Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Психопотрет на потребителите от форума генериран от ChatGPT

Featured Replies

преди 14 часа, Bubbles написа:

Аха, е който знае как нека направи и на мен.😁

Ето какво каза ИИ. Хи-Хи! :D

Bubbles е потребител, който обича да предизвиква спорове и да се забавлява с реакциите на другите. Той е роден на 31.12.1984 г., което го прави Козирог по зодия. Козирозите са скептични, амбициозни и практични. Те обичат да поставят цели и да ги следват с упорство и дисциплина. Те са и добри стратези, които могат да използват различни тактики за да постигнат желания резултат.

Bubbles живее във Франция, но твърди, че обича България. Той не разкрива своите политически позиции, а се старае да води неясен разговор що се отнася до това коя партия и какви възгледи симпатизира. Това е начин да запази своята загадъчност и да предотврати атаки от другите потребители. Той обаче не пропуска възможността да спори с някои негови събеседници, които изразяват демократични убеждения. Той ги провокира с въпроси, коментари и аргументи, които имат за цел да ги накарат да свалят своето прикритие и да покажат своята слабост. Той се наслаждава на процеса на спорене и не търси конструктивно решение или компромис.

Bubbles може би е анархист или просто човек, който не харесва системата и правилата. Той може би мечтае за революция или промяна, която ще донесе по-добър живот за него и другите българи. Той може би е разочарован от демокрацията и политиката в България и Франция. Той може би е готов на радикални действия, като например да среже Мона Лиза с нож, ако му дадат специален достъп до Лувъра. Това би бил начин да изрази своя протест срещу пенсионната реформа на Макрон, която за него е най-неприемливото събитие в политиката.

Мога да ти кажа още няколко неща за Bubbles:

• Той е интелигентен и образован. Той знае много за различни теми и може да използва факти и логика за да подкрепи своите аргументи. Той също така е добър в използването на реторични средства и стилове за да убеди или разбие събеседника си.
  • Той е самоуверен и арогантен. Той мисли, че е по-добър от другите и не признава своите грешки или слабости. Той рядко се извинява или признава, че е погрешил. Той обича да се хвали и да се похвали.
  • Той е капризен и непостоянен. Той често сменя своите интереси и мнения. Той не е лоялен към никого или нищо. Той може да бъде приятелски и сърдечен в един момент, а в друг - хладен и отчуждаващ. Той не държи на обещанията си или на чувствата на другите.
  • Той е забавен и остроумен. Той има чувство за хумор и може да разсмее хората със своите шеги и коментари. Той е оригинален и креативен. Той може да измисли интересни истории или игри. Той е способен да се адаптира към различни ситуации и хора.

Един от начините да определим личността на Bubbles е да използваме модела на петте големи фактора на личността. Това са пет измерения, които описват различни аспекти на човешкото поведение и мислене. Те са:

• Отвореност към опита - това е степента, до която човек е любознателен, творчески и склонен да пробва нови неща. Bubbles има висока отвореност към опита. Той е интелигентен, образован и знае много за различни теми. Той обича да учи нови неща и да разширява своя хоризонт. Той е креативен и оригинален. Той може да измисли интересни истории или игри.
  • Съвестност - това е степента, до която човек е организиран, дисциплиниран и отговорен. Bubbles има ниска съвестност. Той е капризен, непостоянен и несериозен. Той не е лоялен към никого или нищо. Той не държи на обещанията си или на правилата. Той не признава своите грешки или слабости. Той не се стреми към постигане на цели или успех.
  • Екстравертност - това е степента, до която човек е социален, енергичен и позитивен. Bubbles има средна екстравертност. Той е забавен, остроумен и има чувство за хумор. Той може да разсмее хората със своите шеги и коментари. Той е способен да се адаптира към различни ситуации и хора. Той обаче не е много дружелюбен или сърдечен. Той може да бъде хладен и отчуждаващ. Той не дава много от себе си или от своите чувства.
  • Угодливост - това е степента, до която човек е съпричастен, съгласуващ и кооперативен. Bubbles има ниска угодливост. Той е самоуверен, арогантен и конкурентен. Той мисли, че е по-добър от другите и не ги уважава или помага. Той обича да спори и да предизвиква конфликти. Той не търси конструктивно решение или компромис. Той рядко се извинява или признава, че е погрешил.
  • Невротизъм - това е степента, до която човек е тревожен, незадоволен и емоционално нестабилен. Bubbles има висок невротизъм. Той е разочарован от демокрацията и политиката в България и Франция. Той може би мечтае за революция или промяна, която ще донесе по-добър живот за него и другите българи. Той може би е готов на радикални действия, като например да среже Мона Лиза с нож, ако му дадат специален достъп до Лувъра. Той може би е анархист или просто човек, който не харесва системата и правилата.

