Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безболезнен начин за самоубийство?

Featured Replies

• Автор

Бих искал да спомена,че аз, с помощта на един мой приятел, си намерих жена, с която да се обичаме. Отказвам се от самоубийството в такъв случай. 

• Отговори 55
  • Прегледи 40,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• според мен липсата на захар - глюкоза води до депресия много хора се самоубиха след употреба  алкохол  защото алкохола удря в захарта много хора имат повече от причана да не са щастливи

• Белгиеца
    Белгиеца

В грешка си, объркал си се яко. Например ако си обречен щото имаш метастази навсякъде и наистина е добре да се отървеш от адските мъки възможно най-бързо, то тогава ти трябва най-сигурно работещият

• Alex&Vanko.
    Alex&Vanko.

То на нас ни е много весело мислиш.

преди 1 час, depression написа:

Бих искал да спомена,че аз, с помощта на един мой приятел, си намерих жена, с която да се обичаме. Отказвам се от самоубийството в такъв случай. 

Те проблемите ти едва сега започват, така че не бутай мостовете след себе си. 😉

не се отказвай жената която си намерил ще ти помогне 

преди 1 час, depression написа:

До вчера се самоубиваше днес намери жена и вече се обичате. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

До вчера се самоубиваше днес намери жена и вече се обичате. 

това е началото на плана за самубийство

току-що, Coco1 написа:

Той на кой етаж е във интерната Мосейково

ти нищо не разбираш от самоубийства само аз разбирам от самоубийства в тва сайтче педесет и седем пъти съм се самоубивал

преди 3 минути, питам написа:

ти нищо не разбираш от самоубийства само аз разбирам от самоубийства в тва сайтче педесет и седем пъти съм се самоубивал

Закръгли поне на 100, пак ше те сглобят

преди 11 часа, depression написа:

То ти си жена пуснала нарочно такъв ник за да сондираш общественото мнение. Само жена може да изсипе 4 запетайки в едно изречение. Мъжете не сме толкова дребнави и да си спъваме мисълта постоянно със запетайки.

преди 9 часа, питам написа:

Егати левака, да не успееш 57 пъти, ха ха ха ...

Запиши се на курсове по самоубийство бе, плати си на истински компетентен чиляк да те научи да се  обесиш качествено.

Ако нямаш пари гледай Садам Хюсеин как е обесен с дебелото въже пропаднал в дълбока яма и от тежестта на тялото прекъсването на гръбначния му мозък е било моментално, не е могъл да рита като заклано пиле на висилката. От рязката болка е изпаднал в безсъзнание на мига и е заминал при неговия богчо директно, без никакво закъснение.
Според неговите вярвания сега си е в мюсюлманския рай заобиколено от харем със 500 девици.

на 16.07.2023 г. в 12:09, _Aumi_ написа:

О, едва ли тези епитети се спестяват на жените. Жената е много по-ощетена от мъжете. За един дебел и плешив мъж с пари, е много по-лесно да си намери млада жена, но за пълна и грозна жена, това ще е голям проблем. 

Отвсякъде сме залети с реклами на слаби и красиви жени. Така че, животът на жените хич не е лесен. За да се харесат на мъжете, жените трябва да стоят гладни, за да не пълнеят, да поддържат външният си вид, защото мъжете първо гледат визията.

На работа имах една колежка ниска, грозна като смъртта и дебела лоена топка, обаче си има приятел и  живее с него. И въобще не е богата. А не бих си хвърлим и цифуняка на нея. На един друг колега дойде един път жена му, леле и тя е една дебела и грозна. Днешния средностатически мъж е или без жена или в най-добрия случей с грозна жена. Вече е пълно с мъже на по 30г. , които са девствени. И това се случва, защото някои мъже имат по няколко жени даже и деца от тях, а за някои няма и една и се получава едно неравновесие. За,  което си е виновен феминизма или к¥рварлъка, което е едно и също.

Ползвай алкохола!!! = Сигорно е, че не е болезнено.

• 1 месец по-късно...
на 15.07.2023 г. в 16:04, depression написа:

Здравейте. Всеки ден съм тъжен. Искам да се самоубия, но ми трябва възможно най-малко болезнения начин за това.. Искам да спомена,че има една причина,поради която никога няма да мога да бъда щастлив, а щом не мога да съм щастлив, според мен няма смисъл да живея повече - от почти година почти всеки ден плача по няколко пъти на ден.

Ти не го искаш повярвай ми, щом не си го направил до сега значи имаш желание за живот, ако човек наистина загуби желание за живот и иска да прекрати живота си той ще го направи и няма да се замисля. Щастието можеш да си го създадеш зависи по какъв начин гледаш на света и хората около теб , опитай се да промениш мисленето си, това не става лесно разбира се, научи се да цениш малките неща в живота ти, развивай се по някакъв начин, да се предадеш е най лесно, или умираш или живееш , средно положение няма, щом си жив и си тук трябва да се научиш да живееш а не да се чудиш как да се самоубиеш, това е просто жалко извинявай че ти го казвам, осъзнай се малко

преди 3 часа, eelinalora написа:

Ти не го искаш повярвай ми, щом не си го направил до сега значи имаш желание за живот, ако човек наистина загуби желание за живот и иска да прекрати живота си той ще го направи и няма да се замисля. Щастието можеш да си го създадеш зависи по какъв начин гледаш на света и хората около теб , опитай се да промениш мисленето си, това не става лесно разбира се, научи се да цениш малките неща в живота ти, развивай се по някакъв начин, да се предадеш е най лесно, или умираш или живееш , средно положение няма, щом си жив и си тук трябва да се научиш да живееш а не да се чудиш как да се самоубиеш, това е просто жалко извинявай че ти го казвам, осъзнай се малко

имаш ли си гадже ?

