Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостъпност до сайта Filmisub.com

Featured Replies

Е като неможе да зяпа безплатно поне има банани безплатни само банани да иска.:yanim:

• Отговори 113
  • Прегледи 76,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ще ви научим да си плащате - това е! А ти внимавай - ако реша ще те намеря и ще ти счупя двете китки, ай така - за собствено удовилствие! Садист съм

• Всеки продукт или услуга трябва да се плаща. Филмите, софтуера и изобщо цялото онлайн съдържание е правено с труд от хора. Да искате всичко в интернет да е безплатно е все едно да искате да си вземете

• Вероятно, заради това. Крайно време беше!

Публикувани изображения

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Алооо, човека има серизен проблем - не може да гледа филми безплатно

Ами, ако изаура е дала фира, кво правим :)

Е то платените голям бавнеж, докато оправят правата и филма остарее. 

Не само изаура ще даде фира ... :D

преди 41 минути, NewRedDragon написа:

Алооо, човека има серизен проблем - ...

...

Щото има интернет.  Позволявайки си да перифразирам - Интернетът е създаден, за да решава проблеми, каквито нямаше да има, ако нямаше интернет.

преди 12 часа, Kolev72 написа:

А аз като те чета стигам до убеждението , че не навред пишеш каквото трябва и не трябва. Още ще ти намалят техническите сайтове и ще те накарат да учиш английски език по кратката процедура!

Аз така написах нещо несъзнателно в руския облак и ми бастисаха 1 терабайт безплатно пространство. Само че, последното беше почти...пълно и ме посъветваха да се обърна към Путин за коментар!

Английски зная някъде на средно ниво.А цитирания сайт до който вече нямам достъп беше база с данни  техническа информация.Само можеше да се сваля от там не можеше да се пише.Беше удобно, че на едно място имаше много информация.Ама няма нищо вечно.

преди 23 часа, NewRedDragon написа:

Ще има проблеми и с тях! Като искаш да гледаш филми, трябва да си плащаш, като за всичко друго

Тц

преди 23 часа, NewRedDragon написа:

Ще има проблеми и с тях! Като искаш да гледаш филми, трябва да си плащаш, като за всичко друго

Ще плащам на Куково лято има Арена

преди 24 минути, LSLS1914 написа:

Няма да стане!Пайтак!

Я по внимателно с изказа!

преди 5 минути, LSLS1914 написа:

Ще плащам на Куково лято има Арена

Ще плащаш - плебеите трябва да се научат да плащат!

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Я по внимателно с изказа!

Ще плащаш - плебеите трябва да се научат да плащат!

Няма как да стане.

преди 20 минути, Coco1 написа:

Затва ли се регистрира, да ни кажеш това

Да

на 13.04.2023 г. в 19:20, Vladimir Tomov написа:

Здравейте,

Защо от днес не мога да вляза в този сайт.Досега нямаше никакви проблеми.

Благодаря!

Не е само filmisub!Kinofen и filmi7 също са недостъпни😕

Винаги съм се чудил какъв сорт чешити достъпват тези малоумни страници в положение на развита торент система в БГ, now I know 🙂 

на 13.04.2023 г. в 19:45, NewRedDragon написа:

Ако ще си плащаме за всяка нещо - ами то ще ни трябва немски или английски доходи...

преди 2 минути, Zami Dexter написа:

Ако ще си плащаме за всяка нещо - ами то ще ни трябва немски или английски доходи...

Ами докатахте си ги! Закона си е закон

то закон в БГ, трудна работа...по-скоро са клекнали за малко под масата и след седмица, две ще се изправят пак 🙂 

току-що, FobiaX написа:

то закон в БГ, трудна работа...по-скоро са клекнали за малко под масата и след седмица, две ще се изправят пак 🙂 

Акцията е в цяла Европа. Няма да изгреят, точно тия

Накрая сменят хостинг сървърите и домейните и ходи ги гони ❤️ 

https://proxybay.github.io/

преди 9 минути, FobiaX написа:

Накрая сменят хостинг сървърите и домейните и ходи ги гони ❤️ 

https://proxybay.github.io/

Така е, но когато става дума за онлайн видеопотоци, става мазало за потребителите - домейн, след домейн..... и повечето обикновени потребители вдигат ръце. Да, знам, че поне 2 от 3-те топ пирата ще възкръснат, но пак ще е за кратко

дефиницията за кратко и за малко под масата може би важи за тези "недоносчета"  "филми" с онлайн бг "субтитри".. по различни домейни качвани на p2p принцип и т.н не ми се иска сега да образовам народа, щото самият аз не знам много, но някак си ... те винаги изникват пак след могъщ спад (подмяна на домейни и др.) тези, които стоят постоянно се развиват в torrenting ... поста ми беше насочен (първоначалния) към тези мързеливи или неопитни потребители, които искат с 2 клика на мишката да влезната в световната филмова индустрия и да гледат без каквито и да е затруднения на големия 55 инча Олед 😉 1280х ... оххх, пак се заиграх да обяснявам...

поздрави :

преди 2 минути, ТролскиЧервенДракон написа:

Защо така ехидно се радваш, че сайт с филми, който може би десетилетие се ползва, изведнъж падна? Аз каква вина имам, че искам да си плащам за определено съдържание, но легалните канали като HBO и Disney просто не излъчват това, което ми трябва или поне не го излъчват със субтитри? Къде е моята вина, че има сайт, който ми предлага безплатна услуга, която иначе с пари просто няма откъде да си закупя? 

P. S. По принцип човешкият мозък е за мислене, но очевидно не ти се отдава особено.... Колкото до filmisub, ако ще не в цяла Европа, ами и на Луната да правят акция, сайтът ще заработи до десетина дни и мазната ти тролска усмивчица ще се изпари. 

И този ти пеофил ще е ликвидиран! Не ме интерсува, какво искаш да глеаш и за какво не можеш да си плащаш. Начини има, но тп трябва и повече от една мозъчна гънка

Субтитрите, за нормалните хора не са необходими

току-що, ТролскиЧервенДракон написа:

Ще не си таковаш майката, а? 

Защото идскам да ти е гадно! Баце, от години се боря с пиратството и 8 калпака съ вкарал в пандиза

преди 3 минути, ТролскиЧервенДракон написа:

С кво се бориш ти бе, лайно с лайното ти вмирисано?! Два сайта за филми като изчезнат, на тяхно място ще цъфнат още 20. А ти ще си останеш едно гомно, се едно хората като искат да гледат нещо, няма къде да го намерят без да плащат и една кирлива стотинка, ти така си мислиш.... ЗАВАЛИЙКАТА! 

Ще ви научим да си плащате - това е! А ти внимавай - ако реша ще те намеря и ще ти счупя двете китки, ай така - за собствено удовилствие!

Садист съм

Може би в една нормална държава ДА, Но не и в БГ ❤️ 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.