Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забраняват торентите и сайтовете за онлайн филмите!

Featured Replies

преди 29 минути, Anneliese написа:

Творчеството е, за да се споделя.

Вярно е ,но също така трябва да бъде заплатено за да го има и да се развива.

• Отговори 69
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пак не си разбрала, затвора ще е за тези които създаат платформите за споделяне на пиратско съдържание. Молим? Я пак? Къде и кой ти каза че имаш ПРАВО на безплатен достъп до нечия интеле

• Браво на теб, белгийска мидо! А нещо смислено да кажеш, можеш ли?

• Виждам  те у затвору .

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Вярно е ,но също така трябва да бъде заплатено за да го има и да се развива.

И ние трябва да сме виновни, че шефовете на актьорите нарочно им плащат по малко? Да бе, как не! Що не реваха през 90 - те, при бума на видеокасетите и заемането им срещу мижава сума? Опряли холувудските простаци до нашите пари........... Да си търсят парите от шефовете си, ама нещо не смеят, що ли?

преди 1 минута, Anneliese написа:

И ние трябва да сме виновни, че шефовете на актьорите нарочно им плащат по малко? Да бе, как не! Що не реваха през 90 - те, при бума на видеокасетите и заемането им срещу мижава сума? Опряли холувудските простаци до нашите пари........... Да си търсят парите от шефовете си, ама нещо не смеят, що ли?

Ясно - ти няма да гледаш нищо! Не мога да разбера къф ти е проблема да отделиш 25 - 50€ на месец за забавление?

преди 3 минути, Anneliese написа:

И ние трябва да сме виновни, че шефовете на актьорите нарочно им плащат по малко? Да бе, как не! Що не реваха през 90 - те, при бума на видеокасетите и заемането им срещу мижава сума?

OK, ако сега платформа предложи гледане на филм за 2лв ,както беше през 90-те във видеотеките ще платиш ли ? Сигурен съм ,че не си получвала видео касета с филм безплатно?

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ясно - ти няма да гледаш нищо! Не мога да разбера къф ти е проблема да отделиш 25 - 50€ на месец за забавление?

Какъв ми е проблема ли? Че съм пенсионерка по инвалидност, родителите ми - също са пенсионери, баща ми и той по инвалидност, парите ни стигат, за да си плащаме сметките, храната и лекарствата. Екскурзии вече явно няма да има. Плюс това не обичам да ми се налагат разни неща. Против мулти-култи простотиията съм, отказвам да гледам политкоректно кино, а прочетох, че "Нетфликс" предлагат само такова. "Дисни" пък си спряха класиките, че били неполиткоректни. На мен ми се гледа нормално кино, без джендъри и натъртване на  "великата Америка". Фенка съм на ретро киното от 3- те и 40 - те. Иначе гледам научнопопулярни филми за Втората световна война. Знаеш ли откога искам да гледам "Магьосникът от Оз"? Добре, че някои филми ги намерих и ги гледах.

преди 6 минути, AAUUXX написа:

OK, ако сега платформа предложи гледане на филм за 2лв ,както беше през 90-те във видеотеките ще платиш ли ? Сигурен съм ,че не си получвала видео касета с филм безплатно?

Ако е 2 лева, е съвсем приемливо. Но на година, не на месец и на всеки филм.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Ако е 2 лева, е съвсем приемливо. Но на година, не на месец и на всеки филм.

Как така на година ? Когато си вземала видео касета от видеотеката цената беше 2лв за филма за 24ч именно за това го приложих като пример.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Какъв ми е проблема ли? Че съм пенсионерка по инвалидност, родителите ми - също са пенсионери, баща ми и той по инвалидност, парите ни стигат, за да си плащаме сметките, храната и лекарствата.

Това е вече друг аспект на пробелам ,пробелм с който са пряко свързани голяма част от хората пенсионери в държавата.

• Автор

Сега се оалчиха и искат много повече пари за филми все едно са нещо специално.

Два лева тогава не бяха много. Но това беше преди деноминацията, ако помниш.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Сега се оалчиха и искат много повече пари за филми все едно са нещо специално.

Два лева тогава не бяха много. Но това беше преди деноминацията, ако помниш.

Примера ми беше с цел да изразя че трябва да се заплаща изкуството ,не може да бъде безплатно.

• Автор

Но не може и да струва някаква ненормална сума пари, това е вече извратено! Все едно сега обикновените хора да трябва да спонсорираме всяка една актриса, това няма как да стане!

преди 6 минути, Anneliese написа:

Но не може и да струва някаква ненормална сума пари, това е вече извратено! Все едно сега обикновените хора да трябва да спонсорираме всяка една актриса, това няма как да стане!

