Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изсипва се помия по българската армия

Featured Replies

преди 17 минути, Нушо написа:

Пълни бисери ръсиш

Поне клипа изгледа ли го? Туй нищожество, Ивелин от Белене, беше депутат, може би и сега Е.

Бакъпнал съм си клипа, да не кажете после, че някой ви акал у гащите.

Пак ще го кажа, аз на войниклъка се накефих, за млад човек е незабравимо и яко да си поиграем на бойно поле. Димки ни хвърлиха, с халосни ни стреляха, лазихме под бодлива тел в пълно бойно снаряжение. Баш като по филмите. Евала за което.

Ама туй дето пишман патриотите го правят само бедните да служат - това е мерзост. Щото службата е да озеленяваме поделението, и да търпим простотиите на стари войници и на военни.

Не мерси. Мизерствах 5 г. зарад тях, понеже не даваха да уча задочно, защото съм донаборник. Че си и платих предоволно за което, защото мръвка истинско месо не помня у бойното поделение. В учебния център храната беше по-добра от тая в семейството ми. Значи можело. Бюджет има, възможност има, ама реалността не е туй, дето бесните лели стари моми с 10 котки си мислят, че е мъжество и чест. Отделно, че е спънка неземна да си намериш работа като млад дихател, ако не си отслужил.

• Отговори 155
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• чичо Сашо
    чичо Сашо

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоу

• Т.Христов
    Т.Христов

Изсипва се помия по българската армия Тия, които толкова искат война - защо не заминат да се бият в Украйна?   Не мога да го кажа по-добре от теб! Но бих добавил-  

• По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Поне клипа изгледа ли го? Туй нищожество, Ивелин от Белене, беше депутат, може би и сега Е.

Бакъпнал съм си клипа, да не кажете после, че някой ви акал у гащите.

Пак ще го кажа, аз на войниклъка се накефих, за млад човек е незабравимо и яко да си поиграем на бойно поле. Димки ни хвърлиха, с халосни ни стреляха, лазихме под бодлива тел в пълно бойно снаряжение. Баш като по филмите. Евала за което.

Ама туй дето пишман патриотите го правят само бедните да служат - това е мерзост. Щото службата е да озеленяваме поделението, и да търпим простотиите на стари войници и на военни.

Не мерси. Мизерствах 5 г. зарад тях, понеже не даваха да уча задочно, защото съм донаборник. Че си и платих предоволно за което, защото мръвка истинско месо не помня у бойното поделение. В учебния център храната беше по-добра от тая в семейството ми. Значи можело. Бюджет има, възможност има, ама реалността не е туй, дето бесните лели стари моми с 10 котки си мислят, че е мъжество и чест. Отделно, че е спънка неземна да си намериш работа като млад дихател, ако не си отслужил.

А това какво ще кажеш:

„Aмepикaнското бяло poбcтво е по-жeстоко от тypcкoто и мога да го докажа! Рoбoвлaдeлци.

Но няма смисъл да го правя, защото повечето от последствията се виждат от всички - безнаказана политическа пpeстъпност, бедност и пълно беззаконие. Лоялният гражданин сега е жepтвa, а пpecтъпницитe - негови пaлaчи. Това е истинското лице на СAЩ - говорят за някаква неясна демокрация, а всъщност осъществяват тотален гpaбеж на ресурси и пари. Гнycните им хиляди фондации, стотици сeкти, политическата кopупция и саморазправата с всеки здpaво мислещ човек са само някои от техните скрити opъжия.

Политиката на СAЩ е злo и няма нужда от доказване. В България няма място за aмeрикaнски вoeнни бaзи и те трябва да бъдат премахнати колкото се може по-скоро. Oкупaционен кoрпус не ни е нужен, защото това е краят на хилядолетната ни страна. Имат си държава, да си вървят в нея! А със „стратегическите ви интереси в Черно море“ ще се оправят pycнaците, както само те знаят. Защото тези ваши интереси ги знаем и ние, още преди да се настаните неканени, като квaчки в чужд дом. Нагли, нахални, арoгантни и лицeмерни грaбители. Пoдли същества, недoстойни. Протежетата на които ще се катерят по колесниците на сaмолетите, по aфгaниcтански модел.

