Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Anydesk иска пари

Featured Replies

Здравейте, от известно време ANYDESK почна да иска пари.

Инсталирал съм на служебния комп ANYDESK 7.0.14. Някъде пишеше , че е последната безплатна верия. Закачвам се рядко, един два пъти седмично по няколко минути. Удома съм със същата версия. обаче от седмица две вече иска пари.

Може ли да се избегне това или - въпрос на време е ? Като при TeamViewer.

10x

11.jpg.fa97fbb09c8cacfd895ba080515a3ee1.jpg

Разрешен от B-boy/StyLe/

И на мен Замунда ми иска пари , а исках само да си сваля "Доктор Живаго " , понеже не го намирам онлайн. 

Отвсякъде искат пари , на лапа ми постоянно изкачат прозорци - "платете това , платете онова "    :huh:

Засекли са дълги сесии и са се усъмнили, че се ползва за професионални цели, а не за домашна употреба. Сигурно си влезнал в черния им списък. Решение едва ли има. По-скоро преминаване към алтернативна програма (такива бол), докато не започнат да засичат и тях и така. Чувал съм, че Google Remote добавката май засега няма навика да иска пари при по-дълги сесии, но не съм я ползвал. Windows също си има вграден инструмент, но е добре да е пачнат на макс, защото често го exploit-ват. Мога да ти препоръчам SUPREMO на този етап. Но все пак не прекалявай с дължината на сесиите просто.

преди 16 минути, _sirena_ написа:

И на мен Замунда ми иска пари , а исках само да си сваля "Доктор Живаго " , понеже не го намирам онлайн. 

Отвсякъде искат пари , на лапа ми постоянно изкачат прозорци - "платете това , платете онова "    :huh:

Сигурно са разни реклами. Сложи си един uBlock Origin добавката и си решаваш проблема. Едва ли става въпрос наистина за някакви такси. Поне аз не съм срещал такива в маймунарниците на този етап.

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Засекли са дълги сесии и са се усъмнили, че се ползва за професионални цели, а не за домашна употреба. Сигурно си влезнал в черния им списък. Решение едва ли има. По-скоро преминаване към алтернативна програма (такива бол), докато не започнат да засичат и тях и така. Чувал съм, че Google Remote добавката май засега няма навика да иска пари при по-дълги сесии, но не съм я ползвал. Windows също си има вграден инструмент, но е добре да е пачнат на макс, защото често го exploit-ват. Мога да ти препоръчам SUPREMO на този етап. Но все пак не прекалявай с дължината на сесиите просто.

Сигурно са разни реклами. Сложи си един uBlock Origin добавката и си решаваш проблема. Едва ли става въпрос наистина за някакви такси. Поне аз не съм срещал такива в маймунарниците на този етап.

Имам Адблок  не виждам никакви реклами , направо безсрамно си искаха пари :D

В "замундата " не съм влизала сигурно от 6 год. , ама много ми се прииска да гледам този филм "Доктор Живаго " и никъде го няма онлайн , затова им отворих вратата там и го намерих и започнах да го свалям и се свали до 8% и спря  и почна да ме изнудва и му теглих "х " -са  и чао :D

току-що, _sirena_ написа:

Имам Адблок  не виждам никакви реклами , направо безсрамно си искаха пари :D

В "замундата " не съм влизала сигурно от 6 год. , ама много ми се прииска да гледам този филм "Доктор Живаго " и никъде го няма онлайн , затова им отворих вратата там и го намерих и започнах да го свалям и се свали до 8% и спря  и почна да ме изнудва и му теглих "х " -са  и чао :D

Точно, че често влизам и никога не са ми искали пари. Я покажи някакъв сцрийншот, че ми стана интересно. Провери си системата и за зловреден софтуер за всеки случай.

Adblock и Adblock Plus вече не се справят толкова добре. Премини на uBlock Origin или Adguard според мен.

И една проверка на браузъра с AdwCleaner и ZHPCleaner. Има ги в каталога на сайта. Почисти си и кеша с Ctrl + Shift + Del.

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

Точно, че често влизам и никога не са ми искали пари. Я покажи някакъв сцрийншот, че ми стана интересно. Провери си системата и за зловреден софтуер за всеки случай.

Adblock и Adblock Plus вече не се справят толкова добре. Премини на uBlock Origin или Adguard според мен.

И една проверка на браузъра с AdwCleaner и ZHPCleaner. Има ги в каталога на сайта. Почисти си и кеша с Ctrl + Shift + Del.

не съм правила скрийн  , не съм смятала , че ще ми потрябва ... Затворих и приключих с този сайт.

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

uBlock Origin

добавих това разширение 

преди 1 час, Cocatron написа:

Инсталирал съм на служебния комп ANYDESK 7.0.14. Някъде пишеше , че е последната безплатна верия. Закачвам се рядко, един два пъти седмично по няколко минути. Удома съм със същата версия. обаче от седмица две вече иска пари.

10x

Иска я и те хора искат хляб да ядат !

Може да ползваш RUSTDESK , пари не сака ... поне за сега :)

преди 1 час, _sirena_ написа:

videoclip.bg

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Единственият останал, професионалист . Евала дюд ...

