Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Приложение за гледане на безплатни български телевизии на smart телевизор LG (за България)

Featured Replies

С кое приложение мога да гледам безплатно български телевизии на СМАРТ телевизор LG?

Всички приложение с български телевизии, които се опитах да инсталирам в LG Content Store, нито едно не тръгва. На повечето пише, че трябва влязав сайта им в меню профил-устройства и да въведа някакъв 12 цифрен код, но като вляза в сайта ми пише това приложение не се предлага за България, само за чужбина.

Может ли да ми дадете някакъв съвет как мога да гледам български телевизии посредством приложение на СМАРТ ТВ? Онлайн с браузър не ми допада като алтернативен вариант.

• Автор
преди 4 минути, Cocatron написа:

https://bnt.bg/

https://www.seirsanduk.com/

https://eurocom.bg/

https://tv1.bg/

Абе - разрови се по телевизиите.

преди 22 минути, jordanp написа:

Может ли да ми дадете някакъв съвет как мога да гледам български телевизии посредством приложение на СМАРТ ТВ? Онлайн с браузър не ми допада като алтернативен вариант.

току-що, jordanp написа:

Безплатно през Андроид??? Ми че и там имаш браузер. Къф е проблема?

Що не дадеш 30 кинта на Виваком? Тогава сичко ше е кристално. А през браузерите ще е леко мъчение, особено кат има мачове.

• Автор
преди 5 минути, Cocatron написа:

Що не дадеш 30 кинта на Виваком?

преди 32 минути, jordanp написа:

С кое приложение мога да гледам безплатно български телевизии на СМАРТ телевизор LG?

Те тия безплатните работят от ден до пладне не си струва да се занимаваш.
Може да опиташ приложението на Нетера, те май имаха и безплатен пакет.
Иначе ако имаш възможност слагай Ace player за андроид, направи си плейлист с канали и си го запази, ще ти издържи доста по-дълго от безплатните приложения.

Няма такова приложение! Абонираш се за някой оператор и гледаш, може да потърсиш кои предлагат и съвместими приложения за LG WebOS. Друг вариант е външен андроид плеър/компютър, на който е инсталиран необходимия софтуер.

преди 13 часа, jordanp написа:

Така е като вярваш на продавачите на телевизори, сега ще си плащаш абонамент нищо че ти е смрадлив телевизора. 
Аз на моите смрадливи телевизори съм им свързал по един приемник за сателитна телевизия и си гледам така безплатно български тв канали. Само НоваНюз я пускам през компютъра към телевизора.

преди 12 часа, Bubbles написа:

Иначе ако имаш възможност слагай Ace player за андроид, направи си плейлист с канали и си го запази, ще ти издържи доста по-дълго от безплатните приложения.

От къде сила и мощ на смрадлив телевизор да разпраща и той към други потребители каналът който получава?
А всичко що е за андроид е пълно с реклами. Във версията му за Линукс няма реклами.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

От къде сила и мощ на смрадлив телевизор да разпраща и той към други потребители каналът който получава?
А всичко що е за андроид е пълно с реклами. Във версията му за Линукс няма реклами.

Ми аз си зяпам някои канали през Ace stream на талвизора и някои работят с месеци, други ден-два, явно си е до източник.

преди 31 минути, Bubbles написа:

Ми аз си зяпам някои канали през Ace stream на талвизора и някои работят с месеци, други ден-два, явно си е до източник.

Поне да беше погледнал за каква платформа става въпрос.

преди 42 минути, Raze написа:

Поне да беше погледнал за каква платформа става въпрос.

Мдаа прав си автора не споменава за андроид, явно поста на @Cocatron ме е заблудил.
Е в такъв случай, тези ТВ операционни системи са доста ограничени, може би с допълнително СТБ.

• 1 година по-късно...

Избираш си платформа/услуга за IPTV, Проверяваш, дали е налично приложението за TV бокса, който използваш
Android или Android TV/Google TV, ОС, плащаш съответния абонамент и инсталирап приложението и гледаш.

Безплатно е с приложение за IPTV, например Ottplayer и работещи листи , които трябва а си набавиш сами от мрежата.
Които, работят от днес за утре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.