Рoби на някакви измислени „aмepиканци“ няма са станем! Тук вече сбъркахте адреса.“

~ Николай Марков ~

преди 6 минути, Нушо написа:

А това какво ще кажеш:

„Aмepикaнското бяло poбcтво е по-жeстоко от тypcкoто и мога да го докажа! Рoбoвлaдeлци.

Абе какви жалкари сте като се оправдавате бе... Ама тоя ама оня. Дори не искам да вземам отношение, но американците поне не са ми затворили пазара на ЕС, трудовият и търговският. Не се обмитяват стоките като преди ЕС, от което дори вие, копейковците, намазвате. Помниш ли, че за немски таралясник плащахме 50% отгоре за мито, преди 2007.

Тая соц мизерия, дето млад инженер започваше с минималната заплата, и наполовина на чистачката... С тошовската заплата можеше да си купи 2-3 торби захар, 10 парчета луканка по 1/2 кг ли колкото там бяха. Или 3 кг. кафе. По соца нашите варяха заместител на кафе "инка", не знам от немотия ли го правеха, ама кафе не помня в къщи. Дори баба ми Бог да я прости, се мъчеше да отглежда кафе в градината.

Кво лично те бъркат тия американци, не се сещам. И да, Тагарев като изгони платените войници, точно Копейкин ще набута всички здрави младежи на тяхно място, ако не могат да се ОТКУПЯТ легално.

Свирят ви на тънката струна на глупостта ви, и понеже не се връзваме, ни навирате постоянно някакви ЛГБТ, с каквито нито общо имам, нито ме интересуват.

преди 13 минути, Нушо написа:

Гнycните им хиляди фондации, стотици сeкти, политическата кopупция и саморазправата с всеки здpaво мислещ човек са само някои от техните скрити opъжия.

Лукойл американски ли са, дето ти продават гориво без да плащат стотинка данък. Амерканци ли изкупиха черноморието, американски ли са Росенец и Камчия? Последният е 300 декара, и българин не може да припари.

Американец ли заплашва, как ще ни "шорохнат" черноморието, защото тъй или иначе вече са го изкупили.

large.888(9).jpg.a7c8a73620b82b28ee6bf0b74c6f33c9.jpg

https://banker.bg/2022/11/21/ot-2023-g-lukoil-shte-plashta-danuk-pechalba-u-nas-pri-tri-usloviia/

току-що, Bubbles написа:

Бе той самия си е един огромен бисер.

Нещо невярно ли съм написал? Хем видео ви давам, че и в добро качество.

Няма накъде да мърдате!

току-що, IvanKirov написа:

Нещо невярно ли съм написал? Хем видео ви давам, че и в добро качество.

Няма накъде да мърдате!

Защо трябва да мърдам? Твоя Копейкин френски министър на отбрана ли ще става или ще замества Макрон?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Защо трябва да мърдам? Твоя Копейкин френски министър на отбрана ли ще става или ще замества Макрон?

Какъв френски, не разбрах.

Дадох ви видео за идеите на копейкин, за платено освобождаване, от задължителна казарма за младите. На всичко отгоре само за кашици ги гласят. Никакъв досег с техника по-сложна от мотика и 2 четки за бордюри.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Какъв френски, не разбрах.

Викаш ми нещо за мърдане, затова те питам дали този твой Копейкин ще става френски политик.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Дадох ви видео за идеите на копейкин, за платено освобождаване, от задължителна казарма за младите. На всичко отгоре само за кашици ги гласят. Никакъв досег с техника по-сложна от мотика и 2 четки за бордюри.

