Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изсипва се помия по българската армия

Featured Replies

преди 11 минути, Bubbles написа:

Може ли връзка към тези материали моля?

Ако това което казваш е истина значи България вече има още един сериозен проблем.

Мисля, че няма да постне снимки на родата :camera2:

• Отговори 155
  • Прегледи 7,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• чичо Сашо
    чичо Сашо

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоу

• Т.Христов
    Т.Христов

Изсипва се помия по българската армия Тия, които толкова искат война - защо не заминат да се бият в Украйна?   Не мога да го кажа по-добре от теб! Но бих добавил-  

• По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

преди 8 минути, Гражданин написа:

Те може да искат войни, но не им трябва такава в България тамън докато имат бази тук, защото това би било една война, в която се въвличат излишно. Но в момента, в който се изгонят базите им с илизане от НАТО, тогава няма да имат причина да защитават никого тук и сме сами, защото така сме си решили, демократично да им кажем чао на "американския СОТ" и че от тук насетне сме си сами срещу вълците. Ердоган и Путин това само чакат. А копейките си умират да бъдем руска черноморска република. Те не харесват сегашната си страна и ще правят всичко възможно Русия да прибере колкото се може повече от тях заедно с територията ни. Междувременно и други съседки ще имат претенции и ще ни разпарчетосат за няколко дни. Ето това би било славния завършек на третата българска държава, ако позволим на копейките да вземат властта.

Добър ти е сценария ,а защо той не се случи в периода след падане на комунизъма до приемането ни в НАТО ?

току-що, AAUUXX написа:

Добър ти е сценария ,а защо той не се случи в периода след падане на комунизъма до приемането ни в НАТО ?

Защото 90-те бяха тежки години за всички на балканите. Всички след комунизма бяхме осъмнали като просяци и Турция си имаше други тежки проблеми тогава. СССР се разпадаше. Освен това дори македонците са в НАТО. Ние като излезем ще станем заобградени от натовски държави. Сами срещу Турция, натовските Гърция, Македония и Румъния... А на всичкото отгоре и Сърбия дето хич не ни харесва. Ти трябва изобщо да не осъзнаваш реалността, в която живеем, за да си копейка, която ще иска да се тупа по гърдите и да мучи Булгар-Булгар и да се мисли за велика докато почват да отцепват територии от държавата ти. А ти си велик, с 6 милиона население. Ще удържиш на всичко, даже натовска Македония ще си прибереш както е копейкината програма...

преди 5 минути, Гражданин написа:

Защото 90-те бяха тежки години за всички на балканите. Всички след комунизма бяхме осъмнали като просяци и Турция си имаше други тежки проблеми тогава. СССР се разпадаше.

От 1990г до 2004г е значитенло време в което ако е искала някоя държава да ни напада да го направи ,защо ще го прави хипотетично сега според теб ?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

От 1990г до 2004г е значитенло време в което ако е искала някоя държава да ни напада да го направи ,защо ще го прави хипотетично сега според теб ?

Очевидно си търсиш оправдания за мнението и не помниш какъв е бил контекста на тези бедни години за всички на Балканите. Лошо е че има копейки в държавата ни това е положението. По вас трябва да се пръска мощно с антипаразитни средства, че ще ни затриете държавата. Достатъчно добре се обосновах, няма какво да се повтарям като развалена плоча. Ти ако си мислиш, че сами с 6 милиона души население ще се пазим от целия свят и ще сме си самодостатъчни, явно имаш някакви проблеми в чипа.

PS:  Гърция и Турция ги приемат 1952г ,Полша ,Чехия и Унгария 1999г ?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Очевидно си търсиш оправдания за мнението и не помниш какъв е бил контекста на тези бедни години за всички на Балканите. Лошо е че има копейки в държавата ни това е положението. По вас трябва да се пръска мощно с антипаразитни средства, че ще ни затриете държавата. Достатъчно добре се обосновах, няма какво да се повтарям като развалена плоча. Ти ако си мислиш, че сами с 6 милиона души население ще се пазим от целия свят и ще сме си самодостатъчни, явно имаш някакви проблеми в чипа.