на 15.07.2023 г. в 16:04, depression написа:

Здравейте. Всеки ден съм тъжен. Искам да се самоубия, но ми трябва възможно най-малко болезнения начин за това.. Искам да спомена,че има една причина,поради която никога няма да мога да бъда щастлив, а щом не мога да съм щастлив, според мен няма смисъл да живея повече - от почти година почти всеки ден плача по няколко пъти на ден.

Като си толкова тъжен трябва да търсиш възможно най-болезнения начин, такъв който да те направи щастлив че най-после си се отървал от мъките.

• 2 години по-късно...

Темата може да е стара, но ще драсна един коментар. Всеки който е писал тук по тази тема, явно е бил под въздействието на антибиотици, целта е да се помогне на автора, не да се развиват напразни локуми. Който иска да се самоубие се самоубива, който не желае - не го прави, все пак всеки си има живот и сам избира как ще го живее и кога ще умре, това е личен избор. Виж от къде да си поръчаш, едно хапче калиев цианид, пиеш и за секунди те няма. Това хапче има почти моментален ефект, точно за няма и 5 секунди и вече не съществуваш, няма да имаш време да мислиш, направо умираш без болка, без нищо, известно е още като хапчето на самоубийците и все още се продава, има начин да се намери. Това е! Не ти трябва друго, поръчваш, пиеш и айде! До там! Все  пак всеки решава дали иска да живее или да умре, но това е начина, по сигурен и бърз начин без да усетиш нищо няма, всичко останало е свързано с адска болка, особено ако не се получи самоубийството, а пък с калиевия цианид, няма такова нещо, смъртта е сигурна на повече от 100% така че който иска да умира, който иска да живее, всеки е свободен на избор!

Принципно при такива помили се алармират (дава се сигнал) на МВР. Ако субекта Ви е близък, то принудително по законов път го хоспитализирате при повтарящи се негови споделени помили.  

• 5 седмици по-късно...

Моля извинете ми поста горе , бях изпил 2 галона бира. Писах да го премахнат.

преди 16 часа, wot1983 написа:

Много е лесно , взимаш си едно здраво въже за бесене , ама не да те е страх да се лашнеш от 2 метра , слагаш и се отпускаш малко , мозъка остава без кръв и припадаш , всичко черно и проблема е решен , аз в неделя отивам :)

Виж сега, поналучкал си го, ама си трябва чалъм за тая работа.
трябва двете артерии от двете страни на шията да са притиснати достатъчно за да спре притока на кръв към мозъка.
А на гръкляна трябва да има нещо пречещо да не е притиснат само той, за да не боли докато припаднеш. Дишането няма нужда де е прекъснато, само притока на кръв към мозъка.
Та дишаш 3 пъти с пълни гърди преди да стегне въжето добре и си задържаш въздуха даже, ако си се тренирал и 50 секунди можеш да изкараш без да дишаш, а ти ще си припаднал още на 20-тата.
Обаче, не трябва да може да те намери някой да те сваля от въжето, че ще стане страшно ако още не са минали поне 15 до 20 минути без кислород за мозъка и да си изпаднал в клиническа смърт.
Докато висиш на въжето ще има не контролирани конвулсии, не трябва краката ти да могат да ритат по нещо и да дигат шум иначе ако някой влезе става лошо. Е ако си в гората на някой здрав клон на дърво, там няма кой да дойде.
Това е само научна информация, да си знаеш ако си в крайна фаза на рак и не понасяш зверските болки, пък тъпите доктори не искат да ти бият една инжекция с нембутал да ти спре дишането, както хуманно умъртвяват животните.

Да така е , всеки би поискал инжекцията в страшни мъки но надали накои доктор би я сложил , хуманно е да спасиш от мъки но си е убийство.

В Белгия евтаназията е разрешена, но след лекарска комисия , че няма начин да се излекува човек и само ще страда от адски болки.
Та заради това, най-сигурно си е по метода „направи си сам“ кеф и умри когато ти се мре.

Понеже отново ме е треснала депресията и никой друг метод не проработи след 9 неуспешни различни опита включително бъркане в контакта мисля да легна на релсите или да скоча пред влак. . Доста популярен напоследък начин и 99.9 е сигурно че си чао.  Изглежда сравнително бързо и безболезнено. Кое е по-сигурно скок или главата на релсата.

Отивай на психиатър , той ще ти даде адекватна препоръка за прием на лекарства и психотерапия. Вярата и ходенето на църква също помагат. Депресията е лечима и не е перманентно състояние.

Психиатрите са безполезни, а ако говориш с Бог и Бог ти отговаря мисля че диагнозата е ясна  - шизофрения. Предпочитам да ме сгази влака отколкото да ме тъпчат пак с всякакви л.йна.

може да опиташ психотерапия тъй като си напълно адекватен , има добри психолози които могат да ти препоръчат правилни стъпки за справяне с депресията.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.