Ами да направят, има нужда, вместо пуберите по цял ден да се епилират и да се клепат с гримове и тауировки и да се разхождат по моловете с електронни цигари в ръка, нека пробват истинския живот, токувиж вземат че станат мъже.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ами да направят, има нужда, вместо пуберите по цял ден да се епилират и да се клепат с гримове и тауировки и да се разхождат по моловете с електронни цигари в ръка, нека пробват истинския живот, токувиж вземат че станат мъже.

Ти беше поредната бабичка, дето казарма е виждала на телевизора, ама много я иска за другите? Или бъркам?

Тия истинските мъже дето ги моделира бай ви Тодор, що ги ман дръсат измекяр след измекяр, последни в ЕС сме за каквото се сетиш. Или то от 30 г. ман дръсане - пед ал не се става?

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ами да направят, има нужда.....

ъхъ и ти пръв ще си пратиш децата кашици, нали 😉

Казармата е пленничество и робство. Ако много искаш такъв истински живот - що не облече камуфлажа, ами отиде да под гъ зуваш на франсетата? Где ви е патриотизма, или надница в дъното на хранителната им пирамида, тежи повече от носталгията по клета майка България? Тука един нужникар @АСПЕКТ се конкурира с таман 200 чалми и тарамбуки, че да заслужи тази чест. Инак много искал патриотизъм, ама него не го влечал войниклъка. Ама да става задължителен, и келешчетата на Тати да се откачат легално.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ти беше поредната бабичка, дето казарма е виждала на телевизора, ама много я иска за другите? Или бъркам?

Тия истинските мъже дето ги моделира бай ви Тодор, що ги ман дръсат измекяр след измекяр, последни в ЕС сме за каквото се сетиш. Или то от 30 г. ман дръсане - пед ал не се става?

Нека ги научат, ти какво лошо виждаш в това едно момче да се научи да борави с оръжие? Не ти говоря за мизерията от едновремешните казарми, говоря само за дисциплината и уменията, дано си ме разбрал.
Или според е м,ноо по яко мъж с бръснати крака и оскубани вежди?

току-що, Bubbles написа:

Нека ги научат, ти какво лошо виждаш в това едно момче да се научи да борави с оръжие? Не ти говоря за мизерията от едновремешните казарми, говоря само за дисциплината и уменията, дано си ме разбрал.
Или според е м,ноо по яко мъж с бръснати крака и оскубани вежди?

Еми с 2 стрелби и 1 граната не виждам смисъл да им попиляваш 5 г. преди казарма, 1 година докато ме вземат, почти невъзможно е да си намеря работа.

Аз съм служил, ти не? Кво ми обясняваш?

Най-забавното е, че викате гей чета, точно на такива като тебе и като Аспект. И кво е чак толкоз лошо да си обръснеш краката? Аз мойте обмислям да ги подстрига, да не приличам на маймуняци като вас.

преди 6 минути, insec написа:

ъхъ и ти пръв ще си пратиш децата кашици, нали 😉

Ами тук вече има задължително военно обучение, върнаха го миналата година, така че сина ми ще отиде няма как и варианта е по-добър от това да го хвана да си бръсне краката например.

току-що, Bubbles написа:

задължително военно обучение

Туй е 2 седмици пионерски лагер, няма го изконното мизерстване по 1 месец некъпани лятото, като клошари. Не се бъзикам. На туй ли викаш възмъжаване?

И кво, ще проверяваш чурката на челядта, да не би да я обръсне?

току-що, IvanKirov написа:

Еми с 2 стрелби и 1 граната не виждам смисъл да им попиляваш 5 г. преди казарма, 1 година докато ме вземат, почти невъзможно е да си намеря работа.

Аз съм служил, ти не? Кво ми обясняваш?

Най-забавното е, че викате гей чета, точно на такива като тебе и като Аспект. И кво е чак толкоз лошо да си обръснеш краката? Аз мойте обмислям да ги подстрига, да не приличам на маймуняци като вас.

