Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 8 часа, 888red написа:

Aз не съм запознат с разработката. Но мога да ти дам канала от 3 различни адреса😃

Давай му ги стига само да си плямпал неграмотнико ..........

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

• Автор
преди 13 часа, dindan написа:

А защо не го предлагат официално?

Защото нема какво да се предава на него да не мислиш че нашето първенство се излъчва в 4к.Там само студиото е оборудвано с апаратура всичко друго е мижи да те лажем и това го знаят нашите оператори и затова предпочита да купят 2 и 3 там белким по некой път се излъчва нещо.

Здравейте,

Да ви се намира МАК за tv.isv.net ? За предпочитане на ЛС.

Благодаря предварително! :)

Здравейте, 

От доста време ползвам http://85.11.144.8/stalker_portal/c/ на Ott Navigator, обаче тези дни спря да работи, може ли някой да сподели на ЛС - МАС, SN, ID 1 и 2 ако е възможно. Или ако знае портал с диемите и другите бг спортни канали с SD и HD качвство, ще съм много благодарен. За лично ползване е ако има значение 🙂

преди 19 часа, dindan написа:

Няма такъв канал питал съм Диемите и са ми казали,че е в процес на разработка!

Пак ли я подкараме тая - имаши ли Гюро глава или нямаше... не разбра ли, че има щом се излъчва и ти показват скрийншоти?

image.png.b1cf2d0c66f97e5bd21bf6de27f0f173.png

преди 20 часа, 888red написа:

Aз не съм запознат с разработката. Но мога да ти дам канала от 3 различни адреса😃

Ако ше показваш нещом показвай, ако ли не, земи се зачети тука малко кое къде как предава и си сравни записките:
https://ultrahdforum.org/uhd-service-tracker/b2b-channels/

на 26.05.2024 г. в 9:33, niki7989 написа:

Давай му ги стига само да си плямпал неграмотнико

Аз съм постнал канала- даже и съм подсказал с какво е свързана паролата. Виж какво казва чичко googe😃

преди 2 часа, 888red написа:

Аз съм постнал канала- даже и съм подсказал с какво е свързана паролата. Виж какво казва чичко googe😃

Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар

Това му е дисертацията, но явно ти знаеш за друга, защото това не става ;)  

преди 3 часа, martinstz написа:

Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар

Това му е дисертацията, но явно ти знаеш за друга, защото това не става ;)  

Марто, остави го. Той е Царят на паролите, а и все космоса/космите му пречат.

преди 2 часа, rsvr написа:

Марто, остави го. Той е Царят на паролите, а и все космоса/космите му пречат.

Да, тази е дисертацията му, освен ако 888red знае накоя засекретена от МВР :)

на 15.02.2024 г. в 23:54, vanood написа:

Постарай се де................

280 канала са................

Може ли да ги получа всички на лично, моля!!! Имам повечето, но някои ми се губят :(

Сървъра ще пробвам да си го намеря сам, както сигурно се прави, защото всеки споделен тук - ще е жив само броени дни

• Автор
преди 5 часа, playboyy написа:

Може ли да ги получа всички на лично, моля!!! Имам повечето, но някои ми се губят :(

Сървъра ще пробвам да си го намеря сам, както сигурно се прави, защото всеки споделен тук - ще е жив само броени дни

Тоя нема нищо мани го какво ти приказва обикновен въздухар който се пъчи тука напиши кои ти липсват на лични.

преди 8 часа, Pifi Pedolino написа:

Тоя нема нищо мани го какво ти приказва обикновен въздухар който се пъчи тука напиши кои ти липсват на лични.

Еййй.... има напредък, вече не сме само съркастични :yanim:, че даже и сме готови да помогнем.... БРАВО!!!1

преди 2 минути, iviartbg написа:

, че даже и сме готови да помогнем.... БРАВО!!!1

Вероятно срещу определено заплащане :D

на 27.05.2024 г. в 10:51, 888red написа:

Ей ... ша съсипеш една от малко останалите живи рилейки :(

преди 21 минути, iviartbg написа:

Еййй.... има напредък, вече не сме само съркастични :yanim:, че даже и сме готови да помогнем.... БРАВО!!!1

Не точно, но да кажем, че съм по хитър и от стадо асеновградски лисици и много бързо разбирам кой какво иска, за да окаже помощ, от която реално не се нуждая чак толкова

Това не е от релейката, ама защоооооо бе защоооо в такова смотано качество и със синя лента ..... 
image.thumb.png.6479bc388cc1cb6b808f7efe320b75ef.png

дай да ти оправя настройките па да тръгне барем 16:9

image.png

знам че четеш този форум :)

преди 20 минути, vip4o написа:

Вероятно срещу определено заплащане :D

Не!!! "Вероятна листа" срещу работещ домейн на сървъра, но първо сървъра :)...ай няма нужда, не съм чак толко закъсал точно за тия 5+ годишни стриймове с неясен живот, след като пак почнаха да ги вадят от скъсаните чували

Ако някой все пак иска да помогне, без подобни неравностойни бартери - съм насреща!

преди 1 час, playboyy написа:

Не!!! "Вероятна листа" срещу работещ домейн на сървъра, но първо сървъра :)...ай няма нужда, не съм чак толко закъсал точно за тия 5+ годишни стриймове с неясен живот, след като пак почнаха да ги вадят от скъсаните чували

Ако някой все пак иска да помогне, без подобни неравностойни бартери - съм насреща!

Аз мислех, че говоря на Pifi... а не на теб! Но може и да съм се объркъл... то комуникациите в днешно време са сложна РАБОТА... и на Pifi баба му ще потвърди :)

Днес забелязах, че http://85.11.... все още си работи. Само дето се вдигна толкова шум за това, кой, кого е утрепал!

image.png.5f50e6508c3c9a109f87f4a13b1439c2.png

• Автор
преди 13 часа, playboyy написа:

Не точно, но да кажем, че съм по хитър и от стадо асеновградски лисици и много бързо разбирам кой какво иска, за да окаже помощ, от която реално не се нуждая чак толкова

3.%D0%93%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D

преди 1 час, 888red написа:
  Покажи скритото съдържание

Понякога спират каналите,но след известно време пак работят.Bg-birutv.m3usport-birutv.my.id_00_1A_79_00_84_35.rar

https://postimg.cc/75bv8MM3

Spoiler

Внимайте как сваляте снимковите файлове,защото мога да сложа един шпионин/някъде невидим/,който антивирусните не го засичат😃 И след това... ама някой ми знае скайпа, фейсбука и др.😃

на 25.05.2024 г. в 11:36, 888red написа:
  Покажи скритото съдържание

Парола:На каква тема е защитил дисертация Бойко Борисов?Diema sport 4k.rarDiema sport 4k.rar

2024-05-25_133053.jpg

Благодаря всичко работи както винаги топ 

и истинско 4к качество 

евалата  брато както винаги точен 🍺🍺

преди 3 часа, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Понякога спират каналите,но след известно време пак работят.Bg-birutv.m3usport-birutv.my.id_00_1A_79_00_84_35.rar

https://postimg.cc/75bv8MM3

Не е лош портала, има и доста филми с бг аудио / субтитри, както и доста бг сериали във Vod/Series секцията.

Screenshot 2024-05-31 165430.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.