Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безболезнен начин за самоубийство?

Featured Replies

Здравейте. Всеки ден съм тъжен. Искам да се самоубия, но ми трябва възможно най-малко болезнения начин за това.. Искам да спомена,че има една причина,поради която никога няма да мога да бъда щастлив, а щом не мога да съм щастлив, според мен няма смисъл да живея повече - от почти година почти всеки ден плача по няколко пъти на ден.

• Отговори 55
  • Прегледи 40,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• според мен липсата на захар - глюкоза води до депресия много хора се самоубиха след употреба  алкохол  защото алкохола удря в захарта много хора имат повече от причана да не са щастливи

• Белгиеца
    Белгиеца

В грешка си, объркал си се яко. Например ако си обречен щото имаш метастази навсякъде и наистина е добре да се отървеш от адските мъки възможно най-бързо, то тогава ти трябва най-сигурно работещият

• Alex&Vanko.
    Alex&Vanko.

То на нас ни е много весело мислиш.

според мен липсата на захар - глюкоза води до депресия

много хора се самоубиха след употреба  алкохол 

защото алкохола удря в захарта

много хора имат повече от причана да не са щастливи но не се самоубиват.

Сподели каква е причината де.

преди 5 часа, depression написа:

Искам да се самоубия, но ми трябва възможно най-малко болезнения начин за това.

В грешка си, объркал си се яко.
Например ако си обречен щото имаш метастази навсякъде и наистина е добре да се отървеш от адските мъки възможно най-бързо, то тогава ти трябва най-сигурно работещият начин за самоубийство, а не най-женският и не работещ начин.
Та, ако обективно е по-добре да мреш, тогава една истинска френска гилотина ще ти отсече врата толкова бързо, че няма да има време да те боли. Е, ако някой гледа може и да му хареса това дето го вижда, ама на тебе кво ти пука, ти нищо няма да видиш нито пък ще усетиш.

За сега обаче ти трябва по-скоро един психиатър, да те оправи и излекува от желанието за самоубийство.

То това самоубийството се подготвя от дълги години предварително, когато не си в депресия, та да си знаеш как става. А сега ако си в депресия, най-вероятното нещо което може да ти се случи е неуспешен опит за самоубийство, след което да си се повредил сам така, че да не можеш след това да се самоубиеш сам, даже и да ти кажа как става.

преди 4 часа, Coco1 написа:

Защо те удря лосиона в захарта

Абе простак и тука ли намери да се изakaш бе?

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Чехльо, белгийката дава ли ти за бензин по десет евро или ти останаха само сат чиниите 

преди 41 минути, Cocatron написа:

4548587-2111073948-c9aba.gif.b6ae054ff2bb70f2f0f738c05978855d.gif

Според книгите на английски, това от картинката въобще не било сигурен начин.
Ставали неприятни грешки на оцеляване и тежка инвалидност до края на дългия живот под формата на вегетиране.

преди 1 час, Белгиеца написа:

В грешка си, объркал си се яко.
Например ако си обречен щото имаш метастази навсякъде и наистина е добре да се отървеш от адските мъки възможно най-бързо, то тогава ти трябва най-сигурно работещият начин за самоубийство, а не най-женският и не работещ начин.
Та, ако обективно е по-добре да мреш, тогава една истинска френска гилотина ще ти отсече врата толкова бързо, че няма да има време да те боли. Е, ако някой гледа може и да му хареса това дето го вижда, ама на тебе кво ти пука, ти нищо няма да видиш нито пък ще усетиш.

За сега обаче ти трябва по-скоро един психиатър, да те оправи и излекува от желанието за самоубийство.

То това самоубийството се подготвя от дълги години предварително, когато не си в депресия, та да си знаеш как става. А сега ако си в депресия, най-вероятното нещо което може да ти се случи е неуспешен опит за самоубийство, след което да си се повредил сам така, че да не можеш след това да се самоубиеш сам, даже и да ти кажа как става.

Не психиатър, а психолог. Първия пипа по тялото (предписва хапчета), докато втория човърка съзнанието (и подозирам, че това в този конкретен случай би било по-ефективно от хапчетата).

Без лекарства няма да стане, ако случаят е истински и тоя наистина реве като магаре по няколко пъти на ден.
Освен това кой ще плаща за многобройните посещения при психоложката, а ?

Тука приоритетът е да не вземе да се обеси успешно спешно, преди да са му изписани лекарства, които да му намалят яко мераците за самоубийство. Щото те въжетата не са скъпи и клонове по дърветата колкото искаш и навсякъде. А и това че може и да го боли, ще го разбере чак когато няма как да се спре, щото вече виси високо от земята. Та резултатът ще е, че ще се е обесил и ще го е боляло няколко минути, ако не знае как се прави.
В родното ми село като бях дете, вечер по пейките пред дворовете бабичките си обменяха новини кой старец се е обесил, щото не го гледат децата му. 
Друг още по-бърз начин е ако има висок мост на магистралата на близо, без лекарства в състояние на умопомрачение, когато няма да му сработи инстинкта за самосъхранение, може и да скочи и да полети с жестоки крясъци до като му се пръсне сърцето от страха от свободното падане, още преди да е тупнал долу на земята и се е разплескал като настъпена жаба.
Та аз предлагам психоложката да поизчака и да отиде при психиатъра за лекарства.