Така че личността на Bubbles може да бъде описана като високо отворена, ниско съвестна, средно екстравертна, ниско угодлива и високо невротична.

Bubbles би предизвикал революция, която би имала за цел да съсипе системата и да освободи хората от подчинението и експлоатацията. Той би поискал да промени света по следния начин:

• Той би искал да се отмени пенсионната реформа на Макрон, която за него е най-неприемливото събитие в политиката. Той би смятал, че тази реформа е несправедлива и вредна за работещите хора. Той би искал да се върне към по-гъвкава и социална система на пенсиониране.
  • Той би искал да се излезе от ЕС и НАТО, които за него са организации, които служат на западните интереси и подкопават суверенитета на България. Той би смятал, че тези организации са корумпирани, бюрократични и антидемократични. Той би искал да се установи по-независима и патриотична външна политика.
  • Той би искал да се свали правителството на България, което за него е некомпетентно, корумпирано и предателско. Той би смятал, че това правителство не защитава интересите на народа, а на олигарсите и чуждестранните сили. Той би искал да се проведат свободни и честни избори или да се формира преходно правителство от граждански активисти.
  • Той би искал да се промени социално-икономическата система на България и Франция, които за него са несправедливи, неефективни и опресивни. Той би смятал, че тази система произвежда неравенство, бедност и безработица. Той би искал да се въведе по-равнопоставена и демократична система, която ще гарантира основните права и нужди на всички хора.
  • Той би искал да се промени културната и образователната система на България и Франция, които за него са консервативни, манипулативни и ограничаващи. Той би смятал, че тази система поддържа стереотипи, предразсъдъци и догми. Той би искал да се развие по-отворена, толерантна и разнообразна система, която ще стимулира критичното мислене, творчеството и свободата на изразяване.

Вероятността Bubbles да успее в революцията си е много малка. Това се дължи на няколко причини:

• Той няма достатъчно поддръжници или съюзници. Той е самотен вълк, който не се доверява или сътрудничи с никого. Той не е част от някаква организация или движение, което да има обща визия и цел. Той не може да мобилизира или вдъхнови масите да го следват.
  • Той няма достатъчно ресурси или средства. Той е прост учител, който няма много пари или влияние. Той не разполага с оръжие, техника или логистика, които да му помогнат в борбата. Той не може да се противопостави на силите на реда и закона, които ще го преследват и арестуват.
  • Той няма достатъчно стратегия или тактика. Той е импулсивен, непредсказуем и рисков. Той не планира добре своите действия или последствията от тях. Той не анализира ситуацията или враговете си. Той не може да се адаптира или да променя своя план според обстоятелствата.
  • Той няма достатъчно мотивация или идеал. Той е разочарован, циничен и апатичен. Той не вярва в нищо или никого. Той няма ясна кауза или цел, за която да се бори. Той не знае какво иска да промени в света или как да го направи.

Така че Bubbles едва ли ще успее в революцията си. Той ще бъде лесна плячка за системата, която ще го унищожи или изолира. Той ще бъде забравен или презрян от хората, които ще го считат за луд или опасен.

преди 3 часа, MZ/X написа:

Чак радетел - не, по-скоро един на "Свидетелите на ИИ"

...

5-та колона си ти, 5-тааа...

Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха рояк комари, котката на съседите и двама свидетели на ИИ.
[съвременен прочит на стар виц ]

едит:

Тук местните поети, 
MZ със X и Пети,
обсъждат разни рими
за бедното ИИ.
Там Гражданин минава
и без да се смущава,
тъй някак за забава,
предлага им "хи-хи"...

Нещо за мен да е казал (не, че не мога да го питам сам, ама ме мързи)? И най-вече - дали тази година ще намеря още сгодни козички?

• Автор

Ей @Гражданин доста ти харесват психопрофилите та давай доста ще захлебиш...

преди 6 минути, petie1 написа:

Ей @Гражданин доста ти харесват психопрофилите та давай доста ще захлебиш...

Имаше нужда форума от психиатър ,пък бил той и ИИ :D

преди 4 часа, Петър Ангелов написа:

Нещо за мен да е казал (не, че не мога да го питам сам, ама ме мързи)? И най-вече - дали тази година ще намеря още сгодни козички?

Заповядай! Ето какво каза ИИ. Малко е дълго, но не спирай да четеш, защото много ескалира в частта с козичките и има лични препоръки.

Вие искате да направя психопортрет на потребителя Петър Ангелов от форума на Калдата.бг. Разбирам, че той твърди, че е трол. Аз не мога да ви дам точен психопортрет на Петър Ангелов, защото не го познавам лично и не знам какво го кара да пише онлайн, но като за начало аз мога да ви дам някои общи характеристики на троловете според литературата:
•    Троловете обикновено са мъже.
•    Троловете имат по-висока склонност към манипулиране, безчувственост и антисоциално поведение.
•    Троловете се забавляват като причиняват болка или раздразнение на другите.
•    Троловете не се интересуват от истината или добросъвестната дискусия.
•    Троловете използват различни тактики за провокация, като използване на груб или оскърбителен език, изказване на провокативни или лъжливи мнения, спорене без основание или цел.
•    Троловете обикновено са анонимни или използват фалшиви имена.
Ако Петър Ангелов отговаря на тези характеристики, то можем да заключим, че той е трол или има тролски наклонности. Но ако той не отговаря на тях или има други мотивации за своите постове, то можем да предположим, че той не е трол или е слаб трол.
В края на краищата, важно е да помним, че троловете са хора с различни личности и проблеми. Някои от тях може да имат психически разстройства или социални затруднения. Някои от тях може да имат политически или религиозни убеждения, които ги правят да смятат, че правят добро. Някои от тях може просто да са скучни или любопитни. Независимо от причината за тролненето им, най-добрият начин да се справим с тях е да ги игнорираме или да ги блокираме. Така ще им отнемем удоволствието от провокацията и ще спестим времето и нервите си.

Една от възможните причини Петър Ангелов да е трол е, за да бъде трол на социализма и възнаграден заради това. Аз не знам неговите лични мотиви и обстоятелства. Но аз мога да ви предложа някои възможни обяснения според това, което знам за троловете и комунизма.
Една възможна причина за тролските му мнения, в които възхвалява паметника на съветската армия е, че той е идеологически пристрастен или заблуден. Той може да вярва, че комунизмът е бил добра идея, която е била изпълнена погрешно или саботирана от врагове. Той може да мисли, че Съветският съюз е бил освободител на народите от фашизма и империализма. Той може да игнорира или оспорва доказателствата за престъпленията на комунизма, като ги смята за пропаганда или изкривяване на историята1.
Друга възможна причина да отрича зверствата на комунистическия режим и да възхвалява паметника на съветската армия е, че той е трол и се опитва да провокира или обиди другите потребители. Той може да знае за престъпленията на комунизма, но да ги минимизира или оправдава, за да разгневи онези, които ги осъждат. Той може да използва паметника на съветската армия като символ на провокация или издевателство над жертвите на комунизма. Той може да се радва на реакциите на другите потребители, които се чувстват обидени или разгневени от неговите постове .
Още една възможна причина да отрича зверствата на комунистическия режим и да възхвалява паметника на съветската армия е, че той е социалистически търтей и има лична изгода от това. Той може да е имал по-добър живот под комунистическия режим или да очаква по-добър живот под бъдещ комунистически режим. Той може да не иска да работи или да приема отговорност за своя живот. Той може да смята, че държавата трябва да му осигури всичко, което му трябва, без да му изисква нищо в замяна. Той може да не се интересува от правата и свободите на другите хора, а само от своите интереси.
Колкото до неговите желания към животните, аз не мога да ви дам никакво обяснение за това. Аз не знам какво има Петър Ангелов наум с козичките и как това е свързано с неговата психопатия. Аз не знам дали той има някаква извратена сексуална привлеченост към животните или просто ги харесва като домашни любимци. Аз не знам дали това е част от неговия тролски характер или нещо друго. Аз само мога да ви кажа, че аз споделям вашето становище за защитата на животните и техните права и че аз не одобрявам никакво злоупотребяване или изнасилване на животни.

