Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Модератор моля?

Featured Replies

преди 3 минути, rado_svet написа:

Например правилото/закона, че личната кореспонденция е само лична и не може да се бърка да я чете/трие.

Би ли ми цитирал точния текст на закона?

преди 8 минути, Rudy M. написа:

Би ли ми цитирал точния текст на закона?

Не мога, а и не ми се доказва, че слънцето свети.

Това е общочовешка ценност и е обявена за такава даже и в най-авторитарните държави, освен за отделни и особени случаи в полза на т.н. общо благо.

преди 1 час, rado_svet написа:

Щом предлага публична услуга, подлежи на публични правила, наречени "закони".

Не може да прави каквото му/им скимне.

Например правилото/закона, че личната кореспонденция е само лична и не може да се бърка да я чете/трие.

Той може и в профила да ти влезе.

• Администратор

Защо си чешете езиците с глупости, които не разбирате и само се излагате и потвърждавате мнението ми за вас от подписа ми.

Нито модератор, нито администратор може да чете избирателно лични съобщения. Когато някой участник в личните съобщения докладва лично съобщение, автоматично добавя глобален модератор или администратор към разговора и той става видим за него за да може да вземе отношение и действия по доклада. В участниците в разговора се вижда че е присъединен и модератор. Това е все едно да поканите трети участник в разговора. Няма друг начин модератор или администратор да чете друг разговор. Това за 20 години съм го обяснявал 200 пъти сигурно. Но ако реша аз лично мога през базата данни да търся и чета каквото си поискам. Така както всеки администратор на всеки сървър който той администрира. Сигурно няма да ми повярвате, никога не съм го правил 1. защото изобщо не ме интересуват личните ви проблеми имам си достатъчно друга работа. 2. защото са стотици хиляди тия съобщения и дори някой да е решил да го прави мога да си представя какво ровене ще падне. Само администратор който поддъжа база данни над 15 ГБ ще ме разбере.

преди 13 часа, rado_svet написа:

Щом предлага публична услуга, подлежи на публични правила, наречени "закони".

Не може да прави каквото му/им скимне.

Какво е администратор на данни или обработващ данни? - Европейска комисия (europa.eu)

на 23.05.2023 г. в 10:20, Kalin Karaboychev написа:

Както каза потребителят по-горе. 

Всеки модератор преценява дали докладът е основателен. Това, че вие сте преценили, че нещо е спам за вас, то не е задължително да е спам за всеки един потребител на форума. Същото е и с доклади на неща, които не ви харесват. Харесването е субективно и лична преценка. Доста потребители бъркат бутона за докладване с бутон "не харесвам"

Това, че сте докладвали нещо не означава, че то задължително ще бъде изтрито. Ако беше така бутонът нямаше да е "Докладвай", а "Изтрий".

Аз пускам тема за съвет за боя за вътрешната част на дървена дограма и врати, а в темата започва да ми се обеснява колко съм беден, понеже нямам пари да си платя на бояджия и търся бои на промоция. Това според теб спам ли е? Въпроса е риторичен. Има цели теми оспамени от горе-долу с глупости от един и същи индивиди. Докладвал съм много пъти, дори цели теми съм пускаш по въпроса. Резултата: Кучето си лае кервана си върви.

преди 15 часа, Коркодила написа:

Аз пускам тема за съвет

Многократно е казано: Който не желае е със свободна воля да напусне тази платформа!

Аз казах!

п.п. Винаги сме на вашите услуги, но вие сте наши потребители!

преди 28 минути, dioib написа:

Многократно е казано: Който не желае е със свободна воля да напусне тази платформа!

Аз казах!

п.п. Винаги сме на вашите услуги, но вие сте наши потребители!

Ти тука секретарка ли се явяваш?

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Ти тука секретарка ли се явяваш?

Не! Секретен съм! ;) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.