Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как я пиете тая помия от уличните автомати за кафе?

Featured Replies

• Автор
преди 55 минути, shishmanovp861 написа:

Тука му е кеф щот взима повече от нас в бегето.

Ние сме глупаците.

Винаги съм взимал повече от вас. Прав си глупаци сте!

преди 4 часа, jhoro написа:

Защо смяташ само парите за машината, без тези- за кафето и другиге консумативи?

Гоше аз ти казах, че си неадерталец. Кило Лаваца е 30 лева. 7 грама кафе е нужно за едно еспресо. Което е 140 кафета от кило. 21 стотинки на кафе. 

преди 7 часа, Коркодила написа:

Като бях в бегето, гледам улични автомати за кафе. Пробвал съм го няколко пъти пълен отврат. Кафето е все едно цял ден съм ходил бос по шосето и съм си измил кафето в тоя автомат. Уж тънка лайсна, ама е пълен жмел. Обаче особенно сутрин едни опашки се вият пред тях. Ще кажеш нали уж ефтино. Кое му е ефриното 365 дена по 0,80 стотинки примерно две кафета на ден, прави около 250 лева. Демек за една година изпиваш една кафе добра италиянска машина дето ще пиеш от нея 10 години. И ще ми е в нас под ръка, а не да тичам като изоглавен до еди къде си за да изпия едно кафе. За това е и беден българина, защото финансовата култура му е нулева. Бягал е в часовете по математика, и после реве, че Боко, Моко и Станишев са му виновни. На сила можеш да вземеш, ама не можеш да дадеш. 

Ами недей да пиеш! То по принцип кафе качествено в България няма така или иначе, но това е друга тема!

• Автор
преди 58 минути, shishmanovp861 написа:

Щом лавацата е качествено кафе толкова и ти разбира главата Кроки.

А кое я да те чуем? Някоя мисъл можеш ли да произведеш или само плюнки?

Колкото и пари да имаш (а ти нямаш) но, както и да е.

Класа не можеш да си купиш.

Ще пиеш най - евтината (запомни го, веднъж за винаги - пише се с "в" ) бира, ще ядеш кренвирши и глетява пица, или там каквото показа... И корифея ти ще бъде - бутчета с ориз, които ако ми ги сготвят - развод на момента.

• Автор
преди 11 часа, Teemo написа:

Колкото и пари да имаш (а ти нямаш) но, както и да е.

Класа не можеш да си купиш.

Ще пиеш най - евтината (запомни го, веднъж за винаги - пише се с "в" ) бира, ще ядеш кренвирши и глетява пица, или там каквото показа... И корифея ти ще бъде - бутчета с ориз, които ако ми ги сготвят - развод на момента.

Ти па си една класа…… колкото цигане на светофарите в Париж дето мият джамовете на стъклата на чакащите коли. А не знам а какъв развод бленуваш, бутчета с ориз ще ядеш само от Кауфланд, щото твоите жените са само виртуални.

преди 11 часа, shishmanovp861 написа:

Една чисто нова Х5 но може да си купи Кроки и седнал да се хвали.

А ти продаде на баба ти земите и сбъдна мечтата на всеки люлински дилър.

IMG_0550.jpeg

току-що, Коркодила написа:

Ти па си една класа…… колкото цигане на светофарите в Париж дето мият джамовете на стъклата на чакащите коли. А не знам а какъв развод бленуваш, бутчета с ориз ще ядеш само от Кауфланд, щото твоите жените са само виртуални.

Аз не претендирам.

Ти си този тип - умря циганката... Колко съм преуспял, колко съм най. И показваш кренвирши и смрадлива бира. А за обзавеждането - нямам думи.

• Автор
преди 39 минути, Teemo написа:

Аз не претендирам.

Ти си този тип - умря циганката... Колко съм преуспял, колко съм най. И показваш кренвирши и смрадлива бира. А за обзавеждането - нямам думи.

А ми преуспял съм да. На 40 години се пенсионирах и пенсията ми е колкото на успял ИТ специалист в България. Децата ми ще получат образование в най-елитните колежи и университети. Не робувам на шефове и на системата. Имам гражданството  и живея в  страната с най-добро качество на живот в цял свят. Това, че вие сте си роби с наведени глави си е ваш проблем.

преди 6 минути, Коркодила написа:

А ми преуспял съм да. На 40 години се пенсионирах и пенсията ми е колкото на успял ИТ специалист в България. Децата ми ще получат образование в най-елитните колежи и университети. Не робувам на шефове и на системата. Имам гражданството  и живея в  страната с най-добро качество на живот в цял свят. Това, че вие сте си роби с наведени глави си е ваш проблем.

Я намали дрогата!

преди 1 час, Коркодила написа:

Налягай си парцалите!

Ела ми го кажи лично  или  .. се разкарай!

• Автор
преди 3 часа, jhoro написа:

Ела ми го кажи лично  или  .. се разкарай!

Аз, ако дойда ще премятам като парцалена кукла бе. Няма да минеш само с приказки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.