Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малко въпроси за зъби и упойки.

Featured Replies

преди 8 часа, Anneliese написа:

А как да се подложа на операция, като не знам дали в "Пирогов" ще ми направят пълни изследвания? Те не ме погледнаха в кабинета тогава, лекарят само разгледа снимките и говори с мама. Бяхме донесли цялата ми медицинска документация, а дори не я погледнаха, не че и мама я извади. Но имам доказана вродена миопатия, която сега се проявява с пълна сила. Имам крампи, схващания в мускулите на двата крака от колената надолу, особено на левия крак. Имам доказана сколиоза от 14 - годишна възраст. Не знам как са ми белите дробове. Преди месеци имах кашлица, не бях болна, рентген ми правиха на белите дробове и нищо не откриха! Нищо! От бебе имам проблем с гълтането, езикът ми е по - къс от този на здравите хора, от малка преглъщам храната шумно, просто не мога иначе, никога не съм могла да ям с пълна затворена уста, а само с отворена. Ако се наложи интубация, нещо може да объркат. Ръцете и вените са ми малки, стават само за бебешки абокати. Вените понякога трудно ми ги намират. А и с тази твърде ранна менопауза всичко ми е объркано - ту ми е много топло и се потя, ту ми е студено. Температура нямам, понякога не се и потя, а ми е топло и имам чувството, че съм потна. Нямам богат речник и не умея добре да описвам как се чувствам. Също така от малка не говоря нормално, заради факта, че на пет годишна възраст изгубих половин слух. Не мога да произнасям имена и думи с ударения, просто не мога. Също така след второта операция от сплетени черва, през 2006 година, вече не мога да повръщам. Тогава така обилно повръщах, после какво стана на дробовете и гърлото ми, не знам, но трудно повръщам, задържам храчки. Само когато ми стане твърде лошо и храчките са ми до горната част на гърлото, до устата, чак тогава повръщам. Но е рядко. Заради това, като се разболея от бронхит, почти месец взимам лекарства, кашлям ужасно заради храчките и нашите ми се карат. С годините рядко боледувам, но за сметка на това - по - тежко! Преди години имах и бъбречна криза, зимата ми откриха пясък в бъбреците. Откакто прекарах ковид (миналата есен), имам някакви болки в горната лява част на гърдите, също така през зимата ми откриха тригеминална невралгия, която се оказа, че я имам отдавна............ Кажи ми как да се оперирам, като не знам мозъкът ми дали работи нормално и дали няма да ме предаде по време на операцията. А не знам дали имам болкоуспокояващи за тригеминална невралгия и дали могат да се дават на човек, минал през операция с пълна упойка. Сега съм добре, но знае ли човек кога ще се прояви пак това нещо............ Ако пак ми се догади, няма да мога да повръщам и ме е страх да не се задавя. А аз след операции бавно се раздвижвам, вие ми се свят, объркана съм........... Заради мускулните ми проблеми даже не знам дали не съм склонна към малигнена хипернатриемия,  нещото, от което е починало онова момче в ЕО дент. Имам и някакво друго, по - леко главоболие, както и шум в ухото. Нашите ми мерят кръвното, уж е нормално............ В последните години качих и килограми, доскоро бях 50 кг, сега свалих един............. Имам и хроничев цистит от години, както и едни адски упорити гъбички по ноктите на краката............ Не на последно място, проблемът с обилния цикъл............. Аз даже не сизнам кръвната група, мама никога не се е интересувала  коя ми е кръвната група...........

Много неща са ми мен, не знам дали в "Пирогов" имат специалисти, обучени да се грижат за хора с увреждания и различни заболявания. А майка ми забравя, лекарите пък явно не питат за всичко и си нямат едно наум.......... Как да се оперирам?

Тебе два пъти са те рязали та ко си се щубелисала от тия упойки след кат  имаш опит не те знам? Доста неща мога да нашаря ама айде ще си затрая щот бота ще ме порозови :)

• Автор

Тогава не знаех колко опасна може да е пълната упойка!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.