Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостъпност до сайта Filmisub.com

Featured Replies

Хора, някой може ли да ми даде някакъв адрес, на който да пиша на човека/хората от filmisub? Къде е било написано това тяхно становище, че спират дейност, което после е копирано по други сайтове? Трябваше ми специално епизод 16 на "Ориндж Каунти" с дублаж. Имаше го само в този сайт. Баш за днес ми трябваше и те са го спрели, егати късмета...

• Отговори 113
  • Прегледи 76,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ще ви научим да си плащате - това е! А ти внимавай - ако реша ще те намеря и ще ти счупя двете китки, ай така - за собствено удовилствие! Садист съм

• Всеки продукт или услуга трябва да се плаща. Филмите, софтуера и изобщо цялото онлайн съдържание е правено с труд от хора. Да искате всичко в интернет да е безплатно е все едно да искате да си вземете

• Вероятно, заради това. Крайно време беше!

Публикувани изображения

Оляхте се с тоя сайт вее не спите .Моята лична филмотека е качена в облака ми в гоогъл имам над 100 торент файла с филми , когато ми е кеф си ги гледам с андройд плеъра на телевизора и хич не ми дреме за ебаният сайт бъхан с реклами 

преди 34 минути, Stilyan Ivanov написа:

Трябваше ми специално епизод 16 на "Ориндж Каунти" с дублаж. Имаше го само в този сайт. Баш за днес ми трябваше и те са го спрели, егати късмета...

Ако търсиш това:

The O.c. 1x16 Бг Аудио

Има го във Vbox7

на 13.04.2023 г. в 23:03, NewRedDragon написа:

Алооо, човека има серизен проблем - не може да гледа филми безплатно

Ами, ако изаура е дала фира, кво правим :)

Дала е, я! Аз следя изкъсо дал Едуардо ще успе да я убие тоя път или йок. Да пише на лични за повече инфо. Може и да ме последва 😎

на 14.04.2023 г. в 22:17, NewRedDragon написа:

Акцията е в цяла Европа. Няма да изгреят, точно тия

България не е Европа, както добре знаем. За много неща в отрицателен смисъл, но това точно е едно от малкото яки неща, в които се изразява горното твърдение ;)

Май скоро ще избомбят и замундата, както и другите подобни сайтове за филми.             стане престъпление. Това предлага Министерският съвет.

На заседанието си днес МС одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс (НК). С него се цели наказателно преследване на лицата, създаващи условия за онлайн пиратство - чрез изграждането и поддържането на сайтове за торент тракери, уебплатформи, чат групи в приложения за онлайн размяна на пиратско съдържание и други дейности. Не се предвижда наказателно преследване на отделните потребители на пиратски произведения.

Законопроектът отговаря на отправените към държавата критики по Раздел „Специален 301“ от Търговския закон на САЩ във връзка със защитата на интелектуалната собственост, най-вече в областта на онлайн пиратството.   24 Часа

ВИДЕО

ПОДКАСТ

ТЪРСЕНЕ

ВСИЧКО ОТ ДЕНЯ

МОЯТ 24 ЧАСА

България

Криминални

Проект: наказват с до 6 г. затвор създателите на пиратски сайтове

19.04.2023 15:31

1400

Сподели в

компютър.

компютър.

Създаването на условия за онлайн пиратство да стане престъпление. Това предлага Министерският съвет.

На заседанието си днес МС одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс (НК). С него се цели наказателно преследване на лицата, създаващи условия за онлайн пиратство - чрез изграждането и поддържането на сайтове за торент тракери, уебплатформи, чат групи в приложения за онлайн размяна на пиратско съдържание и други дейности. Не се предвижда наказателно преследване на отделните потребители на пиратски произведения.

Законопроектът отговаря на отправените към държавата критики по Раздел „Специален 301“ от Търговския закон на САЩ във връзка със защитата на интелектуалната собственост, най-вече в областта на онлайн пиратството.

Създава се нов престъпен състав, който включва:

Изграждането или поддържането на информационна система или предлагането на услуга на информационното общество.

Всяко от тези деяния трябва да е със специална цел - извършване на престъпно посегателство спрямо чужд обект на авторско или сродно на него право.

Предлаганото наказание е от 1 до 6 години затвор и глоба до 10 000 лева.

Законопроектът цели още да се преодолеят затрудненията при разследването и разкриването на престъпни посегателства спрямо множество защитени обекти на авторско или сродно на него право заради необходимостта от индивидуализиране на всеки обект или материален носител поотделно, преди внасянето на обвинителен акт.  Променя се и режимът на отнемане на предмета на престъплението - той ще се отнема в полза на държавата само ако принадлежи на извършителя. В момента предметът на престъплението се конфискува независимо от това чия собственост е, което може да засегне трети добросъвестни лица.

Със заключителни разпоредби се предлагат допълнения в Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и в Закона за специалните разузнавателни средства, които позволяват използване на СРС при престъпления срещу интелектуалната собственост.

на 18.04.2023 г. в 23:00, ivottoshev написа:

Ако търсиш това:

The O.c. 1x16 Бг Аудио

Има го във Vbox7

Помня, че го имаше във vbox, някак бях попаднал случайно на него преди няколко години, но после във filmisub беше много лесно. Сега опитах пак във vbox, но не помнех как точно беше написано заглавието. Вече благодарение на теб го намерих отново! Жив и здрав да си, Иво! Трябва ми един откъс от епизода, защото сглобявам видео с най-известните роли в дублажа на Даниел Цочев за 50-тия му рожден ден догодина (тази на Райън от The O. C. е една от тях). В youtube съм качил и на други актьори - Васил Бинев, Борис Чернев и Татяна Захова например. Ето това на Владо Пенев - 

Благодарности още веднъж!

Разбрах, че админите на филмисуб са се скарали и сега има два сайта.. разцепили са се както замундите filmisub.me  и filmisub.cc :D :D бахти цирка

преди 9 часа, Aeon111 написа:

Разбрах, че админите на филмисуб са се скарали и сега има два сайта.. разцепили са се както замундите filmisub.me  и filmisub.cc :D :D бахти цирка

"Колкото повече толкова повече„ Мечо Пух

на 14.04.2023 г. в 22:21, FobiaX написа:

Накрая сменят хостинг сървърите и домейните и ходи ги гони ❤️ 

https://proxybay.github.io/

на 20.04.2023 г. в 3:17, Aeon111 написа:

!!!!!!!

Сайта прекрати дейност завинаги. Няма да работи повече никога под абсолютно никаква форма. Всички сайтове, страници и групи в социалните мрежи, които се представят за нас предлагайки приложения и обещания за завръщане и продължаване на дейността нямат нищо общо с нас и са създадени с цел да ви заблудят и злоупотребят по някакъв начин чрез използване на името ни. ----------------------------------------------------------------------------- Тhis website is permanently closed. It will never work again 

има имаааа ;) 

• 3 месеца по-късно...
на 14.04.2023 г. в 20:57, FobiaX написа:

Винаги съм се чудил какъв сорт чешити достъпват тези малоумни страници в положение на развита торент система в БГ, now I know 🙂 

Никога не съм гледал филми онлайн, защото предпочитам да ги сваля с добро качество и тогава ги гледам. Но тия сайтове са полезни когато търсиш някой филм. Сортираш по разни филтри, намираш някакви филми, преглеждаш ги. И ако имаш късмет, намираш твоя търсен филм. Това нещо в торент .... ти колко време трябва да живееш за да намериш един филм ? :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.