• Автор

Аз, за да съм щастлив, трябва да имам романтична връзка, а всичките женски, към които имам чувства избират всички други, но не и мен. А аз без любов не мога да живея. Самотен съм вече почти година. Благодаря за отговорите на всички, май ще се ходи до Велико Търново да се метна от моста, мисля че от всички начини, този е най-добър.

преди 2 часа, depression написа:

а всичките женски,

Не си ли малко груб към жените? 

Ако за теб те са само женски, няма нищо чудно, че те избягват.

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Не си ли малко груб към жените? 

Ако за теб те са само женски, няма нищо чудно, че те избягват.

Ами женски са, какви да са? От биологична гледна точка, ако е нормален мъж му трябва женска. Хората са със същите инстинкти като животните и няма нищо срамно, а и "женските" не го избягват защото е груб. Даже мъже като него със сигурност са преминали през това да дават всичко от себе си за женските и пак е възможно никоя да не му е обърнала внимание щом е в това състояние да иска да се самоубива.

преди 4 часа, depression написа:

Аз, за да съм щастлив, трябва да имам романтична връзка, а всичките женски, към които имам чувства избират всички други, но не и мен. А аз без любов не мога да живея. Самотен съм вече почти година. Благодаря за отговорите на всички, май ще се ходи до Велико Търново да се метна от моста, мисля че от всички начини, този е най-добър.

Защото си избираш такива, които не са стоката за теб. Има си канали в тубата за т.нар. black pill теория, които могат да ти помогнат. Гледай тук видеата https://www.youtube.com/@WheatWaffles/videos и си прави изводи за себе си.

преди 55 минути, Гражданин написа:

Ами женски са, какви да са? От биологична гледна точка, ако е нормален мъж му трябва женска. Хората са със същите инстинкти като животните и няма нищо срамно, а и "женските" не го избягват защото е груб. Даже мъже като него със сигурност са преминали през това да дават всичко от себе си за женските и пак е възможно никоя да не му е обърнала внимание щом е в това състояние да иска да се самоубива.

Все пак жените искат и малко романтика и добро отношение.

Докато тези неща му куцат, ще реве от самота.

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

Бабите искат романтика и добро отношение и то не всички.

преди 5 часа, depression написа:

Аз, за да съм щастлив, трябва да имам романтична връзка,

Кой/и те програмира така?

преди 42 минути, _Aumi_ написа:

Жените обаче не искат романтика и добро отношение от кого да е. Те са тези които избират и ако не го харесват на външен вид никакви романтики и добри отношения няма да ги навият да правят секс. Затова той трябва да гони жени в своята категория, а не такива извън нея. Кой знае какви вътри опашки е подгонил и се чуди защо не му се получава с "добро отношение". И най-вероятно за да реве е от мъжете, които мислят, че доброто отношение ще им гарантира нещо с тях. Жените днешно време имат огромен избор и самочувствието им е до небето от лайкове в социалните мрежи от изобилие от точно такива "добри момчета" и като имат толкова огромен избор, не им дреме за "отношение", защото искат предизвикателство или "ебачите", за които самите жени се подлагат на унижения, за да бъдат с тях и си мислят, че ще ги задържат като им пуснат. Но ебачите имат огромен избор, така че не се задържат с никоя от тях тъй като знаят, че слеващата пак ще им е лесна. И накрая тези "отхвърлени" жени имат наглостта да кажат, че всчики мъже са еднакви докато те самите са си виновни и реално отхвърлят и онези с "добрите качества" по дефолт и гледат с още по-голямо пренебрежение на тях.

преди 6 часа, depression написа:

А аз без любов не мога да живея. 

Абе знам ви аз вас фалшивите самоубийци.
В квартал Левски в София има жп линия на товарни влакове.
Та баща му на чичо Стойко отиде и се хвърли под влака да го прегази, защото снаха му Мичето го беше изгонила от неговата собствена къща в пристроена малка стаичка да живее, да не ѝ пречи на жената.
Години след това една бивша съученичка ми каза че съпругата на един бивш общ съученик се е хвърлила под влака също и е оставила 3 деца сираци.

Лошата новина за тебе е, че ще има поне 1000 българки които ще са съгласни да се омъжат за тебе, ако си пуснеш обява със снимка в женските вестници.
Ей егати ужаса, да трябва пък да живееш и внуци да гледаш на стари години, абе мани мани, не си е работа. За такъв мързелив готованец като тебе, това животът е непосилно бреме.
Ами сега ?

