се върнал никой да му по-добре и по-хубаво...

Върна се и е ТУК и е нас всеки се връща отново и отново преражда се

Моля ви повярвайте ми и ме чуйте защото аз бях там аз бях при господ

Дръндьо сместа за кюфтенцата отлежава в хладилника после ще пируваме и наздраве защото сме живи и ние и ти

@by_chechi  също не пише отдавна във форума ?

Ние, живите, трябва да продължаваме и не забравяйте, че благодарение на мъртвите сме това което сме. 

Вечна им памет!!! = Докато ги помним, то и те виртуално поне ще живеят.

Рано или късно всеки от нас ще получи последна повиквателна и ще напуснем този свят. Затова и трябва да внимаваме какво оставаме зад нас. 

Аз съм вярващ човек и зная, че е на по-добро място. 

Дънди :) или Дрънди показа, че не трябва да обръщаме внимание на страданията си, а да проявяваме деликатна "глупотия", за да се усмихне другия. Да, това е по-важно: Да не забравяме, че много сериозното не е сериозно и си требе и малко хумор. ;) 

Искрено и откровено от един идиот кът мен!!! :) = Кой разбрал = Разбрал!!! Аз казах!!! :) За не разбралите .... хм ... имаме преводач в друга тема ... :) Дрънканици на калпак ... може да се преименува, но да уважим авторството на @petie1. ;) -> нищо, че аз съм с две д д ... :) = т.е. не съм с л л ... :)   

Здравей дръндьо радвам се че си добре сега ти пържа кюфтаците телешки кюфтенца нали муаш картофена салата с майонеза и шопска салата и да пием по една сунгурларска ракийчица наздраве защото ти си жив ние е тука да му мислим какви ще ги свършим

Сливенска перла

Тази нощ го сънувах ядяхме кюфтаци и пиехме уиски.

И като пусна песента ако умра ил загина и се прегърнахме поплакахме и мецата беше щастлива нали така викаше на жена си.

Ами нямах уиски та се събудих и пихме вино до сутринта.

И пак каза да ви кажа че много ви обича че много ви обичам много му липсвате абе още исках да живея ама толкова ми дал онзи горе

Абе идиотчета как сте аз съм добре искам да ви кажа че съм абсолютно много суперско добре

За вас ми е мъката

Хайде бе те познайте какво готви е няма да го ядете вие ние ще си го ядем - 

Ориз с пилешко печено филе дтока ми се гони си н лук пресен магданоз подправки зехтин

Мразя този телефон google дано сте разбрали

Дръндьо каза одобрявам менюто

• 4 седмици по-късно...

Лелееееееееееееееее, не знаех, че съфорумец е починал..............Светла му памет на човека.:( Болен ли е бил? И колко годишен е бил?

@haidukpikaso , моля те, поспри се малко, прояви уважение към човека и паметта му. Такива теми не трябва да се превръщат в цирк. Мислех, че вярвам в някои неща, но се оказва, че май са били самозаблуда.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Такива теми не трябва да се превръщат в цирк.

Дънди или дръндю бе весел чуек или истински циганин = весел и определено му се нравеше цирка, а не фалша и прочие ... 

За разлика от теб, то той не се оплакваше, а все се присмивал на туй, че патката му не можела да се вдигне докато бил в болницата и го обслужвали сестрите.

Определено не бе болен, а със слабо сърце. Въпреки това не се оплакваше, а превръщаше злословието във цирк, за да разсмива другия. Да, по един своенравен начин бе клоун и не допускаше да се разбере колко тъжен е бил в действителността. Бе надживял тленното си тяло, за разлика от теб. 

Паметта за него не само ще е светла, а и ще ни гъделичка с усмивка когато се сетим за него. => Шегата и непринудената му мания да хакне wifi на комшията или комшийката, а така също и беленето на картофи и мецана со тигана вечно ще ме разсмива. :) 

Вечна му памет! Отново ... 

п.п. Ти като във вица за полицая ... = Ми как ще разбереш, че някой се е поминал,  след като те вълнува само и единствено твоето тленно тяло???!!!

преди 41 минути, дioiд написа:

Дънди или дръндю бе весел чуек или истински циганин

Мисля, че Дрънди не беше истински циганин, а се правеше на такъв, защото обичаше да се шегува.

преди 4 часа, _Aumi_ написа:

Мисля, че Дрънди не беше истински циганин, а се правеше на такъв, защото обичаше да се шегува.

По тая логика и аз циганин щото съм от Сливен и не съм музикант. :) 

Иначе какво лошо, ако си циганин??? И що трябва да се шегуваш с тях??? Друг е въпроса какво е ром. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.