Много си се филмирал баце :D

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ти ако си мислиш, че сами с 6 милиона души население ще се пазим от целия свят и ще сме си самодостатъчни, явно имаш някакви проблеми в чипа.

Пак те питам за какво и от кого да се пазим ,ако някой е искал да ни превзема са имали това време в приода 1990-2004г.

преди 1 час, AAUUXX написа:

PS:  Гърция и Турция ги приемат 1952г ,Полша ,Чехия и Унгария 1999г ?

Много си се филмирал баце :D

Пак те питам за какво и от кого да се пазим ,ако някой е искал да ни превзема са имали това време в приода 1990-2004г.

Ма кой ще тръгне, да ни превзема ? Какво ще превземе ? На кака Генка, осраните кюлоти... Или техниката от `65 ? 

Като бях в казармата, пазех едни МиГ-15. Всичките разбити и извадено отвътре, всичкото злато. Имаха някакви елементи/части.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Данъци като смет, данък на имота, плащане тока и водата, фактурите и такса за превод на или за тая сграда в България, според теб какво са? Не са ли данъци и сметки в България? 

Точно па ти не се обаждай. Който взима пари под масата и укрива данъци.

Еми на село данъка е 20-тина лева за къща с данък смет, и 10 лева за място в регулация. В София горе-долу по 10.

Ти ли си тоя, дето ще ми вика предател.

Туй че чукам частпром не значи, че изцяло съм се отървал от данъци. Който е на трудов договор плаща здравни осигуровки, 10-тина пъти повече от безработните. И накрая една и съща (липса на) услуга.

На копейковците и туй не им стига. 14 хилки е годишно, ако си грамотен специалист на пълен договор. После ни полиция, ни съд, ни здравно. Неслучайно правят допълнителни здр. осигуровки по фирмите, че 180 лева на работник не им стигат.

преди 51 минути, Гражданин написа:

Лошо е че има копейки в държавата ни това е положението. По вас трябва да се пръска мощно с антипаразитни средства, че ще ни затриете държавата. Достатъчно добре се обосновах, няма какво да се повтарям като развалена плоча. Ти ако си мислиш, че сами с 6 милиона души население ще се пазим от целия свят и ще сме си самодостатъчни, явно имаш някакви проблеми в чипа.

Tи мани, копейките някак мислят тях да не ги засяга. Бабишкерите по фейсбука се лютят, били служили, едната ходила на военен лагер, на другата баща ѝ бил шапкар.

Някак си другите да гърбят, те "патриотите" само да крещят да живеело това и онова, да веят руския байрак, и да ги освободят от данък. Ганювци и половина, да ни съсипят бизнеса, щото музейният паткан ги убедил колко са велики. Само дето само от хазната смуче, един долар валута не е докарал тука.

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Точно па ти не се обаждай. Който взима пари под масата и укрива данъци.

Предател обаче не съм ти казвал. Двуличник, менте патриот, социален кърлеж, да. Емиграцията не значи предателство, поне според мен. Нищо че любимият ти бай Тошо щеше да ти лепне углавно престъпление, и да ти пише родата в най-долната каста, при "враговете".

Мдаа, не съм опущил кой знае какво.

Патриотът от Берлин, с "клоаката България" ...

на 8.05.2023 г. в 8:02, АСПЕКТ написа:
на 8.05.2023 г. в 7:54, AAUUXX написа:

...

Извод: не пии ракия с жена която може да изпие повече от теб.

https://m.inews.bg/България/Жена-преби-мъж-той-е-в-болница_l.a_c.327_i.632013.html

Извод

България е клоака. Корекция жителите.

на висота, както обикновено...

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

По-добре копейка, отколкото родоотстъпник. Враг на народа. Предатели.

Да добавим пак и тоя бисер (темата е за помията по българската армия, подходяща е)...

на 7.10.2020 г. в 13:05, АСПЕКТ написа:

По-добре от българската казарма с предатели и те е страх да заспиш. Защото ще станеш с..к..с играчка на старшината.

