Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Опасно ли е това?

Featured Replies

Сами разбирате, че няма как за всяко нещо да ходя на лекар, ако не е твърде сериозно.

Преди малко получих нещо като два удара с ток в главата, отгоре, после усетих затопляне. Опасно ли е това и на какво може да е симптом? Извинявам се, че по детски обяснявам, но не знам как да опиша чувството.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Сами разбирате, че няма как за всяко нещо да ходя на лекар, ако не е твърде сериозно.

Преди малко получих нещо като два удара с ток в главата, отгоре, после усетих затопляне. Опасно ли е това и на какво може да е симптом? Извинявам се, че по детски обяснявам, но не знам как да опиша чувството.

Ама ги измисляш...

Накрая дя не се окаже че си - 60 годишен скучаещ мъж...

преди 8 минути, Anneliese написа:

Случайно да си бъркала в контакта и да си пипала чука.:scared2:

То при тези твои симптоми и марсианците вече бягат от слънчевата система.

• Автор

Много смешно. Не знам колко кръв съм изгубила покрай това дълго кървене, утре отивам да си изследвам хемоглобина, но се чудя как да накарам мама да поиска и едно изследване за главата, за всеки случай. Не е нормално човек да получава токови удари. Получавала съм и преди такива.  Няма как да не се притеснявам, вуйчо ми почина през зимата от мозъчен проблем, не знам какъв. Проблемите с главата не трябва да се подценяват, според мен, защото от едното подценяване, човек може да си отиде. Само да не бяха скъпи тия изследвания............

На това отгоре не знам какъв вид анемия имам, но не съм добре. Чувствам се премазана, много уморена, пия си желязото, но пак не мие съвсем добре, много ми е уморено в гърдите. Краката ми са студени, май месец е, а съм с чорапогащник и два чифта чорапи, защото не си усещам краката от студ. Кръвното ми уж е нормално...........Само че аз съм слаба, нямам килограмите на връстниците ми................... Не знам за моите тегло и ръст какво кръвно е нормално, какъв пулс........... днес имах и нещо като прорязване в гърдите...............

току-що, Anneliese написа:

Много смешно. Не знам колко кръв съм изгубила покрай това дълго кървене, утре отивам да си изследвам хемоглобина, но се чудя как да накарам мама да поиска и едно изследване за главата, за всеки случай. Не е нормално човек да получава токови удари. Получавала съм и преди такива.  Няма как да не се притеснявам, вуйчо ми почина през зимата от мозъчен проблем, не знам какъв. Проблемите с главата не трябва да се подценяват, според мен, защото от едното подценяване, човек може да си отиде. Само да не бяха скъпи тия изследвания............

На това отгоре не знам какъв вид анемия имам, но не съм добре. Чувствам се премазана, много уморена, пия си желязото, но пак не мие съвсем добре, много ми е уморено в гърдите. Краката ми са студени, май месец е, а съм с чорапогащник и два чифта чорапи, защото не си усещам краката от студ. Кръвното ми уж е нормално...........Само че аз съм слаба, нямам килограмите на връстниците ми................... Не знам за моите тегло и ръст какво кръвно е нормално, какъв пулс........... днес имах и нещо като прорязване в гърдите...............

Да виждаш случайно да се смея! Ти си просто безнадежден случай. Нито приемаш какво ти се говори, нито си вземаш поука и постоянно ревеш във форума.

• Автор

Добре, какви съвети давате?

преди 4 минути, Anneliese написа:

В твоя случай това са тикове от стрес и/или напрежение.

преди 8 минути, Anneliese написа:

, много ми е уморено в гърдите

трябва да се размачкат

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Краката ми са студени,

нямаш кръвообръщение

направи разходка

намери си вълнени чорапи

преди 26 минути, Anneliese написа:

а с ток в главата, отгоре,

къде точно

колко растояние от веждата до мястото

чифт тънко плетени памучни чорапи и отгоре вълнени

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

В твоя случай това са тикове от стрес и/или напрежение.

Нямам стрес или напрежение, освен че мама не разбира колко опасна може да бъде анемията. Тя е на години и забравя, а аз сама не мога да се оправям с нищо.

Да, на 39 години съм, но предвид, че вече имам 1 бял косъм и обилната менструация и потенето, които не са за тази възраст...........кой знае какво още не ми е в ред. Лекарите гледат годините и казват "Нищо ти няма", а като получиш криза, после ти се карат.

Ние им викаме "стрелички" на тези токови удари които си усетила.

Странно как са се появили при теб, те обикновено се появяват при хора, които активно ползват мозъка си.

Ми аз й ги пускам тия токови удари нелким се освести че спирането на нета не помага....

преди 27 минути, Емил Костов написа:

То при тези твои симптоми и марсианците вече бягат от слънчевата система.

А тук сме си ама и марсиамската медицина се видяя в чудо с нея......

Аневризъм. Разкачат се кръвоносните съдове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Опасно ли е това и на какво може да е симптом?

Не е опасно, а иначе ... симптом е, че ти липсва някой физически да ти обръща внимание. 

Как са сополите??? Още ли нещо ти пречи в носа??? 

• Автор
преди 1 час, emmi написа:

Аневризъм. Разкачат се кръвоносните съдове

И аз се чудех дали не е това или пък  невралгия............

Понеже мозъкът и сърцето са най - важните органи, винаги се шашкам за тях.

преди 1 час, Anneliese написа:

И аз се чудех дали не е това или пък  невралгия............

Понеже мозъкът и сърцето са най - важните органи, винаги се шашкам за тях.

