Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Viber се срива - затваря се, Windows 10

Featured Replies

От известно време забелязвам, че Viber-a на настолния компютър с Win 10 се срива- стартирам, появява се за кратко един празен правоъгълник и програмата се затваря. Ако деинсталирам и инсталирам отново работи няколко дни и пак същото. Има ли начин да се оправи това? Благодаря!

• Автор

Допълнителен антивирус няма, но гледам в папката на Вайбър има иконка на аваст- мисля, че не е инсталирана Аваст, но не съм на 100%

преди 1 час, ivankrivodol написа:

мисля, че не е инсталирана Аваст, но не съм на 100%

1. Виж в зоната при часовника има ли икона на Аваст.
или Control panel -> Programs and features - гледай дали е инсталиран аваст
2. Направи проверка на системните файлове:
Десен клик по Старт бутона, избери Powershell (Admin) и в отворилия се прозорец напиши:
sfc /scannow
Натисни [Enter]. Ако върнатото съобщение НЕ съдържа текст "found no problem", копирай текста на съобщението и го пусни тук.

• Автор

Засега, преди да изляза за работа, преинсталирах, без да деинсталирам старото приложение, и заработи. Поне на тоя етап работи. Ще видим до кога.

преди 1 час, ivankrivodol написа:

Засега, преди да изляза за работа, преинсталирах, без да деинсталирам старото приложение, и заработи. Поне на тоя етап работи. Ще видим до кога.

Ще роботи до следващия ъпдейт на вайбър. И аз имам един компютър с такъв проблем и засега не намирам решение.

преди 4 часа, ivankrivodol написа:

От известно време забелязвам, че Viber-a на настолния компютър с Win 10 се срива- стартирам, появява се за кратко един празен правоъгълник и програмата се затваря. Ако деинсталирам и инсталирам отново работи няколко дни и пак същото. Има ли начин да се оправи това? Благодаря!

И при мен го прави(Също Уиндоус 10), на телефона ми също е тотал щета, ако не ме търсеха чат-пат по него отдавна да съм забравил че съществива.

При мен винаги е вървял Viber идеално - освен на телефона 3бр. лаптопа и 3бр. настолни с win10 и с win11 !

Вероятно проблема е комплексен, проблем с хардуер и софтуер комбине :comp_virus:

@ivankrivodol, следващия път като създаде проблем, затвори viber от диспечера на задачи, отвори папка %appdata% и преименувай папка ViberPC на ViberPC_.
Сега стартирай Viber. Ще иска QR синхронизиране с телефона.
Ползвам портативна версия 20.5.1.2
image.png.fec56600a48154f93a0a99fdba978da1.png

преди 21 минути, JohnTRIVOLTA написа:

При мен винаги е вървял Viber идеално - освен на телефона 3бр. лаптопа и 3бр. настолни с win10 и с win11 !

Вероятно проблема е комплексен, проблем с хардуер и софтуер комбине :comp_virus:

16 гъби рам, 2гъби видео, 4 ядра и 256 гъбки ССД, бая ламя ще да е ако му не стигат.

преди 2 минути, цър-вул написа:

@ivankrivodol, следващия път като създаде проблем, затвори viber от диспечера на задачи, отвори папка %appdata% и преименувай папка ViberPC на ViberPC_.
Сега стартирай Viber.

Това ще го пробвам, благодаря! :)

Пфф, като прочетох заглавието се изкефих, че тия некадърници спират работа завинаги, а то било само локален потребителски проблем. :(

преди 6 минути, цър-вул написа:

Ти някога ще напишеш ли нещо полезно? Или ти е стил само да чешеш клавиатурата/бърсалката...

Полезното го пиша, но не в този форум. Калната Дата я ползвам само за клавиатурно ср_ане. Сериозните и полезни неща ги пиша във форум, където 90% от юзърите тук ще получат алергична реакция.

преди 1 час, Валсо написа:

Сериозните

Не съм чел от теб нищо сериозно - нито тук, където се държиш като о*ран г*з, нито пред камината, където редовно ревеш като вдовица.

преди 3 часа, цър-вул написа:

@baitexpo, а портативна версия пробва ли?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

С портативна версия няма проблем. Но компютъра е служебен и не след дълго защитите там решават, че има нещо подозрително в тази програма и започват да пищят.

преди 18 минути, baitexpo написа:

С портативна версия няма проблем. Но компютъра е служебен и не след дълго защитите там решават, че има нещо подозрително в тази програма и започват да пищят.

На машини с Касперски, Аваст, Уиндоус дефендър, АВГ и Авира, на които съм монтирал тази версия, проблеми с програмата няма. Ето и резултатите от Вирус Тотал -> VirusTotal - File - 5174f1b3a9ce95bee0e297dd7a978b96c0dfbb103a7b46ff84f99419d0de308c

преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

При мен винаги е вървял Viber идеално - освен на телефона

Да използвам случая и аз да се оплача от вайбъра на телефона ми. Когато някой ми звъни не се появяват иконките за вдигане или отказване. И чакам отсрещния да затвори и тогава аз му звъня.

Ако през това време съм на компютъра то вайбъра на него няма проблем и вдигам от компютъра.

Но проблема с телефона се получава и когато компютъра ми не е включен. Да се предполага че прехвърля все на компютъра обаждането.

преди 4 часа, Bubbles написа:

16 гъби рам, 2гъби видео, 4 ядра и 256 гъбки ССД, бая ламя ще да е ако му не стигат.

То не е до ресурс , а е до задклавиатурното устройство :vacation6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.