Знаеш ли... стар съм вече и не помня споменавал ли съм ти... ако имаше начин да се телепортираш в "моите" казармени времена, и "моя" фатмак разбере какви са опасенията ти... не, не, нямаше да те пипне и с пръст... но щеше да станеш "щатен" градинар... демек, щеше да поливаш розите до края на службата си. Ма в края на краищата, ко ти пука... службата си тече, ем стаж за пенсиониране, ем стаж по специалността... и разбира се, без да се занемарява бойната и политическата подготовка. Ако има нешо неясно (както обикновено), питай чичовците, те са печени.

От друга страна, и чичковите червеносашковчета (a.k.a. чичовците), също както обикновено, държат ниво...

преди 5 часа, чичо Сашо написа:

Тъпоумието на много от този форум е огромно! Естествено това са новите "надеждни" поколения след 89 та. То и за това държавата, до колкото я има е до тука, независимо как го мислят и какво реват тъпоумците по форумите. Защото това е само тяхното поле на изява. ...

...

Факти? Колкото искаш. Например: Ако не си съгласен с мнението ми - каквото и да е, ставаш копейкин или нещо подобно, или започваш с обиди, на пол, на възраст, на образование , на профрсия, абе каквото се сетиш. Защото им липсва както винаги аргументи изпадат в ярост и... Анонимни мизерници!

(болдът в цитата - мой) ... предполагам, че "започваш" трее да е "започват", ма нейсе, да не придиряме

и в следващите изложения на чичо Сашо (само в тая тема)...

"анонимни мизерници!" - това го минахме
"лумпени"
пак "анонимни мизерници." 
"жалки същества."
"никаквици!"
"обратни, без култура"

е, колкото толкова

пп леко дълго стана, ма аз па ви четох 4-5-те страници. Не мога да обясня защо.

преди 45 минути, lebel написа:

Мдаа, не съм опущил кой знае какво.

Патриотът от Берлин, с "клоаката България" ...

на висота, както обикновено...

Да добавим пак и тоя бисер (темата е за помията по българската армия, подходяща е)...

Знаеш ли... стар съм вече и не помня споменавал ли съм ти... ако имаше начин да се телепортираш в "моите" казармени времена, и "моя" фатмак разбере какви са опасенията ти... не, не, нямаше да те пипне и с пръст... но щеше да станеш "щатен" градинар... демек, щеше да поливаш розите до края на службата си. Ма в края на краищата, ко ти пука... службата си тече, ем стаж за пенсиониране, ем стаж по специалността... и разбира се, без да се занемарява бойната и политическата подготовка. Ако има нешо неясно (както обикновено), питай чичовците, те са печени.

От друга страна, и чичковите червеносашковчета (a.k.a. чичовците), също както обикновено, държат ниво...

(болдът в цитата - мой) ... предполагам, че "започваш" трее да е "започват", ма нейсе, да не придиряме

"лумпени"
"жалки същества."
"никаквици!"
"обратни, без култура"

е, колкото толкова

пп леко дълго стана, ма аз па ви четох 4-5-те страници. Не мога да обясня защо.

Когато дойде демокрацията казармата се напълни с психопати, социопати, изнасилвачи и убийци. Масово имаше убити войници и изнасилвани. Примерно с предмети. Имаше и доста инвалиди. Влизат здрави момчета в казармата, излизат инвалиди.

Именно това е моят пост, който цитираш наляво и надясно. По твое време не знам, как е било. Дали е имало. Не знам. 

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Когато дойде демокрацията казармата се напълни с психопати, социопати, изнасилвачи и убийци. Масово имаше убити войници и изнасилвани. Примерно с предмети. Имаше и доста инвалиди. Влизат здрави момчета в казармата, излизат инвалиди.

Именно това е моят пост, който цитираш наляво и надясно. По твое време не знам, как е било. Дали е имало. Не знам. 