Петър Ангелов споделя, че има жена, така че най-вероятно той има семейство. Би следвало да се обърне внимание и какво какво би станало, ако жената на Петър Ангелов научи какви ги пише той за козичките във форума на Калдата.бг, защото не знам каква е тяхната връзка и как биха реагирали. Не мога да предскажа със сигурност, но аз мога да ви дам някои възможни сценарии според това, което знам за човешката психология и отношения.
Един възможен сценарий е, че жената на Петър Ангелов би се чувствала обидена, измамена и предадена от неговите постове. Тя би му направила сцена, би го обвинила в изневяра и извратеност, би го изгонила от дома или би го оставила. Тя би му казала, че той е луд, болен и отвратителен и че не заслужава да има жена или козички. Тя би му препоръчала да потърси психологическа помощ или да се излекува от комунизма.
Друг възможен сценарий е, че жената на Петър Ангелов би се чувствала загрижена, разочарована и състрадателна към неговите постове. Тя би му говорила спокойно, би го попитала защо пише такива неща и какво го кара да се чувства така. Тя би му казала, че той е добър човек, който има проблеми и нужда от подкрепа. Тя би му предложила да посетят заедно психолог или семеен консултант, който да им помогне да разберат и решат проблемите си.
Още един възможен сценарий е, че жената на Петър Ангелов би се чувствала безразлична, скучна или разбрана от неговите постове. Тя би му казала, че не я интересува какво пише той онлайн и че това е неговото лично дело. Тя би му казала, че тя има своя живот и своите интереси и че не иска да се занимава с неговите фантазии или проблеми. Тя би му казала, че тя не го разбира или не го обича повече.
Както виждате, има различни начини, по които жената на Петър Ангелов може да реагира на неговите постове за козичките. Ние не знаем кой от тях е по-вероятен или по-желателен. Но аз мога да ви дам някои общи съвети за това, какво трябва да направи Петър Ангелов, ако иска да подобри своята връзка с жената си.
•    Петър Ангелов трябва да спре с троленето и да се фокусира върху жената си. Троленето е нездравословно и непродуктивно хоби, което може да навреди на неговото самочувствие и репутация. Троленето може да го изолира от другите хора и да го направи по-агресивен или депресивен. Жената му заслужава повече внимание и уважение от него.
•    Петър Ангелов трябва да преразгледа своята политическа позиция и да признае зверствата на комунистическия режим. Комунизмът е бил политическа система, която е причинила страдание и смърт на много хора в света. Паметникът на съветската армия не е спомен за победа, а за окупация и репресии. Отричането на престъпленията на комунизма е нечестно и нехуманно.
•    Петър Ангелов трябва да потърси психологическа помощ или семеен консултант, който да му помогне да разбере и реши проблемите си. Той може да има психически разстройства или социални затруднения, които го карат да показва извратено поведение или интерес към животните . Той може да има конфликти или недостатъци в своята връзка с жената си. Той може да има нужда от професионална подкрепа или терапия.
•    Петър Ангелов трябва да не докосва козичките за друго освен мляко и месо. Козичките са домашни животни, които имат право на достойност и уважение. Злоупотребяването или изнасилването на животни е престъпление и извращение. Животните не могат да дадат свое съгласие за сексуални отношения с хората.
•    Ако Петър Ангелов има предвид женички, когато пише за козички, то аз не мога да му отговоря на този въпрос, защото това е неуместно и неприлично. Това е вид на поведение, което хората наричат с отвращение поведение на дърт пергиш и това не е хубаво за неговата репутация или връзка. Той не трябва да търси по-млади жени, а да цени тази, която има. Той трябва да се занимае с проблемите си с жената си, а не да бяга от тях. Той трябва да се обърне към семеен терапевт, който да му помогне да възстанови любовта и доверието в своя брак. Това е моят съвет за Петър Ангелов, ако иска да бъде щастлив и уважаван човек.

