Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Недостъпност до сайта Filmisub.com

Featured Replies

преди 2 минути, moni2 написа:

Нищо не е "хванато". За да се направи това, трябва т.нар. DPI (Deep Packet Inspection), което се преодолява с VPN.

Добре :) Всички оператори на VPN услуги, също докладват, ако не знаеш!

• Отговори 113
  • Прегледи 76,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ще ви научим да си плащате - това е! А ти внимавай - ако реша ще те намеря и ще ти счупя двете китки, ай така - за собствено удовилствие! Садист съм

• Всеки продукт или услуга трябва да се плаща. Филмите, софтуера и изобщо цялото онлайн съдържание е правено с труд от хора. Да искате всичко в интернет да е безплатно е все едно да искате да си вземете

• Вероятно, заради това. Крайно време беше!

Публикувани изображения

преди 17 часа, adersa написа:

Абе човек стига с тоя лайнян сайт бъхан беше с реклами .Пусни си маймунда и гледай без да теглиш от магнет линка лесно, бързо и без реклами

Аз пък защо не видях една реклама!?

Защото ползваш блокер

Аз използвам от 2 3 години този плейър за гледане на филми от магнет линковете на торентите и нямам никакви ядове и от там си свалям и добавям субки https://amnis.bg.aptoide.com/app

Всеки продукт или услуга трябва да се плаща. Филмите, софтуера и изобщо цялото онлайн съдържание е правено с труд от хора. Да искате всичко в интернет да е безплатно е все едно да искате да си вземете кола от магазин пак безплатно. Защо да плащате за нея. Направо си откраднете една. Бихте ли се навили да създадете някакъв продукт или услуга и всеки да го ползва безплатно. Защо не работите за без пари. За благото на другите. Хората не искат да купуват софтуер. Моя позната й се струва много да даде 250 лв. за офис пакет въпреки че й било важно, а дава всеки месец за цигари същата сума, за нещо което е супер глупаво.

преди 20 минути, kockarche написа:

Всеки продукт или услуга трябва да се плаща. Филмите, софтуера и изобщо цялото онлайн

Е нали си плащане интернет да можем да ги гледаме верно е ,че няма безплатни неща.Ако направят филмите да се плащат какъв е смисъла да си плащаме на доставчика за интернет освен ако не го ползваме за работа .

Пирати пирувайте 

От фейса.на сайта 

Множество спекулации по наш адрес и управляваните от нас сайтове. 
1. Дейността ни не е преустановена.
2. Съвсем скоро ще възстановим сървърите си и ще имате възможност да гледате отново любимите си сериали и филми.
3. Това е единствената страница, която използваме и ще ни е необходима вашата силна подкрепа, за да я развием ! 

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО ! 
Очаквайте ни скоро !

Тоя който казва ще плащаш, до вчера киризише яко в сайта безплатно, и си пръцкаше от кеф, крадеца вика дръжте крадеца. Ебасий

Сайта прекрати дейност завинаги. Няма да работи повече никога под абсолютно никаква форма. Всички сайтове, страници и групи в социалните мрежи, които се представят за нас предлагайки приложения и обещания за завръщане и продължаване на дейността нямат нищо общо с нас и са създадени с цел да ви заблудят и злоупотребят по някакъв начин чрез използване на името ни. ----------------------------------------------------------------------------- Тhis website is permanently closed. It will never work again

вече няма да работи... окончателно е спрян

преди 15 часа, ТролскиЧервенДракон написа:

Много обичам дървени философи да ми обясняват как трябвало да си плащам за подобен род услуги в Интернет! Ей, тъпани с тъпаните ви прости - някой поискал ли ми е пари, че да плащам?! Както си плащам за HBO Cinemax Disney+ Netflix? Ако поискат, ще плащам! Като си дават труда без пари, ще го ползвам без пари, аз нямам вина - аннадъм бени, или е по-лесно да спамим и да се правим на Голямата работа? 

Между другото, сума народ, в това число и университетски професори теглят книги от пиратски сайтове. Много ми е интересно какво означава "да си плащаш" в тази ситуация? Лично съм свалял книги, които струват по 400-500 долара парчето и кво си мислите, че ще намерите идиот, който ще иска да се образова и ще плати петцифрена сума за, да речем 20-тина PDF - a? Ай сиктир! Дървени философи, както казваше дядо ми - "Ни знаеш от къде идват парите ма ше разбереш къде серат гладните!" 