Изродите и бок луците виреят почти единствено в казармата. Защото там нямаш избор за каквото и да е. По всички определения си РОБ, като дори си го плащаш това от джоба, вместо те да платят за тебе. Малка сватба ми струваше шиб аната казарма, и то в най - голямата немотия, в старта на кариера и семеен живот.Дори за влака не им се откъсна от сърцето, поне войнишки билети да пуснат. Дори ми пропуснаха 2-3 месеца здравни осигуровки. Изчистиха ги по давност.

Имало ги е извращенията откак има задължителна казарма. Ама ти, мерзавецо, няма как да ги знаеш тия неща. Вие бесните старчоци по акъл, му викате дисциплина, именно на туй обратното на дисциплината. Дедовщина се вика по руски. Ни устав се признава вътре, ни елементарни условия за оцеляване имаш, дори новия набор бичеха дневални вместо стария. Робство, експлоатация, злоупотреба, клептомания, казармата е всичко от това по много. И как не те е срам постоянно да ни ги обясняваш тия неща на тия дето са минали през това, пък по вашите разбирания от онова хилядолетие, те водят джендър. Щото не си бил войник. Не го виждал той, ама много го иска за другите, маминият сладък. Не бил той за войник, не го влечало. Че и подиграва ми се, не ме гърбили достатъчно. Сещаш ли се колко си жалък?

преди 1 час, lebel написа:

"лумпени"
"жалки същества."
"никаквици!"
"обратни, без култура"

Чиста злоба е туй тяхното, на соц чичовците. Живяли са 45 години под феодалството на местния партсек, и умират на мъка, че такива като @АСПЕКТ си напълнил куфарчето и си гледа живота, от най-джендърската, най-капиталистическата част на запада. Ни преглед на строевата подготовка, ни бригади ни казарми, ни ИСТМАТ и ДИАМАТ са го занимавали. Младите избягали, бесните дядовци няма на кого да си го върнат. Туй е цялата работа!

large.888(10).jpg.8f4e98b877a9e13ba30800e0677a69f3.jpglarge.CCC(14).jpg.5769e5e8a7c3af6e9d126d262f8f1326.jpglarge.(2).jpg.3c46fb550b5fbff5169c6274e07253ab.jpglarge.(4).jpg.46e0ada5d79e8689d508ef3d7bda48cc.jpglarge.(1).jpg.f50e882aa546e6d061b107b6f1a455c2.jpglarge.BB(5).jpg.2a50080f9eabbb1e4c7beace198e9a42.jpglarge.BB(8).jpg.649af4b6f26564a55f5eb5b19fe4b67f.jpglarge.(37).jpg.d090dcbf2d32fa48c882cb9308a507d1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

Я берковското височество вече е оздравяла та дойде ред да оправя армията хихи

преди 13 часа, Anneliese написа:

Фенките на сглобката и до там стигнаха - започнаха съвсем открито да плюят българската армия, след като се разбра, че войници напускат, защото не искат да ги командва войнолюбецът Тагарев и да си окървавят ръцете с престъпление. Изчетох ужасни глупости от тези прости, презадоволени финансово дебилки - мъжете били тюфлеци, простаци, мързеланковци, нищо не правели, само взимали големи заплати, заплатата от 1200 - 1300 лв им се видяла множко, някои неграмотници даже си мислят, че не е работа на армията да гасди пожари и да отводнява села и градове, разконцентрилали се били................

Плюенето по армията ни не трябва да се допуска! Лично аз съм отвратена! Моят град и аз самата ще сме вечно благодарни на нашата армия, която помогна за отводняването на част от града при наводненията юни месец и даже съм им харесала официалната фейсбук страница!

Изумена съм колко прости и невежи хора има в България. В мирно време армията също помага при аварии, бедствия и катастрофи. Освен това армията разполага с техника, каквато други държавни институции като пожарната, нямат, а също така и с опит, овен това военните са тренирани и могат да извършват тежък физически труд като риене на сняг и кал. И това се прави от армията на всяка една страна в света, даже в САЩ. Макар че ги видяхме прехвалените САЩ как се справиха при ураганите "Катрина" и Рита"........

