Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер TUF-AX3000 V2 и Vivacom

Featured Replies

Разрешен от Corvax

току-що, Confiscate написа:

Не, пак седи на 0.0.0.0 и свети червено. Иначе съм готов да инвестирам и 30лв. и още колкото кажеш за коняка. :D Аз вдигнах ръце май.. Но Rammkopf ти благодаря ужасно много за отделеното време. Рядко пиша по форуми, но явно има и отзивчиви хора. Благодарности :)

Еее ... съжалявам, че не разреших проблема, наистина! Най-малкото, свърши ми бутилката и, съвсем по "арменски", си представих една пълна, на аванта. :D

Това в кръга на шегата. Аз имам още аса в ръкава, включително и вариант да го погледна някакси през AnyDesk, но в полунощ няма да те занимавам с глупости.

Може, все пак, да опиташ неща, като да му забраниш IPv6, да видиш дали не можеш твърдо да забиеш WAN-а му на гигабит, а също и да провериш за клопка, в която и аз съм се мятал - кабелът, с който си вързал TUF-а, нали не е онзи от TP-LINK-a? Защото така ми е попадал от недоглеждане 4-жилен, вместо 8-жилен бюджетен кабел от комплекта на бюджетен рутер ... и аз чааааакам да се вържа през него на гигабит ...

• Автор
преди 1 минута, Rammkopf написа:

Еее ... съжалявам, че не разреших проблема, наистина! Най-малкото, свърши ми бутилката и, съвсем по "арменски", си представих една пълна, на аванта. :D

Това в кръга на шегата. Аз имам още аса в ръкава, включително и вариант да го погледна някакси през AnyDesk, но в полунощ няма да те занимавам с глупости.

Може, все пак, да опиташ неща, като да му забраниш IPv6, да видиш дали не можеш твърдо да забиеш WAN-а му на гигабит, а също и да провериш за клопка, в която и аз съм се мятал - кабелът, с който си вързал TUF-а, нали не е онзи от TP-LINK-a? Защото така ми е попадал от недоглеждане 4-жилен, вместо 8-жилен бюджетен кабел от комплекта на бюджетен рутер ... и аз чааааакам да се вържа през него на гигабит ...

Не, използвах си този в комплекта на Asus и вкъщи имам доста, имаше с какво да тествам. Кабелът го изключваме, като вариант. Достатъчно направи (ако може на ти). Ще го мисля. Лека вечер от мен. Ще го пробвам и в работата и ако и там не стане, има нещо гнило в Дания :D 

преди 1 минута, Confiscate написа:

Достатъчно направи (ако може на ти).

Може, разбира се! Не сме на лекарска конференция. :D

Между другото, последно и те оставям да спиш, прегледах историята на фърмуерите. Не знам твоят спесимен с коя версия е, но за този 

Version 3.0.0.4.388.21380
46.28 MB
2022/11/09

пише в точка 11, че са поправили съвместимостта на 2.5G порта. Ако си с по-стара версия, май наистина там ще е проблемът - трудно се сговаря с някои устройства.
току-що, NewRedDragon написа:

Преди...OK. Ама "след" - вече е друго

Той е с комбо - ONT+рутер+вграден суич. Не знам защо държат и външния суич, честно казано. И аз се Очудих. Вивакомска им работа. :D

Лека нощ на всички, аз отивам да удавя мъката в последна глътка Джак и отнасвм плувката. Че ме хвана яд за този рутер ... а наистина е чук, пуснали са му даже WireGuard.

преди 1 минута, Rammkopf написа:

И аз се Очудих. Вивакомска им работа. :D

Като се прибера, ако искаш да отидем до Аксаково - идеален център! Точно два съседни имота са на една "услуга", ама ...при единия е едно, при другия е друго,като топология. Арменяка е от мен :) 

• Автор

Разбрах какъв е проблема.Открих го случайно в една тема в някакъв форум. Трябвало да се задържи бутона WPS на рутера, след това да се включи и изключи пак и ставала работата. И се получи. Сега пиша от новия рутер :D

• Решение
преди 1 час, Confiscate написа:

Разбрах какъв е проблема.Открих го случайно в една тема в някакъв форум. Трябвало да се задържи бутона WPS на рутера, след това да се включи и изключи пак и ставала работата. И се получи. Сега пиша от новия рутер :D

Ти сериозен ли си?! Що за простотия ... това и в quick start guide-а го не пише. Маааайкооо ...

Честито, този рутер заслужава сега да му изпечеш радиото от трафик! :D С удоволствие да си го ползваш.

преди 9 часа, NewRedDragon написа:

Като се прибера, ако искаш да отидем до Аксаково - идеален център! Точно два съседни имота са на една "услуга", ама ...при единия е едно, при другия е друго,като топология. Арменяка е от мен :) 

Ararat 5 е бутилката, ама и с Арманяк ше минеш, хайде. :DСамо казваш и отиваме.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.