Да не разтягам локуми

преди 3 минути, Teemo написа:

videoclip.bg

Единственият останал, професионалист . Евала дюд ...

Да не разтягам локуми

Благодаря , на части е , ама ще ми свърши работа 

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Я си виж личните. :)

Отивам да го гледам ! Благодаря ! :*

преди 5 часа, Cocatron написа:

10x

Ми плати си го,и подкрепи разработчиците...
Егати муфтаджийте.

• Автор
преди 4 часа, Имарат Донбасс написа:

Ми плати си го,и подкрепи разработчиците...
Егати муфтаджийте.

26 кинта на месец ти ще дадеш ли? За едно две включвания - пак на месец.

image.png.765882d2748987112a6b43208026b997.png

• Решение
преди 27 минути, Cocatron написа:

Ок, коя програма може да го замени ANYDESK?

TeamViewer от доста време ги прави същите тея работи и също иска пари ...

Някоя друга?

Е нали съм писал. SUPREMO. Още добавката на Google, RDP в Windows. Да не говорим, че и доста антивирусни вкараха такава възможност в продуктите си, но неудобството, е че трябва да се ползват едни и същи антивирусни (avast е пример за такава).

Иначе алтернативи БОЛ. Малка част от тези, които ползвам:

Image-506.png

Още варианти:

https://alternativeto.net/software/anydesk/

• Автор

Ами - ясно е , че като се влезе в черния списък на ANYDESK - няма излизане. Или има, но след много време и после пак може да се влезе. Т.е. - трябва да се смени програмата за достъп.

Маркирах последния отговор на @B-boy/StyLe/ защото ще се възползвам от предложените от него. Ще го пробвам една по една, може да използвам различни. Засега ще тръгна със Supremo.

10х

преди 4 часа, Cocatron написа:

TeamViewer от доста време ги прави същите тея работи и също иска пари ...

Аз лично с teamviewer никога не съм имал проблеми и не ми е искала пари и съм бил свързан с друга машина в продължение на няколко часа и проблеми никакви. Защо не пробваш със някоя стара версия на teamviewer дали ще иска пак пари или със по стара версия на Anydesk или друга която ползваш за отдалечен достъп.

преди 1 час, Cocatron написа:

Ами - ясно е , че като се влезе в черния списък на ANYDESK - няма излизане. Или има, но след много време и после пак може да се влезе. Т.е. - трябва да се смени програмата за достъп.

Маркирах последния отговор на @B-boy/StyLe/ защото ще се възползвам от предложените от него. Ще го пробвам една по една, може да използвам различни. Засега ще тръгна със Supremo.

10х

Сподели после впечатления дали си останал доволен. Лично аз в момента редувам и разреждам ползването между AnyDesk и Supremo като дяла на AnyDesk е по-висок в процентно отношение де, но чат-пат ползвам и Supremo.

преди 1 час, vlado1985 написа:

Аз лично с teamviewer никога не съм имал проблеми и не ми е искала пари и съм бил свързан с друга машина в продължение на няколко часа и проблеми никакви. Защо не пробваш със някоя стара версия на teamviewer дали ще иска пак пари или със по стара версия на Anydesk или друга която ползваш за отдалечен достъп.

Не мисля, че версията има значение в случая. Един път щом за засекли професионално използване един вид и си в списъка. Друга версия няма да те извади от този списък.

От доста време използвам това и съм много доволен  https://www.ammyy.com/en/

Преди използвах с години teamviewer но след всяка нова версия стават по претенциозни .

• Автор
преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Сподели после впечатления дали си останал доволен. Лично аз в момента редувам и разреждам ползването между AnyDesk и Supremo като дяла на AnyDesk е по-висок в процентно отношение де, но чат-пат ползвам и Supremo.

Не мисля, че версията има значение в случая. Един път щом за засекли професионално използване един вид и си в списъка. Друга версия няма да те извади от този списък.

Преди малко опитах на близък компютър - направих ограничен акаунт и го достъпих през Supremo. Понеже бях сложил твърда парола за достъп - при опит за инсталиране на софтуер - се показа екрана за въвеждане на администраторска парола! Това ме безпокоеше, но явно е оправено. При Anydesk понякога имах ядове.
При Supremo малко са разбъркани командите /напр. ctrl-alt-del/ и някои други, мишката например, ама след около половин час схванах логиката. Ще се получи.

Е, щом съм веднъж в blacklist-ата на Anydesk единственото което ми остава е да се надявам, че с времето ще ме забравят и изчистят. Не мога да сменя IP-то на домашния компютър, на служебния - също.

10х

преди 18 часа, Cocatron написа:

26 кинта на месец ти ще дадеш ли? За едно две включвания - пак на месец.

Аз лично да,ако ми се наложи да работя с клиенти.
Твоят случай явно е друг-така че,се възползвай от алтернативите предложени от Б-Бой,в частност VNC

• Автор
преди 5 часа, Имарат Донбасс написа:

Аз лично да,ако ми се наложи да работя с клиенти.
Твоят случай явно е друг-така че,се възползвай от алтернативите предложени от Б-Бой,в частност VNC

Не мога VNC, нямам достъп до рутера, а там трябва да се отвори поне един порт. Засега тествам Supremo.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.