Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно зареждане на програми след като зареди ОС

Featured Replies

В последно време след като зареди Windows 7 Ultimate 64, чакам по-10-15 секунди докато ми се появят всички икони на работния плот, мисля че нямам вируси, но явно имам остатъци от ненапълно премахнати програми които ще помоля да бъдат почистени и отстранени.

FRST.txt

Addition.txt

• Автор

В двата случая става въпрос за различни компютри.

Само не разбрах защо да деинстарам антивирусната си?! Та тя си работи повече от нормално и няма да рискувам без нея да остана.

ОС също си работи нормално, както казах в началото чакам докато ми се появят иконите на работния плот.

Има остатъци от  някакви програми които съм използвал преди и не са премахнати както трябва напълно и които ми се зареждат заедно със системата ми, тях искам да ги отстраним.

И ще помоля B-boy/Style/ когато има възможност да прегледа тази моя тема и да пише в нея - в миналото съм изтъкнал и сега пак ще го повторя че желая в темите ми в този раздел да ми отговаря само и единствено той и ще изпълнявам негови инструкции само.

Сега пиша от таблет, по-късно като се прибера в къщи и включа компютъра ще дам подробности за програмата и съобщението за грешка които се стартират със системата ми.

преди 8 минути, grizly написа:

И ще помоля B-boy/Style/ когато има възможност да прегледа тази моя тема и да пише в нея - в миналото съм изтъкнал и сега пак ще го повторя че желая в темите ми в този раздел да ми отговаря само и единствено той и ще изпълнявам негови инструкции само.

Ваша воля..! 

преди 14 минути, grizly написа:

В двата случая става въпрос за различни компютри.

Извинявам се, че се намесвам в темата на колегата, но ще отговоря на следните неща.

Не мисля, че са различни, защото редовете в скрипта ми от другата ви тема се припокриват с логовете от текущата ви тема! Прекалено голямо съвпадение!

Ами то аз съм я прегледал. Вие там не сте писали повече... Иначе оценявам доверието ви, но не мислите ли, че това е малко нагло? Аз не съм на повикване и затова, който е свободен, той поема случая. Тук всичко е на доброволни начела. А и е адски пренебрежително спрямо останалите колеги в отбора, които са изключително добре квалифицирани. И няма как да е иначе, защото ползваме едни и същи източници на обучение. Накрая ще стане като поговорката при вас, който стои на два стола и пада с такива претенции. Мен не сте ме питали дали искам, дали съм свободен и т.н.

Само не разбрах защо да деинстарам антивирусната си?! Та тя си работи повече от нормално и няма да рискувам без нея да остана.

Защото според лог файла имате 2 такива. Две различни версии на Касперски освен остатъците от avast! Но ако ще оспорвате инструкциите (не че е лошо да се пита разбира се), то такива теми са излишни с извинение.

Поздрави и хубав ден!

• Автор

Така: Значи да го обясня по-този начин: Имам няколко операционни системи от които си правя копия и ги пускам на различни мои конфигурации които съм си ги настроил по-горе-долу един и същ начин и с почти еднакви потребителски имена.

Аз лично много добре помня компютъра на който бяхме пробвали с този приятел разни програми за отключване на смартфони и за който писах в предната ми тема в този раздел. Освен ако не съм размествал и местил нещо не мисля че е същия този но както и да е - може и аз да се бъркам просто

Сега да поясня защо "имам 2 антивирусни". От както се помня до сега от както имам компютър винаги до сега съм използвал само и единствено касперски. 

Недоразумението наречено аваст никога през живота си дори и не съм си помислял да си го сложа на никой от компютрите си и меко казано ми звучи леко налудничаво че в логовете които съм дал има следи от него. Нямам никаква идея FRST64 от къде можа да ги извади тези следи от аваст при условие че никога до сега не е бил дори савалян на никой мой компютър :no-no:

Та аз си търся в интернет ключове за касперски, примерно до момента съм с  KIS, намирам си и си слагам ключ за KAV Kaspersky Total Security  и като сложа новия ключ за различна версия - програмата ми изписва: реконфигуриране на приложението и надстройване - за това "имам 2 антивирусни" Не съм глупак да имам повече от една антивирусна на компютрите си.

Това е съобщението ми се зарежда заедно с ОС по-късно като се вледах подробно видях че става дума за вайбър  for desktop, пробвал съм и с предишни версии и все ми се появява това съобщение и ми е досадно

img%5D

:offtopic_s:

преди 4 часа, grizly написа:

Плати си за избор на екип! 

преди 3 часа, grizly написа:

Та аз си търся в интернет ключове за касперски, примерно до момента съм с  KIS, намирам си и си слагам ключ за KAV Kaspersky Total Security  и като сложа новия ключ за различна версия - програмата ми изписва: реконфигуриране на приложението и надстройване - за това "имам 2 антивирусни" Не съм глупак да имам повече от една антивирусна на компютрите си.

При Kaspersky с промяна на лиценза само се актуализират или по-простичко променят модулите. Програмата си остава такава каквато е. В инсталатора например има всички версии за домашно ползване. Тъй,че ... и моля без да се карате с големи червени букви.

Имайте малко уважение към колегите тука. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Изглежда, че този въпрос е решен, затова затварям темата. Ако това не е така и имате нужда или желаете да продължите с тази тема, моля, изпратете н на който и да е модератор лично съобщение , че бихте искали тази тема да бъде отворена отново.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.