Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

11 септември - кой събори кулите близнаци и сграда №7, ударите по Пентагона и полет 93 ?

11 септември - кой събори кулите близнаци и сграда №7, ударите по Пентагона и полет 93 ? 12 гласували потребители

1. 1. 11 септември - кой събори кулите близнаци и сграда №7, ударите по Пентагона и полет 93 ?

• Това е вътрешна работа.
      75%
      9
    • Това е терористичен акт.
      8%
      1
    • Не знам.
      16%
      2

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

153664453434212.jpg.5ce2ff80eace77fe3d39d9b6a599a875.jpg

Изминаха 22 години от датата 11 септември 2001г. на която бяха съборени кулите близнаци, беше ударен Пентагона и беше свален полет 93. Освен в един два наши вестника и една телевизия, датата почти не беше спомената в нашите СМИ, все едни че такова събитие не се е случило.

Имаше много филми, репортажи, изследвания, интервюта и свидетелства срещу официалната версия за тероризъм. Например "Fahrenheit 9/11" на М.Мур. Там той почти минута по минута описва събитията след първия удар до - падането на полет 93. Описва закъснението на NORAD, закъснението с 40мин. на изтребителите, описва кой и кога е застраховал ПРЕДВАРИТЕЛНО сградите и задава "тъпия" въпрос - а защо падна или - кой събори сграда №7?

Моля попълнете анкетата и кажете - кой направи това?

преди 5 минути, Т.Христов написа:

Освен в един два наши вестника и една телевизия, датата почти не беше спомената в нашите СМИ, все едни че такова събитие не се е случило.

И що пък трябва да ни споменават за събитие, което се е случило преди 20 години на другия край на света?

• Автор
преди 3 минути, teo-glavata написа:

Е, то се знае кой е организатора - самия той 2004 си призна. Съответнио си получи заслуженото 2011-та

Кой?

преди 1 минута, Т.Христов написа:

Кой?

Един, дето доста прилича, на вашия терорист с брадата, дето завземал цивилни кораби, щото искал да ходи на почивка в козлодуй

преди 3 минути, Петър Ангелов написа:

Не съм аз, да подчертая! Него ден бях цял ден на работа в офиса и бях доста зает.

А аз бях само на около 2000 мили,,,,

Добре де, признавам, аз бях. Ма тихо, под прикритие съм, със шапка и очила :lol6:

Има теми по въпроса, всичко вече сме изписали. Имаше някакво правило за търсачката.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

преди 1 час, Т.Христов написа:

153664453434212.jpg.5ce2ff80eace77fe3d39d9b6a599a875.jpg

Изминаха 22 години от датата 11 септември 2001г. на която бяха съборени кулите близнаци, беше ударен Пентагона и беше свален полет 93. Освен в един два наши вестника и една телевизия, датата почти не беше спомената в нашите СМИ, все едни че такова събитие не се е случило.

Имаше много филми, репортажи, изследвания, интервюта и свидетелства срещу официалната версия за тероризъм. Например "Fahrenheit 9/11" на М.Мур. Там той почти минута по минута описва събитията след първия удар до - падането на полет 93. Описва закъснението на NORAD, закъснението с 40мин. на изтребителите, описва кой и кога е застраховал ПРЕДВАРИТЕЛНО сградите и задава "тъпия" въпрос - а защо падна или - кой събори сграда №7?

Моля попълнете анкетата и кажете - кой направи това?

Въпросът ти е закъснял и защо анкетата е анонимна?

Не знам, не ги познавам терористите (и не ти четох и целия въпрос ама е ясен). Има ли значение? По-скоро вече не, защото всички цели вече са постигнати за когото е трябвало. Ще се разбере ли кой и какво? Сигурно поне след 100 години ще се разсекретят някои неща. Какво някой мисли тук във форума и някъде си няма значение.

преди 1 час, Филипов написа:

Има теми по въпроса, всичко вече сме изписали. Имаше някакво правило за търсачката.

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Човека не е намерил темите, все пак са от преди 12 години(вероятно са в архива), а и отговори май не е намерил. Що да не попита? Търсачката намира само за тези, които знаят да търсят. Тодор Живков, едва ли е между тях.  Може да каже едно "Наздраве" с кафенце, де ...:D

Те темите в тоя раздел са винаги едни .... "Дунав мост", значение I или II, няма. 

