Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

United Tim легитимна компания ли е?

Featured Replies

преди 20 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Не, не съм "рибка". Ако искаш, можеш да отговориш на въпроса, който зададох:

Освен съмненията ми за измама, какво друго не е напред с този модел адаптер, според теб? Ако се окаже, че ми дават оригинален адаптер и не ме лъжат, мисля, че си заслужава. Прочети описанието на адаптера, което е показано в страницата, от която поръчах адаптера, и кажи кое е проблем и защо адаптера да не си заслужава.

На това, в нашите среди му викат "рибка"

• Отговори 58
  • Прегледи 3,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• NewRedDragon
    NewRedDragon

По какъв признак правиш разликата фалшив/нефалшив продукт? То самия продукт си е....далеч от продукт

• цър-вул
    цър-вул

Ти изобщо как пазаруваш? Само измами са ти в главата. Ама, всъщност какво да се очаква от измамник.... Ти да видиш - имали сме си криминолог експерт техник.

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Сега инжектират хардуерния троянски кон за да може после да ти откраднат парите, тайните и патентите.

Публикувани изображения

• Автор
току-що, NewRedDragon написа:

На това, в нашите среди му викат "рибка"

"Рибка", тоест ще се набутам финансово, така ли? Сигурно разбираш повече от мен... Можеш ли да ми покажеш адаптер, който има въпросните функции и спецификации, но да струва по-евтино? Защото аз не успях да намеря такъв адаптер, който да е по-евтин.

на 16.05.2023 г. в 21:15, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

... и ми подхранва параноята.

"Tова че някой е параноик, не означава, че не го преследват..." (не го следят и не му тарашат носителите на информация)

на 16.05.2023 г. в 21:59, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

... Примерно, ако искат да ме измамят...

... ще те измамят. Както нявга казваше един приятел "... тоя толко се е вманиачил на тема 'да не ме прецакат', че как да не го прецакаш"

преди 14 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

... Това, което прочетох в описанието на продукта, звучи добре и е ясно, че въпросния WiFi адаптер е добър (поне според мен). Ти какво мислиш?

Не знам (но се досещам) той какво мисли, но според мен аргументът ти е убийствен. Което не ме изненадва. Все пак ти си човекът (... мда, ше оставя човек, макар че тук има различни мнения), който създаде (в битието си на PigMan9) символ-веруюто на истинските аргументьори.

"... Това, което има значение, е дали информацията е фактически коректна или не. В случая, информацията е фактически коректна, което се доказва от от самата публикация и описаното там..."

Бррр... и сега ме побиват тръпки от величието на горното...

• Автор
преди 1 час, lebel написа:

"Tова че някой е параноик, не означава, че не го преследват..." (не го следят и не му тарашат носителите на информация)

... ще те измамят. Както нявга казваше един приятел "... тоя толко се е вманиачил на тема 'да не ме прецакат', че как да не го прецакаш"

Не знам (но се досещам) той какво мисли, но според мен аргументът ти е убийствен. Което не ме изненадва. Все пак ти си човекът (... мда, ше оставя човек, макар че тук има различни мнения), който създаде (в битието си на PigMan9) символ-веруюто на истинските аргументьори.

"... Това, което има значение, е дали информацията е фактически коректна или не. В случая, информацията е фактически коректна, което се доказва от от самата публикация и описаното там..."

Бррр... и сега ме побиват тръпки от величието на горното...

Какво имаш предвид? Не те разбирам.

Аз пуснах тази тема да получа помощ, а това, което получавам, са празни приказки, подигравки и намеци...

Може ли някой да ми даде сериозен отговор по темата, моля?

преди 10 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Какво имаш предвид? Не те разбирам.

Аз пуснах тази тема да получа помощ, а това, което получавам, са празни приказки, подигравки и намеци...

Може ли някой да ми даде сериозен отговор по темата, моля?

Твой почитател съм. А неблагодарността ти ме огорчава. И бях сериозен!

Ок. Ще преглътна тази явна несправедливост и ще направя втори (и последен) опит да помогна. Примерно... мога да ти предложа четиво...

https://chitanka.info/text/1961-idealen-den-za-lov-na-ribkabananka

докато чакаш

• Автор
преди 27 минути, lebel написа:

Твой почитател съм. А неблагодарността ти ме огорчава. И бях сериозен!

Ок. Ще преглътна тази явна несправедливост и ще направя втори (и последен) опит да помогна. Примерно... мога да ти предложа четиво...

https://chitanka.info/text/1961-idealen-den-za-lov-na-ribkabananka

докато чакаш

Защо просто не ми дадеш праволинеен, директен отговор, вместо да вграждаш толкова много метафора и неясноти в отговорите си, които ми даваш?

Изпитват затруднения в разбирането на отговора, който си дал.

• Автор

Доставката все още е не е изпратена. Преди малко изпратих имейл на хората, които са отговорни за изпълняването на тази доставка, да видим дали ще ми съдействат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.