Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва в Русия?

Featured Replies

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Не пия водка! А с уискито - наистина съм напред

На мене уискито ми действа като екстази лятото пия бира и мастика.

• Отговори 663
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Т.Христов
    Т.Христов

проф. Витанов: Сега да видим войната. Прогнозата с числа оттук до 4 септември за тези, които броят началото на Големия юруш от 4 юни. Да 4 септември има още 21 дни. За 22-та

• Белгиеца
    Белгиеца

Това което ще падне е главата на Пригожин.

• Далеч напред си, ама с уискито...

Публикувани изображения

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Тъй като говориш предимно безсмислици, центрирани само около пари, не виждам причина да продължавам да споря с теб.

Че защо трябва да спориш? Просто трябва да се съгласяваш с мнението на по висшите във веригата от теб

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Сдухан, събирай групичката, барабар с кокаина и надувайте тръбата на Пригожин!

Няма смисъл да му отговаряш. Колкото повече му отговаряш, цитираш го и му реагираш на безсмислените отговори, толкова повече го мотивираш да продължава да пише безсмислени отговори и да се заяжда с хората.

току-що, NewRedDragon написа:

Че защо трябва да спориш? Просто трябва да се съгласяваш с мнението на по висшите във веригата от теб

Не, ти не си "по-висш във веригата от мен".

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Сдухан, събирай групичката, барабар с кокаина и надувайте тръбата на Пригожин!

Комундел-мекере-пенсионер от миналото, докога ше се криеш на село при кокошките 

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Няма смисъл да му отговаряш. Колкото повече му отговаряш, цитираш го и му реагираш на безсмислените отговори, толкова повече го мотивираш да продължава да пише безсмислени отговори и да се заяжда с хората.

Защо си забил платен-бот и не можеш да реагираш

преди 16 минути, attj написа:

100 000  USD 

Пенсионер-платен-соц-трол пак ли гледаш картинки в интернет

преди 48 минути, Bubbles написа:

Бъркаш нещата, тук не говорим за бизнес а за това да се обърнеш срещу собствената си родина, това е държавна измяна и пари, интереси и пр. не играят.
Може да е частна фирма но дейността й е пряко свързана със защита интересите на страната в която се намира, обърне ли се срещу нея става престъпна.

Частните армии по принцип винаги са си били престъпни в Русия :giggle1:

преди 55 минути, NewRedDragon написа:

А, какво пише, когато "собствената ти страна" се обърне срещу тебе? Я, не ми говори на мене за страна и други подобни! рассия трябва да бъде заличена в този и вид и толкова! А аз съм в бг, единствено и само за да си взема, това, което тази "страна" ми е отнела противозаконно! Все още водя с 3:1 в мача!

Ясно ясно. :)

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Споко - ако реш, АЗ ще я извърша - проверката! 

Защо не искаш аз да извърша проверката? Нали по-рано ме попита дали искам да "проверя", което подсказва, че си съгласен аз да проверя.

Ако искаш, кажи ми как да извърша проверката, за да я извърша.

Кажи какво те прави по-висш от мен. Кажи как точно да проверя кой от двама ни е по-висш.

преди 30 минути, Coco1 написа:

Защо си забил платен-бот и не можеш да реагираш

Пенсионер-платен-соц-трол пак ли гледаш картинки в интернет

Като те гледам -дори и 1000 долара едва ли ще видиш.      

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ясно ясно. :)

Нищо не ти е ясно! И по добре си си стой там, че.....ти дядо си виждал ли си го? Сигурно - да! Е аз не съм - нито единия, нито другия! Ей, колкото мога, толкова - но няма да си легна в горба, преди да се накефя на провала на шибаната ви рассия

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

но няма да си легна в горба, преди да се накефя на провала на шибаната ви рассия

За какъв провал говориш? Либерализма, идеологията, която глобалистите налагат срещу целия свят, има много аспекти, които водят до провала на една държава. Ето някои примери:

Депопулация:

1. Масова хомосексуализация и трансджендъризация: Това са психологически операции, с които се допринася за съкращаването на населението и разграждането на обществото в суб-култури и категории, отчуждени една от друга, насъскани една срещу друга.

2. Масова наркоманизация: Това е капиталистическа агентура, при която се легализират наркотиците. Това се прави с цел увеличаване на смъртността и ускоряване на процеса по колониалната дехуманизация и социалната атомизация.

3. Подривна дейност срещу правната система: Това е процес, при който законите против престъпността са премахват, престъпленията се легализират, престъпниците получават правни протекции, а жертвите на престъпления биват класифицирани като престъпници, докато престъпниците биват класифицирани като жертви на престъпления.

3. Културни воини: Това е процес, при който се създават културни и идеологически дисиденти.

Денационализация:

1. Заличаване на културата: Това е процес, при който се премахва националната идентичност.

2. Заличаване на държавната собственост (приватизация): Това е процес, при който цялата държава преминава през процес по денационализация, като индустриите и икономиката се приватизират и експлоатират от интернационалисти, глобалисти, мултинационални корпорации, компании и т.н...

Това са само няколко примера за подривни процеси, свързани с либерализма, допринасящи за провала на държавата мишена.

Като говориш за "провала на Русия", кой процес имаш предвид?

• Автор
преди 18 минути, Cocatron написа:

Не.

Аз миля, че да!Войната в Украйна е началото на края на Путин.Срещу Путин са Европа и САЩ.Обикновения Руснак едва ли подкрепя Путин но ги е страх да изкажат публично мнение.Май Путин няма подкрепа от никъде!В това число включвам и Ердоган.

преди 10 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

За какъв провал говориш? Либерализма, идеологията, която глобалистите налагат срещу целия свят, има много аспекти, които водят до провала на една държава. Ето някои примери:

И какво лошо има да се прекратъ съществуване то на рассия (или бг) - все тая

1 - Въпрос на избор! Всеки решава за себе си, дали да е прасе (като тебе) или да си живее живота и да вади парите, по най лесния за него начин - бил то й правилие или не. В съда също се отива с пари

2- масова или не - има търсене, следователно ще има и предлагане! Никой не те задължава да купуваш

3 - Това решава независимия съд, независимо от вида на правната система. 

.....

абе изобщо си мишка - неполезна твар

преди 38 минути, NewRedDragon написа:

Нищо не ти е ясно! И по добре си си стой там, че.....ти дядо си виждал ли си го? Сигурно - да! Е аз не съм - нито единия, нито другия! Ей, колкото мога, толкова - но няма да си легна в горба, преди да се накефя на провала на шибаната ви рассия

Приятел, затова казах ясно, не си първия човек от когото чувам(Чета) подобни думи и знам накъде и докъде може да стигне един такъв разговор и понеже те уважавам не желая да го продължавам.
Имаш си своите причини, разбирам, млъквам и точка. :)

Единствено ще си позволя да ти дам един съвет : Никога не позволявай на емоционалното и личното да определят какво и как да мислиш и правиш.
Бъди здрав!

Само да кажа....ИЛ-а  на джуджето изчезна от Flayradar някъде из центракната част на бивша държава рассия - по координато около някякео градче Твер

М/у другото - от бивша маскава излетяха и два ТУ 214ПУ (с системи за контрол на армията), оито пък изчезнаха от "радара" про координати над бившия град, наречен Ленинград....

Пита се - толкова ли ги е страх от малко бой, глад, стригане и малко ....от другото - все западни неща

преди 7 минути, Coco1 написа:

Бабо ясно е че никога не си виждала нищо. 

Нищо не виждат кокошки като теб  -  какво се пънеш да си като петел?   

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.