:shock11:Малееей! Те били 22! Кога минаха? :no-no:

Е така, в бла-бла-бла, ще минат и останалите 10хххххххх .... :) 

Редактирано от Meri Meri (преглед на промените)

• Автор

В първите две страници от търсачката не намерих подобна тема. Освен това тази тема е важна. След 9/11 света не е същия и си заслужава 22г. по-късно пак да поговорим.

А и никоя от "конспиративните" теории не само, че не е опровергана, но - дори и никой не прави особен опит да го направи.

А и анкетата тук засега поне - потвърждава думите ми!

преди 2 минути, Т.Христов написа:

В първите две страници от търсачката не намерих подобна тема. Освен това тази тема е важна. След 9/11 света не е същия и си заслужава 22г. по-късно пак да поговорим.

Надали си търсил. Мобилизирал си се за някой лев сигурно. Чак важна? За кого тук е важна точно тази "актуална" тема?

А и никоя от "конспиративните" теории не само, че не е опровергана, но - дори и никой не прави особен опит да го направи.

Каква е конспиративната теория?

Защо си я направил анонимна?

преди 1 минута, Т.Христов написа:

Колко жалко, а? - никой не ще да ви обърне внимание на тъпотиите цъ цъ цъ 😄

Освен това тази тема е важна.

Не е!

След 9/11 света не е същия и си заслужава 22г. по-късно пак да поговорим.

Ще говорим, след атаката с/у кремъл! За сега имаш право да мълчиш!

преди 3 минути, Т.Христов написа:

Няма смъсъл - казано какво е. Точка!

преди 4 минути, Т.Христов написа:

Кое? Какви фуми, какви 5€? Само се замисли - защо трупа на брадатия, не го върнаха на семейството му - все пак са едни от най богатите!

Идва ви времето, др, живков, идва

• Автор

Къф "брадат"? Бин Ладен? Ами той каза, че не са те, но поздравява тези дето са го направили!

Остава и "загадката" с сграда №7. Както и факта, че двете кули са застраховани малко преди катастрофите.

Има една камара документални филми с експерименти и т.н. втч и американски които доказват че сградите са съборени с контролиран взрив след самолетите, самия факт че самолетите са необозначени говори достатъчно.
Има много конспирации, но истината е че Буш и тези около него стоят зад този атентат а причината е предтекст за война в близкия изток, жалко за изгубените невинни животи.

преди 42 минути, Т.Христов написа:

Къф "брадат"? Бин Ладен? Ами той каза, че не са те, но поздравява тези дето са го направили!

Остава и "загадката" с сграда №7. Както и факта, че двете кули са застраховани малко преди катастрофите.

Гр, живков, брадатия, бен ладем, дето мяза на вашия ботев, сам каза истината, И това е нормално - а къф чеп юе правиш нещо, толкова мащабно, ако нямащ дивиденти?

Загадките, си остават в твоя *** (триточов пигел) анатомичен орган

11 септември - кой събори кулите близнаци и сграда №7, ударите по Пентагона

Това е Лари Силвърстейн той застрахова и двете кули, седмица преди да паднат с/у атентат със самолети ,а после осъжда застрахователите да му изплатят 4.5 млд.$.

0x0-3.jpg

• Автор

В Пентагона не се е ударил Боинг 757, както е официалната версия. Защото дупката направена уж от него е  по-малка от 20м. А крилата му са широки 65метра.

преди 9 часа, Dana Scully написа:

Това е Лари Силвърстейн той застрахова и двете кули, седмица преди да паднат с/у атентат със самолети ,а после осъжда застрахователите да му изплатят 4.5 млд.$.

Убавец.

преди 6 часа, Т.Христов написа:

В Пентагона не се е ударил Боинг 757, както е официалната версия. Защото дупката направена уж от него е  по-малка от 20м. А крилата му са широки 65метра.

димка Заработи ли рубли днес като платен трол от последната редица

...контролирани взривове...

...преди това има смяна на собственоста...

...апропо...евреите са много задружни и помагащи си...

...на датата е нямало НИТО ЕДИН в никоя от кулите...

...кой в отпуск...кой на доктор...кой в задръстване...

мистерия?...не мислА...

Да не забравяте и уж четвъртия "самолет" на някаква поляна. По нея максимум кола. Без парчета , трупове и други. Мисля че всички помнят реалните самолети от същата марка  по склона на Алпите и малайзийския в Украйна. Колко парчета, багажи и други и на каква площ. пръснати.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.