Ама виж сега, тя актрисата е на работа, не е там само щото ваше височество нали трябва да има какво да зяпа докато си пие колата, и тя тая актриса има вероятно и семейство, деца които трябва да храни. Или ти си мислиш че актьорите снимат 1 час колкото е там епизода и после бегат да радат у чистотата?

Почни да мислиш моля ти се.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Почни да мислиш моля ти се.

Мисия невъзможна и си мисли че китайците и руснаците бачкат за усмивки и черните й очи.. с сж лишно съм за да можеш да си избереш какво да гледаш и го плащаш не кат сега пакети баластра

• Автор

Актьорите и актрисите, и то не само българските, ако си живееха според чергата си, щяха да имат достатъчно пари. Проблемът е, че има страшно много алчни актриси като Памела Андерсън и Амбър Хърд, които пръскат луди пари за огромни имения, които искат сериозна поддръжка. Ние да им плащаме лукса? Да, как пък не! Това, че си актриса, не означава, че си специална!

Аз затова харесвам нашите звезди, особено в поп - фолка. Работят, изкарват си пари, но не живеят твърде нашироко. Да, Анелия си построи голяма къща, но сама си изкара парите, а и все пак не е с размери на дворец. Харесва ми, че много от нашите звезди живеят в обикновени като размери къщи или в апартаменти, че имат собствени колиш и често сами си ги карат, сами си готвят, чистят, децата им ги гледат родителите, а не бавачки, певиците ни не живеят от големи концерти и албуми, а от участия, не губят контакт с публиката - ето това ми харесва. Да, жените си търсят богати мъже, но често осъзнават що за стока са. Изключвам такива безмозъчни кифли като Цветелина Янева, плеймейтките и подобни.

Не съм съгласна да плащам живота на актриси и певици, да си ги плащат те самите. Да започнат да живеят според чергата си. Памела Андерсън се оплакваше от високите данъци за имотите си. А, добро утро. Актьорската кариера е до време, а данъци се плащат, докато си жив. Ами, да ги е била мислила тези неща навреме. Ама не, зор да се уреди с няколко имота с огромни размери. Алчността си има цена.

преди 1 час, Anneliese написа:

За ваша неприятна изненада, руснаците имат свободна платформа, където могат да се гледат напълно безплатно руски филми . Ама руснаците са нормални и не са алчни.

https://smotrim.ru/

• Автор

Я преведи за незнаещите руски език?

преди 4 минути, Anneliese написа:

Излагаш се, как ще ползваш руската платформа като не знаеш руски?

преди 5 минути, Anneliese написа:

Не знаешите руски да го научат и да прочетат какво пише на платформата дет са я пляснали за пример хихи

• Автор

Ами аз си гледам на платформата без звук, тъй като съм глуха, а и гледам да не преча на нашите като спят, защото гледам обикновено вечер. Но си пише по рекламата в "Русия 24", че е безплатна. "Бесплатно".

преди 8 часа, Banesc написа:

едно време имаше филми

сега  са боломачи

загуба на време

трябва да ми дават пари да  ги гледам 

Точно и този филм дето спечели най 

-много оскари по нагласено няма .

Като гледам филми от 2010 до 2020 са по касови и с голям бюджет от днешните сапунерки .

преди 36 минути, Anneliese написа:

Ами аз си гледам на платформата без звук, тъй като съм глуха, а и гледам да не преча на нашите като спят, защото гледам обикновено вечер. Но си пише по рекламата в "Русия 24", че е безплатна. "Бесплатно".

Да бе то остава за руска обществена телевизия и пари да даваш...... Апропо и тук общественитте телевизии са без паре ако не знаеш......

Вече ще си плащаме за всичко както е на ЗАПАД.Първо започнаха с музиката , след това с спорта , а сега на опашката са филмите , който иска да не ходи на кино пак ще си плаща да гледа филма :D

преди 1 час, Anneliese написа:

Но не може и да струва някаква ненормална сума пари,

Какво е това, сега, а? Мислиш ли изобщо? Ако за теб 2 лв са нормална сума, за мен 20 лв са нормална сума - за едно кино...или каквото и да е

преди 35 минути, petie1 написа:

Да бе то остава за руска обществена телевизия и пари да даваш...... Апропо и тук общественитте телевизии са без паре ако не знаеш......

Без пари друг път, пак си плащаш ама става по друг път.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

smotrim.ru си работи с безплатния windscribe ама аз имам 30ГБ без пари, щото съм пълен с акъл

30ГБ какво? Трафик?
Това само за фейсбук не стига.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.