Тия, които толкова искат война - защо не заминат да се бият в Украйна?

Ние отдавана нямаме българска армия!

• Автор
преди 8 часа, Bubbles написа:

Може ли връзка към тези материали моля?

Ако това което казваш е истина значи България вече има още един сериозен проблем.

Мне.
Тези които най много искат война и най много имат интерес от такава са онези отатък голямата вода.

Да, ето, чети!

Мен ме хвана срам, че тези са ми сънароднички!

Моят град е много благодарен на армията ни, даже преди да си тръгнат, кметицата ни ги награди.  Ако не бяха тези смели и всеотдайни войници, сега не знам как щяхме да посрещаме гости за празника на града на осми септември.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1539709.19980

От мнението на jasmin tisane надолу.

Ето ти и извадки от злобните и отвратителни антибългарски постове на лелки ГЕРБ:

Цитат

То пък ние имаме една армия-чудо на чудесата. Да напускат. И без това никой не разчита на тези дембели с тлъсти заплати да ни пазят. Малкото свестни и с призвание се адаптираха с новите условия. Другите си останаха с манталитет на ЗКПЧ-та. Добре че сме в НАТО.
Колкото и да плюят Тагарев, човекът си е на мястото.

Цитат
Аз не знам какво точно работят военните. Вярно, участват в гасене на пожари, разчистване след наводнения и други бедствия, медицински транспорт. През другото време какво правят? Сред моите познати се случва от време на време да се оплакват, но никой не е напуснал. Така като гледам, нямат и намерения да го правят. Малко като учителите - голямо мрънкане, много работа имат, много са лоши децата, ръководството е зле, но не познавам напуснал учител, даже напротив, търсят връзки да започнат работа, особено по някои учебни предмети. Вигенин би могъл да бъде малко по-конкретен по темата с напускащите - колко са тези много хора, които напускат, от кои формирования, защо? Ама иначе веднага хорът пее, заради Тагарев е.

Цитат
Тайна е какво правят. Ама като гледам, пълно е с крайни срокове при тях и голямо напрежение, особено "с тоз лош министър".....Работила съм за кратко с военни от висшия ешалон, ясно ми е каква затворена и лежерна система са. Тук някой ги оплакваше - ами да, почивни станции, лекарско обслужване (щото не всеки може да се лекува без пари във ВМА, понеже ВМА не работи винаги с направления, а когато работи, доплащаш яко.) Храна на смешни цени ако не е и безплатна за поделенията, аз имам предвид министерството. Разни благини като фитнес в работно време, да се поизкъпеш, пак в работно време и да напазаруваш за вкъщи, по едно време имаше и книжарница, сега не зная. Ресторант, сладкарница, не знам сега дали някой СПА център не са си организирали, имаше и фризьорски салон. Голямо напрежение, аз ям сандвичи за 20 лв на обяд, това се предлага наоколо за простосмъртни....И почивам за 200-400 лв на ден, понеже за такива като мен няма безплатни почивни станции.

Цитат
Вие явно не разбирате,че е вредно за военните да работят цивилна работа. Защото така се нарушава погледът към света им,реда и дисциплината,настройката за служба. Все едно да пратите известен и почитан професор да бере домати на полето.

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Ние отдавана нямаме българска армия!

Тъй е.

Черна дупка е, клептомания и последен шанс на турбо некадърниците.

Дори не ни оставиха да си закърпим коланите на въоръжението. За малко да извадя очите на бойното другарче като въртяхме калашника. Като на концерт. За радост на напикания бабишкер.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Ето ти и извадки от злобните и отвратителни антибългарски постове на лелки ГЕРБ:

то по злобни от твоите няма

• Автор

А защо сте се държали несериозно като деца в казармата? Зрели млади мъже? Смятали сте оръжията за играчки ли? Че всичко е шега? Вярно е явно, че момчетата порастват интелектуално много по - бавно от момичетата. Представям си да сте имали колежки в казармата - щяха да ви засрамят с отговорно поведение, дисциплина и морал!