като имаш пари плащай... аз нямам и търся безплатното.

Някой знае ли дали ще бъдат оправени сайтовете на filmi.sub ; filmi2k; kinofen или....?

преди 2 минути, ТролскиЧервенДракон написа:

Първо, никъде няма официална информация дали е спрян. 

И второ, безплатен обяд няма. Я кажи, къде са тия безплатни сайтове за филми, да ги чуем невежите? Освен арена и замунда, които не са за директно гледане през Смарт ТВ, другите са тотал щета. 

https://www.kaldata.com/it-новини/filmisub-един-от-най-големите-пиратски-сайто-416912.html

преди 3 часа, ицо 2 написа:

вече няма да работи... окончателно е спрян

като имаш пари плащай... аз нямам и търся безплатното.

Проблема си е твой! Няма значение, какви са причините в случая - важното, е че не можете да гледате.

По всичко личи че собственика сам си е спрял сайтовете превантивно, защото тече акция в цяла Европа за да се спаси. Ако бяха спрени от органите на реда щеше да пише от коя агенция и член е направено закриването, а написаното от собственика ми чини на прибързано решение с цел спасяване на за*дника.

преди 1 минута, ТролскиЧервенДракон написа:

Ти не умря ли бе, лайно с лайното ти?! Важното му било, че не сме били гледали..... WTF Къва майка те е раждала тебе бе боклук вмирисан?! С какво твоя жалък луузър ски животвц ще стане по-качествен от факта, че някой си не можел да си пусне филм вечерта?! Да та е&а в ганьовксото леке проклето! 

Ама не можеш га гледаш, нали? Пък аз мога да правя, квото си искам, нали! Ами важно е да не можете - мене ме кефи, като страдате

преди 1 час, Veri G. написа:

Някой знае ли дали ще бъдат оправени сайтовете на filmi.sub ; filmi2k; kinofen или....?

Ще си плащаш скоро всичко ще е платено от музика та до филми .Какво ти пречи ? давате за цигари , телефони , алкохол пари , а за удоволствието като гледане на филми и спорт легално няма те

преди 3 минути, ТролскиЧервенДракон написа:

И да те кефи, и да не те кефи, ще си останеш един тотален луузър.... Живей и Умри с тоя факт! 

Толкова ли няма няква кола да те измете тебе у Люлин?! 

Не няма!

Мале мале заради един смешен сайт до къде я докарахте да се обиждате кълнете и заканвате кой на кого какво щял да му счупи или потроши. Като го няма въпросния сайт какво има още маса други сайтове които си бачкат и може да си гледате филми.

преди 31 минути, NewRedDragon написа:

Пък аз мога да правя, квото си искам, нали!

Mожеш... ама до дванаесе, щото след това заведението от което точиш безплатен нет затваря, а парички за друг нет немаш:

на 30.04.2022 г. в 0:01, NewRedDragon написа:

За съжаление, след минута нета за днес свършва. Утре ще ти отговоря - подробно и подобаващо!

Ако много ми се помолиш, мога да ти кажа кое е това  денонощно заведение в Студентски, та да висиш с копърката пред него нощно време.

https://www.facebook.com/watch/?v=806991740265137

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Mожеш... ама до дванаесе, щото след това заведението от което точиш безплатен нет затваря, а парички за друг нет немаш.

С малумници не говоря - не си ми на нивото

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ако много ми се помолиш, мога да ти кажа кое е това  денонощно заведение в Студентски, та да висиш с копърката пред него нощно време.

Трудно ще ми е да го "хвана" в Гърция, но благодаря, все пак

преди 1 час, NewRedDragon написа:

не си ми на нивото

Искрено ти пожелавам някой ден да стигнеш нивото на останалите потребители на форума, които не се притесняват че в полунощ ще им спре нета :)

на 13.04.2023 г. в 19:20, Vladimir Tomov написа:

Здравейте,

Защо от днес не мога да вляза в този сайт.Досега нямаше никакви проблеми.

Благодаря!

От 1 седмица и аз не мога да вляза и няма никакво обяснение

преди 49 минути, krisata написа:

От 1 седмица и аз не мога да вляза и няма никакво обяснение

Има обяснение - и то е по горе в темата! Няма ги вече безплатните сериалчета

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.