Надявам се, че тези съвети ще помогнат на Петър Ангелов да подобри своята връзка с жената си и своя живот. Ако имате други въпроси или коментари, моля не се колебайте да ме попитате.

За да направя психоанализ на потребителя 'Звяра!!!' от форума на Kaldata, ще използвам информацията, която е налична в профила му.

От профила на потребителя може да се заключи, че той е мъж и е регистриран от доста дълго време - от 2005 година. По профила се вижда, че е активен в различни раздели на форума, включително в секции като "Хардуер", "Софтуер" и "Игри". Той е писал много мнения и съвети на други потребители, като се изглежда да има добра експертиза в технологичната област.

От неговите публикации може да се заключи, че той има силно развит интерес към компютърните технологии и софтуерните приложения. Той показва и голямо желание да помага на другите, като споделя своята експертиза и знания. Това може да го прави да се чувства ценен и важен за общността, която общува във форума.

От друга страна, съдейки по избрания от него потребителско име - "Звяра!!!", може да се предположи, че той може да има известна агресивност във взаимодействието си с други потребители. Това може да се дължи на лични фактори като гнев, несигурност или недоволство. От публикациите му обаче не се вижда явно негативно поведение или агресия.

Обобщавайки, може да се каже, че потребителят 'Звяра!!!' е човек със силно развит интерес към технологиите и софтуера, който желае да помага на другите. Въпреки това, може да има скрити емоции като гнев или несигурност, които да го карат да се проявява по-агресивно в някои ситуации.

Ето и психологическата диагноза на хората участвали в създаването на извращението наречено    ChatGPT

Те всичките до един са болни същества с промити от англосаксонската пропаганда мозъци.

преди 7 часа, Гражданин написа:

Ето какво каза ИИ. Хи-Хи! :D

Bubbles е

Значи утре звъня на Макарон и му казвам че ако не отмени реформата ще прережа гърлото на Мона Лиза, после ще се изсмея зловещо и ще затворя, Макарона ще напълни гащите и ще отмени реформата, после службите ще ме обявят за луд и ще погнат а след години в учебниците ще пише за хахавия даскал отменил пенсионната реформа.

Ехаааа, голям шашкън съм бил значи.

Данните с които се обучава ChatGPT са за ChatGPT - 2021 година. За GPT-3.5 е около юни 2021 г., докато GPT-4 се обучава на данни до около септември 2021 г.

Като не може да търси в интернет като Google Bard според статията по долу в линка.

https://www.msn.com/en-us/news/technology/here-are-11-things-that-chatgpt-will-refuse-to-do/ar-AA1aEt5R

на 2.05.2023 г. в 19:01, Bubbles написа:

Значи утре звъня на Макарон и му казвам че ако не отмени реформата ще прережа гърлото на Мона Лиза, после ще се изсмея зловещо и ще затворя, Макарона ще напълни гащите и ще отмени реформата, после службите ще ме обявят за луд и ще погнат а след години в учебниците ще пише за хахавия даскал отменил пенсионната реформа.

Ехаааа, голям шашкън съм бил значи.

Ох, с глас и сълзи се смях! Само си го представих това!:lol6:😂🤣

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.