Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Реклама на наркотици в сайта.

Featured Replies

Да, да знам, сайтът не контролира рекламите които Гугъл избира да показва. И все пак рекламата на наркотици и особено като гледам снимката, насочени към непълнолетни купонджии, е има няма 1000% незаконна. Разбира се, аз ще пусна доклад да бъде премахната. Трябва да се разберете някой модератор да следи какво излиза и да пуска сигнали, за да изчезват максимално бързо тия мизерии. Няма лошо да се пусне сигнал и до криминална полиция, напоследък уж са погнали наркомафията с райския газ.

Screenshot_2023-05-21-22-27-55-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.4a7f1df9a1591802fad4f2585d8a4ab9.jpgScreenshot_2023-05-21-22-27-55-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.4a7f1df9a1591802fad4f2585d8a4ab9.jpg

Кво стана със сигнала ти за паметника на съветската армия дето ми бяха пуснали темата във фейсбука си, другарю? НалЕ и там стана голяма драма? Оправи'а ли нещата?

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

рекламата на наркотици

Къде диазотният оксид е класифициран като контролирано вещество? Използва се в сладкарството...

Цитат

Може да се закупи в супермаркети, магазини за обществено хранене, онлайн или дори в различни места за развлечения като клубове, дискотеки и басейни. Контрол липсва, както и сигнали за продажбата и вдишването му. Проверки не се извършват - нито от полицията, нито от здравната инспекция. А има и данни, че се увеличават дори пътните инциденти, свързани с диазотен оксид. Доказването на  използването му е трудно, защото ефектът е много кратък и не оставя следи, които могат да отчетат тестове за наркотици. 

Източник:
https://bnr.bg/post/101678975/flakonite-s-raiski-gaz-dostapni-i-opasni-za-tiineidarjite

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Къде диазотният оксид е класифициран като контролирано вещество? Използва се в сладкарството...

Мерси за полезното инфо. Другият път похвали запарката с марихуйана за лечение на ангина и кокаинова свещичка за запека.

току-що, Sliderum2 написа:

Мерси за полезното инфо. Другият път похвали запарката с марихуйана за лечение на ангина и кокаинова свещичка за запека.

Специалист си, личи си. Особено за запека.

и аз съм пуснал сигнал за нещо до общината, да видим ще го свършат ли - или пак ще трябва да им напомням с от някое министерство

• Автор
преди 4 минути, Coco1 написа:

Koмунисте Слидерум защо само на достоен комунист като тебе му се предлагат такива реклами ? 

Сигурно щото телеметрията нещо се е посрала? Не се сещам да имам активност, която да персонализира тая мизерия към мен. Още повече не съм и купонджия 

току-що, Sliderum2 написа:

Сигурно щото телеметрията нещо се е посрала? Не се сещам да имам активност, която да персонализира тая мизерия към мен. Още повече не съм и купонджия 

Ако телеметрията работеше, то тогава предполагам трябва да ти показва хапчета за ерекция?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

:Dтези реклами се генерират на базата на какво търсиш - сега разбирам защо говориш само за гейове и вибратори:D

• Автор

Странно явление, тази тема не е в празните приказки. Въпреки това трололинките я налазиха. Баш тез, които са с три ръце вдигнати  за узаконяване на трансджендерията чрез истанбулската конвенция и легализация на продажбите на наркотици.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Странно явление, тази тема не е в празните приказки. Въпреки това трололинките я налазиха. Баш тез, които са с три ръце вдигнати  за узаконяване на трансджендерията чрез истанбулската конвенция и легализация на продажбите на наркотици.

Тоя бил такъв, оня бил онакъв, но само достойния комунист като тебе получава такива предложения 

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Давай още с такива постове и сетне се чуди що ти предлагат райски газ

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Не се бях сетил, че съм писал във форума. Телеметрията не различава ли кой е писал против нещо, от този писал в полза на нещото? Чакам си изкуственият интелект, който да може да мисли и да е наясно какви реклами са подходящи за мен, поради това какво е моето отношение. Ако почна да пиша в някоя тема за празните приказки колко много ми се е прияло парче хубава торта, ще ми покаже ли реклама на сладкарница?

Торта, торта, торта, торта, торта!

преди 15 минути, petie1 написа:

На мен за това ли ми излизат танкове ?

• Автор
преди 18 минути, Coco1 написа:

Тоя бил такъв, оня бил онакъв, но само достойния комунист като тебе получава такива предложения 

Неща и да предполагам какви реклами получаваш ти. 

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Не се бях сетил, че съм писал във форума. Телеметрията не различава ли кой е писал против нещо, от този писал в полза на нещото? Чакам си изкуственият интелект, който да може да мисли и да е наясно какви реклами са подходящи за мен, поради това какво е моето отношение. Ако почна да пиша в някоя тема за празните приказки колко много ми се е прияло парче хубава торта, ще ми покаже ли реклама на сладкарница?

Торта, торта, торта, торта, торта!

Вече си маркиран кат джендър и  такива реклами ще получаваш

преди 11 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

На мен за това ли ми излизат танкове ?

Ужас да не са т34 само?

• Автор

Като гледам само телеметрията е включила целокупния тролетариат да ми отговаря, няма какво друго да е активирало ботовете, освен телеметрията. Чакам отговор от човек.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Като гледам само телеметрията е включила целокупния тролетариат да ми отговаря, няма какво друго да е активирало ботовете, освен телеметрията. Чакам отговор от човек.

Аз съм човек. Аки има нещо, което мига да взема 2 и да го пласирам за 200, не ме интересува, каква е стоката!

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ти, а се дръж по-подобаващо, а не като г*з в памперс!
Въпросният газ НЕ Е в списъка със забранени/.контролирани вещества. За друго се обърни към Парламента! Може, пък, да решат та те изслушат.

Смени си ОС и/или браузера. = Търсиш под вола теле. 

Не си настроил правилно системата си. Интернет не е като ТВ-то, където по време на вечеря да ти рекламират "лекарства" за запек.  

Каква телеметрия ще "излъчваш" зависи от теб. "Бисквитки" хващаш не само от тук, а от всеки сайт който посещаваш. Да, досадно е, да разглеждаш с какво се съгласяваш (приемаш) и с какво не (не приемаш), но ти е дадена възможност за персонализация. 

Кратко: Тук не може да знаем къде и как си сърфирал, за да ти излиза въпросната реклама. За първо време си изчисти "бисквитките", а за в бъдеще не бързай, а отдели време и конфигурирай какви "бисквитки" в кой сайт ще "хапваш", за да не те дразнят такива неща от "чичо Гугъл". 

Аз казах!

п.п. Момчета и прочие "дами" .... той не е комунист!!! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.