Какви 5 години ве мой? Говорим за няколко месеца колкото да се добият уменията. Виж какво става до вас в Гърция, отатък в Украйна пък се гърми. Утре недай Боже ще се случи нещо и в България и к'во? Комплексарчетата дето цял ден се потят във фитнесите първи ще напълнят гащите(Виждал съм го).

И не ти не си служил, само така си мислиш.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ами тук вече има задължително военно обучение, върнаха го миналата година, така че сина ми ще отиде няма как и варианта е по-добър от това да го хвана да си бръсне краката например.

тъй си и знаех - няма да го пратиш кашик, нека децата на другите да пращат. 😏

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Туй е 2 седмици пионерски лагер, няма го изконното мизерстване по 1 месец некъпани лятото, като клошари. Не се бъзикам. На туй ли викаш възмъжаване?

И кво, ще проверяваш чурката на челядта, да не би да я обръсне?

Ти прочете ли ми предпоследния пост?
Прочете ли че написах че не говоря(пиша) за мизерията, а за добиване на уменията?
Невъзможно ли е според теб да се осигурят нормални условия в които да се проведе това обучение?

току-що, Bubbles написа:

Какви 5 години ве мой? Говорим за няколко месеца колкото да се добият уменията. Виж какво става до вас в Гърция, отатък в Украйна пък се гърми. Утре недай Боже ще се случи нещо и в България и к'во? Комплексарчетата дето цял ден се потят във фитнесите първи ще напълнят гащите(Виждал съм го).

И не ти не си служил, само така си мислиш.

Тъй де, няколко месеца служих, точно колкото иска Ивелин. 99,9% загубено време. А 5 г. учих редовно, щото задочно не даваха преди казарма.

Ти служила ли си, или само си мислиш?

току-що, Bubbles написа:

Невъзможно ли е според теб да се осигурят нормални условия в които да се проведе това обучение?

Ако беше видяла на живо крадлива шапкарска сган, щеше да разбереш, че е невъзможно.

Виждал съм кенефи без врати. Не се шегувам.

Ако замирише на барут ще съм от първите хъшове, тъй, че пленничеството ми изобщо няма да опази бабишкера, дето гласува за тия мизерии.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Коя година си служил? Не е ли било вече през демокрацията?

преди 4 минути, bioid написа:

Коя година си служил? Не е ли било вече през демокрацията?

През демокрацията. Ама соц поделенията не са мръднали и на йота.

Акането без врата сплотявало бойния колектив.

Те такива малоумни фуражки.

И в нужника да не може да се скриеш за малко.

Странно защо и тука, и у Фейса, казарма искат основно бесните бабички. Мерзавство е това, не?

И отде накъде младите трябва баш на тях, мирилизвите бабички с 10-те котки, да им се харесат? Девойките може пък да харесват бръснати и къпани.

Едни разправяха, че за 2 г. 3 м. служба, гръмнали 4 (ЧЕТИРИ) патрона. Аз поне гръмнах 24. Много скъпо било на шиб аната армия, да ми напълни пълнителя.

Гранатата (за щастие) беше учебна.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Е ти па - кви врати, де си служил? В поделението, което бях още на чертеж не е имало врати за кенефите.

току-що, insec написа:

В поделението, което бях още на чертеж не е имало врати за кенефите.

Тъй де. Никога не е имало.

Караха новобранците да чистят нужника с карфица. Аз съм чистил вратите с счупено стъкло.

Лело, не се смей, ами отбивай дълга си към родината. Чемодан - вокзал - долно Уйно, и най-близкото поделение!

Нали патриоти се барате! Само на приказки, само за другите.

Максималната механизация дето видяхме, беше т.нар. ракета. Дървена кръстачка, за нея закачан парцал.

Сапун нямаше, пяна от пожарната вземахме.

Армията се движи назад от средновековието дори. Сапун мисля от римско време е имало, още.

Иван Киров, когато вземем властта, лично ще се погрижа да те вземат запас и да си припомниш добрите стари времена от казармата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.