Казармата не е детска градина, нито курорт!

преди 5 минути, Anneliese написа:

Да, ето, чети!

Моят град е много благодарен на армията ни, даже преди да си тръгнат, кметицата ни ги награди.  Ако не бяха тези смели и всеотдайни войници, сега не знам как щяхме да посрещаме гости за празника на града на осми септември.

Бульо ма, как точно се връзва БеГеМама, с войнишки работи?

Да не си служила и ти, на 7 дни девическо обучение?

Тейко ти да е шапкар случайно?

преди 2 минути, Anneliese написа:

А защо сте се държали несериозно като деца в казармата? Зрели млади мъже? Смятали сте оръжията за играчки ли? Че всичко е шега? Вярно е явно, че момчетата порастват интелектуално много по - бавно от момичетата. Представям си да сте имали колежки в казармата - щяха да ви засрамят с отговорно поведение, дисциплина и морал!

Казармата не е за бегемамешки овце.

Вземи па млъкни!

преди 8 минути, Anneliese написа:

Вярно е явно, че момчетата порастват интелектуално много по - бавно от момичетата. Представям си да сте имали колежки в казармата - щяха да ви засрамят с отговорно поведение, дисциплина и морал!

като гледам теб - без родителите си по зле и от 5 годишно:)

преди 59 минути, Anneliese написа:

Те да видиш ко йебане ще е... Аа чакай бре сега н али вкараха и жени в армията, е половината ни армия е в майчинство хихи.......

П.С Последната война показва че май полза от армия няма много.. Една ЧВК и народно опълчение или бунтовници вършат повече поразии от армията хихи

преди 2 часа, Anneliese написа:

Да, ето, чети!

От мнението на jasmin tisane надолу.

Лошо Седларов, тия ненормалници ще докарат много проблеми на страната ако народа не се усети да ги разкара.

преди 19 часа, Anneliese написа:

Фенките на сглобката и до там стигнаха - започнаха съвсем открито да плюят българската армия, след като се разбра, че войници напускат, защото не искат да ги командва войнолюбецът Тагарев и да си окървавят ръцете с престъпление.

Ми супер, кво се оплакваш - всички войници ще напуснат армията и Тагарев, колкото да му се иска, няма да успее да ни вкара във война.

преди 9 часа, Anneliese написа:

Представям си да сте имали колежки в казармата

Аз също съм си го представял докато служех ,но нямаше колежки за съжаление :speak:

преди 7 часа, insec написа:

Ми супер, кво се оплакваш - всички войници ще напуснат армията и Тагарев, колкото да му се иска, няма да успее да ни вкара във война.

Копейкин, за сметка на това, ще набута бедните младежи в т.нар. армия.

Богатите ще се откупуват легално. Като на Титаник. Нямаш пари - мреш.

Хихи, младите само в кашимерия. Няма шофьори няма танкисти.

Изрод е тоя, задължителната клетва имала юридическа стойност.

Неполагането на такава - пак под ударите на закона.

Бесна лелке, ходи виж шапкарската сган на живо, после ми слагай гневни имотиконки.

Как не ви е срам точно в тия теми да грачите!

Все едно аз да ти обяснявам как се раждат деца, каквито се съмнявам да имаш.

Мирогледът на субекти като тебе стига до гледане на котки.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Копейкин, за сметка на това, ще набута бедните младежи в т.нар. армия.

Богатите ще се откупуват легално. Като на Титаник. Нямаш пари - мреш.

Хихи, младите само в кашимерия. Няма шофьори няма танкисти.

Изрод е тоя, задължителната клетва имала юридическа стойност.

Неполагането на такава - пак под ударите на закона.

Бесна лелке, ходи виж шапкарската сган на живо, после ми слагай гневни имотиконки.

Как не ви е срам точно в тия теми да грачите!

Все едно аз да ти обяснявам как се раждат деца, каквито се съмнявам да имаш.

Мирогледът на субекти като тебе стига до гледане на котки.

Пълни бисери ръсиш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.