Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изсипва се помия по българската армия

Featured Replies

Фенките на сглобката и до там стигнаха - започнаха съвсем открито да плюят българската армия, след като се разбра, че войници напускат, защото не искат да ги командва войнолюбецът Тагарев и да си окървавят ръцете с престъпление. Изчетох ужасни глупости от тези прости, презадоволени финансово дебилки - мъжете били тюфлеци, простаци, мързеланковци, нищо не правели, само взимали големи заплати, заплатата от 1200 - 1300 лв им се видяла множко, някои неграмотници даже си мислят, че не е работа на армията да гасди пожари и да отводнява села и градове, разконцентрилали се били................

Плюенето по армията ни не трябва да се допуска! Лично аз съм отвратена! Моят град и аз самата ще сме вечно благодарни на нашата армия, която помогна за отводняването на част от града при наводненията юни месец и даже съм им харесала официалната фейсбук страница!

Изумена съм колко прости и невежи хора има в България. В мирно време армията също помага при аварии, бедствия и катастрофи. Освен това армията разполага с техника, каквато други държавни институции като пожарната, нямат, а също така и с опит, овен това военните са тренирани и могат да извършват тежък физически труд като риене на сняг и кал. И това се прави от армията на всяка една страна в света, даже в САЩ. Макар че ги видяхме прехвалените САЩ как се справиха при ураганите "Катрина" и Рита"........

Тия, които толкова искат война - защо не заминат да се бият в Украйна?

• Отговори 155
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• чичо Сашо
    чичо Сашо

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоу

• Т.Христов
    Т.Христов

Изсипва се помия по българската армия Тия, които толкова искат война - защо не заминат да се бият в Украйна?   Не мога да го кажа по-добре от теб! Но бих добавил-  

• По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

Родителите да не бачкат в Армията , че така хубаво си осведомена с какво разполага и какво се прави?

Преполагам не си забравила, като се събуди да погледнеш нагоре и да Му благодариш?!

преди 3 часа, Anneliese написа:

Копейките най-много искате война като искате да ни изкарате от НАТО и ЕС точно в настоящия политически контекст, за да ни прочистите територията за образуването на нови черноморски републики. И докато чакате асвабадителите от вашата истинска родина такива мизерии правите тук, че някой ден при прочита на историята ще се чудят нашите потомци как е било възможно да има такива питекантропи в 21 век.

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоумците по форумите. Защото това е само тяхното поле на изява. Интернет, анонимни от всякъде се правят на герои, защото в реалността, да кажем, че им липсват ТОПКИ. Но тук са "велики", на думи, на "героични" жестове и т.н. Общо взето действуват според една немска поговорка: "Ако не ми станеш брат, ще ти счупя главата!" Защо? Ами защото нямат топки! Техните топки са само тука. Анонимни зад мониторите. Факти? Колкото искаш. Например: Ако не си съгласен с мнението ми - каквото и да е, ставаш копейкин или нещо подобно, или започваш с обиди, на пол, на възраст, на образование , на профрсия, абе каквото се сетиш. Защото им липсва както винаги аргументи изпадат в ярост и... Анонимни мизерници!

току-що, чичо Сашо написа:

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоумците по форумите. Защото това е само тяхното поле на изява. Интернет, анонимни от всякъде се правят на герои, защото в реалността, да кажем, че им липсват ТОПКИ. Но тук са "велики", на думи, на "героични" жестове и т.н. Общо взето действуват според една немска поговорка: "Ако не ми станеш брат, ще ти счупя главата!" Защо? Ами защото нямат топки! Техните топки са само тука. Анонимни зад мониторите. Факти? Колкото искаш. Например: Ако не си съгласен с мнението ми - каквото и да е, ставаш копейкин или нещо подобно, или започваш с обиди, на пол, на възраст, на образование , на профрсия, абе каквото се сетиш. Защото им липсва както винаги аргументи изпадат в ярост и... Анонимни мизерници!

+ 1 копейка. 

преди 3 минути, Гражданин написа:

+ 1 копейка. 

Нов кадър , попълват свободните места. 😂

преди 11 минути, чичо Сашо написа:

Така! Подкрепям мнението ти!

+1 глас от мен за твоето писание!

преди 7 минути, чичо Сашо написа:

Евала, напълно съм съгласен !!! Много вярно, точно и коректно самоопределение :pills:

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Евала, напълно съм съгласен !!! Много вярно, точно и коректно самоопределение :pills:

Пак ли правиш упражнения пред огледалото? Или говориш с твоето алтер его?

преди 12 минути, чичо Сашо написа:

Евала чичо Сашо! Шапка ти свалям за писаното. Точно в десятката! То като гледам са започнали веднага да изкачат тези...как ги нарече! :lol6:

Изсипва се помия по българската армия

Не мога да го кажа по-добре от теб! Но бих добавил-

Който не храни собствена армия - храни чужда !!!!!!!!!

преди 6 минути, Hristo52 написа:

То като гледам са започнали веднага да изкачат

Нали? :) Днес явно  "гражданина" е дежурен да поства емотикона хаха. След обяд вероятно е другия бездарник коко или какъв беше там, ако не е един бездарник зад два профила! :)

Копейките веднага се надушиха.😂

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз пък от тази тема научих ,че сме имали армия :ohmy:

Има, все още има малко...Е, не е както беше 150 000, ама има!

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Копейките веднага се надушиха.😂

По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

току-що, AAUUXX написа:

С кого война искат ?

С "колективния запад".

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

Днес ще миеш ли нужниците на враговете?

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Има, все още има малко...Е, не е както беше 150 000, ама има!

32000 са по данни от мрежата сега. Хубаво е ,че няма от кого да се защитаваме ,че с тази армия не знам как ше стане.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

С кого война искат ?

И мислиш, че такива могат да ти дадат смислен отговор ли? Не разбираш ли, че в главите на тия лумпени има само ярост , страх, и злоба!?

Като се проговори за мобилизация се насраха!

преди 5 минути, Гражданин написа:

С "колективния запад".

И защо ? Каква ще е ползата ? Целта трябва да оправдава средствата по правило.

преди 3 минути, bioid написа:

Ще го нападаме ли?!

Не знам дали ще го нападате, но винаги си мечтаете скоро да рухне и го наричате прогнил и т.н.. Мечтата ви е да дойдат асвабадителите и да стане тук някоя нова черноморска република. Родината ви в сърцето просто е друга. С такъв фанатичен плам в очите никога не сте защитавали България. Затова днес с жива верига пазите паметника си тотем. Не съм видял да ви пука за някога така за нещо българско.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.