Аз пък съм се захванал да си ремонтирам банята, дали пък да не се самоубия набързо, така и така знам как точно става, а ? Какво ще ме посъветваш, далавера ли е да изкръшкам от работата чрез подличко самоубийство?

преди 16 минути, Гражданин написа:

Жените обаче не искат романтика и добро отношение от кого да е. Те са тези които избират и ако не го харесват на външен вид никакви романтики и добри отношения няма да ги навият да правят секс. Затова той трябва да гони жени в своята категория, а не такива извън нея. Кой знае какви вътри опашки е подгонил и се чуди защо не му се получава с "добро отношение". И най-вероятно за да реве е от мъжете, които мислят, че доброто отношение ще им гарантира нещо с тях. Жените днешно време имат огромен избор и самочувствието им е до небето от лайкове в социалните мрежи от изобилие от точно такива "добри момчета" и като имат толкова огромен избор, не им дреме за "отношение", защото искат предизвикателство или "ебачите", за които самите жени се подлагат на унижения, за да бъдат с тях и си мислят, че ще ги задържат като им пуснат. Но ебачите имат огромен избор, така че не се задържат с никоя от тях тъй като знаят, че слеващата пак ще им е лесна. И накрая тези "отхвърлени" жени имат наглостта да кажат, че всчики мъже са еднакви докато те самите са си виновни и реално отхвърлят и онези с "добрите качества" по дефолт и гледат с още по-голямо пренебрежение на тях.

Все пак, не всички жени са такива каквито ги описваш и много жени търсят и други качества в мъжете освен тези които изброяваш.

Не само външният вид и материалното състояние са водещите критерии по които жените оценяват мъжете.

преди 55 минути, quarz написа:

Бабите искат романтика и добро отношение и то не всички.

А другите какво искат?

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Все пак, не всички жени са такива каквито ги описваш и много жени търсят и други качества в мъжете освен тези които изброяваш.

Не само външният вид и материалното състояние са водещите критерии по които жените оценяват мъжете.

Може да не са всички така, но едно голямо болшинство са. И двата пола избират с очите си. Това е еволюционен механизъм. Жените си имат срок на годност и като наближават края му се правят на по-улегнали и почват да поставят другите качества пред външния вид, защото започват изостават от конкуренцията по-млади жени и така започват да правят компромиси. Обаче да се говори за възрастта на жените е някакво табу в обществото. Било грубо както да се говори за тегло и т.н.. За мъжете обаче животът е много по-суров. На тях никой не им спестява епитети като дебел, грозен, беден, прост и т.н.. И впрочем, има експерименти които показват как функционира обществото. По-красивите келнери и сервитьорки получават значително по-големи бакшиши. На грозни хора пък се лепват много повече етикети, че са глупави и т.н. и т.н.. Обществото е доста повърхностно, в което няма някаква кой знае каква загадка. Всеки го знае. Животът определено е по-жесток за дребните, грозните или прекалено чувствителните. Разбира се от всяко правило си има изключения, но човек трябва поне да наблегне с елементарни усилия на самоусъвършенстването си докато си го чака това свое "изключение".

преди 7 минути, Гражданин написа:

За мъжете обаче животът е много по-суров. На тях никой не им спестява епитети като дебел, грозен, беден, прост и т.н..

О, едва ли тези епитети се спестяват на жените. Жената е много по-ощетена от мъжете. За един дебел и плешив мъж с пари, е много по-лесно да си намери млада жена, но за пълна и грозна жена, това ще е голям проблем. 

Отвсякъде сме залети с реклами на слаби и красиви жени. Така че, животът на жените хич не е лесен. За да се харесат на мъжете, жените трябва да стоят гладни, за да не пълнеят, да поддържат външният си вид, защото мъжете първо гледат визията.

преди 7 минути, _Aumi_ написа:

О, едва ли тези епитети се спестяват на жените. Жената е много по-ощетена от мъжете. За един дебел и плешив мъж с пари, е много по-лесно да си намери млада жена, но за пълна и грозна жена, това ще е голям проблем. 

Отвсякъде сме залети с реклами на слаби и красиви жени. Така че, животът на жените хич не е лесен. За да се харесат на мъжете, жените трябва да стоят гладни, за да не пълнеят, да поддържат външният си вид, защото мъжете първо гледат визията.

А колко са дебелите плешиви мъже с пари и самотни?

Днешно време жените имат голям избор от успели дебели плешиви мъже и въпреки това не всички дебели плешиви мъже имат жени. Или ако си намерят такива, връзката им ще бъде неравнопоставена. Дебелият плешив мъж ще е толкова много старал се за такава жена, че тя ще го държи за топките и тя ще е тази, която ще определя дали и кога ще правят секс. Освен това тази любов няма да е искрена, така че този мъж въобще не е в завидна ситуация.

Колкото за жените, защо изобщо трябва да са дебели? Интернет е пълен с примери как може да се отслабне. След като приоритет на тази жена е храната, тя си е поставила сама тези приоритети и не може да се оплаква, че няма мъж до себе си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.