Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизелов, бензинов или автомобил на газ предпочитате?

Дизелов, бензинов или автомобил на газ предпочитате? 17 гласували потребители

1. 1. Дизелов, бензинов или автомобил на газ предпочитате?

• Дизел
      29%
      5
    • Бензин
      41%
      7
    • Газ
      29%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, lupis написа:

Впръска се в смукателния колектор, ама в газова форма. А за втория вид...

https://nitoautogas.com/w/p/s/2/bg

До смукателния колектор стига течна газта.След като се впръска в колектора газта се изпарява.Как стига до колектора газта се вижда от схемата в този сайт.

https://nitoautogas.com/w/p/s/2/en

• Отговори 61
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама друг път ... и мозъка да го компресираш ще стане и той на течност!

• дизел автоматик

• Да вмъкна, че пак не сте наясно с терминологията - газът е два вида! Даже това, дето му викате газ всъщност е течност! Та най-добре е с другио газ - CNG...

Публикувани изображения

преди 4 часа, insec написа:

Инак по темата за газта ще го кажа така - ако газта и бензина излизаха еднакъв финансов разход на кое от двете горива би карал Мустангерата?!

Ако цената за литър е еднаква, ясно, че няма да се слага газ. Но при все, че газта е 1,10, а бензина 2.60, това са повече от два пъти за един литър. А колите харчат повече в града.

преди 4 часа, ivan_pop написа:

До смукателния колектор стига течна газта.След като се впръска в колектора газта се изпарява.Как стига до колектора газта се вижда от схемата в този сайт.

Не са ти ясни работите, не се мъчи...

преди 58 минути, ivan_pop написа:

Да, така е.По-важното е че изкарвам пари от газови!

Жалко за клиентите ти:)Ама то в БГ-то така- всеки прави това от което не разбира.

преди 12 часа, lupis написа:

Не са ти ясни работите, не се мъчи...

Ти сигурно имаш тапия и за това са ти "ясни" тия работи. Ако скапваха двигателите, нямаше  да се

Цитат

....задвижват повече от 10 млн. автомобила в 54 страни по целия свят

Та, извода е, че си чул не дочул, бръщолевиш некви глупости, само и само да се докажеш пред другите. На такива като теб им викат "въздухари". Аз спирам да комуникирам с теб. Изградих си мнението за теб.

преди 46 минути, *S197* написа:

Ти сигурно имаш тапия и за това са ти "ясни" тия работи. Ако скапваха двигателите, нямаше  да се

Та, извода е, че си чул не дочул, бръщолевиш некви глупости, само и само да се докажеш пред другите. На такива като теб им викат "въздухари". Аз спирам да комуникирам с теб. Изградих си мнението за теб.

Нещо не схванах какво искаш да ми кажеш при положение, че думите ми са насочени към друг, а не към теб... Повече от 30 г. карам само на газ и кола не ми се е разваляла заради това. А от 7 г. карам с на Vialle и много добре знам кое как е..

преди 5 часа, lupis написа:

Жалко за клиентите ти:)Ама то в БГ-то така- всеки прави това от което не разбира.

Аз и в Германия работих това преди 5 години.Жалко за Швабите!

преди 17 часа, ivan_pop написа:

Я пак:

Цитат

Системаta за директно инжектиране на пропан-бутана LPdi от Vialle заобикаля всмукателните клапани, което я прави много подходяща за новите двигатели с директно впръскване. Течният газ се вкарва в цилиндрите чрез стандартните бензинови инжектори. Подробна информация за LPdi

преди 20 часа, ivan_pop написа:

Оппаааа.Има два вида системи на течен LPG.При едните газта се впръсква в смукателния колектор а при другите се впръсква в цилиндрите.А от втория вид в България май не се монтират!

Това, че не знаеш, че се монтират, не говори много добре за професионализма ти

преди 4 часа, lupis написа:

Това, че не знаеш, че се монтират, не говори много добре за професионализма ти

Мен ме оценяват моите клиенти!

А за протокола:

Преди време в Ловеч се произвеждаха автомобили GreatWall.На тези автомобили се монтираха газови на Виали LPi, на течна газ.След 3-4 години някъде, производитела на автомобилите се отказа от това Виали и започна да монтира Ланди Ренцо на изпарена газ.А причината е, че още докато са в гаранция им горяха по няколко пъти помпите за газта.

Аз съм изринал на две такива коли системите на течна газ и монтирах такива на изпарена газ.

Ако още има мазохисти в България, нека да си монтират системи на течна газ!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.