Или просто бръмбарите се опитват да избягат  от главата ти

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Корабът майка се опитва да се свърже мисловно, ама са свикнали да ходят при американците на 120 волта и сега те пере тока като нямаш адаптер. 

Те виж къв як адаптер си имаме

Чинията на Бузлуджа - едно от най-красивите изоставени места ...

@AnnelieseАз разгледах и прочетох внимателно темата и стигнах до следното заключение. Сигурно си бъркала в контакта и си пипала чука но ти предлагам следния лек. Взимаш един мултицет и мериш напрежението което минава по мозъка според мен явно му е слабо напрежението за целта понеже, контакта не дава, фект предлагам ти направо да потърсиш съдействие от ел таблото. Па колко му е на някой от котелите в тец 2 да се прежали и да пуне някой мегават повече ако му е в излишак и всичко ти минава от ряз.:yanim:

Шегата на страна но най добре отиди на доктор да те прегледа тук няма как някой да познае какво става с твойте бръмбари в главата.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

какво става с твойте бръмбари в главата.

Мори ги от глад и се опитват да избягат клетите ципокрили и се блъскат в главата й та оттам са ударите които чувства

• Автор

Вие може и да се шегувате, но аз сериозно съм притеснена. Не е нормално човек да получава такива удари вътре в главата, все едно като ток. Не е нормално и да съм толкова сънлива, че да ми клюмне главата за 2 - 3 минути, както си седя на бюрото. Случвало ми се е много пъти и няма как да не се притесня. Подобно нещо се случваше с учителката ми по история в училището в София. Както си седи и преподава урока или си пише на бюрото, главата и клюмваше за 5 минути, заспиваше, после се събуждаше и продължаваше. Веднъж я попитах какво и е, отговори ми, че има проблем със сърцето. Втрещих се, не разбирам и до днес как хора със сърдечни заболявания работят, та това е опасно! Не съм очаквала и на мен да ми се случи. Просто затварям очи и главата ми клюмва за пет минути. Не е нормално да съм толкова сънлива. А обилната менструация не знам дали не ми е докарала проблеми със сърцето, освен умора. На всичкото отгоре спря, но като ходя по голяма нужда и после се оказва че има кръв по хартията. Побърквам се вече, много съм притеснена.

Просто ме е страх да не умра. Не ми се умира хич.:(:crying10:

Трудно ми е да съм спокойна, не знам какво така ми разбута организма.

преди 18 минути, Anneliese написа:

Вие може и да се шегувате, но аз сериозно съм притеснена. Не е нормално човек да получава такива удари вътре в главата, все едно като ток. Не е нормално и да съм толкова сънлива, че да ми клюмне главата за 2 - 3 минути, както си седя на бюрото. Случвало ми се е много пъти и няма как да не се притесня. Подобно нещо се случваше с учителката ми по история в училището в София. Както си седи и преподава урока или си пише на бюрото, главата и клюмваше за 5 минути, заспиваше, после се събуждаше и продължаваше. Веднъж я попитах какво и е, отговори ми, че има проблем със сърцето. Втрещих се, не разбирам и до днес как хора със сърдечни заболявания работят, та това е опасно! Не съм очаквала и на мен да ми се случи. Просто затварям очи и главата ми клюмва за пет минути. Не е нормално да съм толкова сънлива. А обилната менструация не знам дали не ми е докарала проблеми със сърцето, освен умора. На всичкото отгоре спря, но като ходя по голяма нужда и после се оказва че има кръв по хартията. Побърквам се вече, много съм притеснена.

Просто ме е страх да не умра. Не ми се умира хич.:(:crying10:

Трудно ми е да съм спокойна, не знам какво така ми разбута организма.

Айде сега вкарай малко логика знам че ти е трудно ама поне опитай... Как очакваш помощ от компютърен форум след кат не си компютър? Какво очакваш да ти кажем? Пий еди какво си и всичко ще е наред? Дори и да бяхме топ светила в медицината пак нямаше да ти помогнем отдалеч..

Нали вярваше в прераждането защо те е страх от смърта?

Жиителките на село Безуене са така с объркан организъм ама ти сама си се заселила в това село :) 

• Автор

Защото си харесвам живота сега. Имам си хубава розова стая и разни хубави дрехи и други неща. Е, само здравето ми не е добре и никой не ме ще.............. А и светът едва ли ще съществува още дълго, никой не знае колко време живот остава на планетата, преди Слънцето да избухне и да унищожи живота.

Иска ми се да имаше във Вселената някъде другаде планета като нашата. И живот и цивилизация като нашите. Само ми се иска хората да можехме да живеем по 100 години и да умирахме тихо в дома си край рамките със снимки и спомени от нашия живот - както героинята Роуз в "Титаник".

Яд ме е, че от толкова неща бях лишена и то заради хората и техния егоизъм - нито ми позволиха да уча английски език, нито френски, нито ми позволиха да се занимавам с модерен балет, да уча народни танци, нито да съм мажоретка. Никога не съм имала романтична любов, нито знам какво е сексът, никога няма да бъда булка и никога няма да посетя Париж.:crying10:

Колко хубаво би било, ако хората можеха да сбъдват мечтите си..............

преди 5 часа, Anneliese написа:

Колко хубаво би било, ако хората можеха да сбъдват мечтите си..............

:offtopic_s:Те ги сбъдват, но явно при теб проблема е -> някой друг да го направи вместо теб. = Поне осъзнай, че мечтите си трябва да ги направиш ти, а не някой друг. = За това обаче трябва да си сбъден човек, който обаче по презумпция го считат за егоист. Уви повечето мислят, че с инат ставало, но това е друга тема. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.