Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Юнион Ивкони - Мошеници и Некадърници !!!

Featured Replies

току-що, Bobi1234 написа:

От отгорвора ви се вижда, че фирмената ви култура е на много ниско ниво... Тотална липса на морал... Позор за България...

Както казах - имате варианти! Не знам каква е фирмената "култура" на ивкони, но знам йайва е моята фирмена политика

• Отговори 86
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На багажите се залепват етикети с номера и с тях шофьорът може да свери дали пътникът взема правилния куфар... Освен това, багажното се разделя на секции пътниците за дадена спирка слагат само в една

• Колегата ви Упорито защитава Ивкони, защото работят съвместно и са приятели... Той НЕ разсъждава трезво, защото НЕ неговия багаж е откраднат и НЕ неговото пътуване е провалено... ПРЕВОЗВАЧЪТ Дължи Обе

• Не мога да се изказвам за неща от които не разбирам. НО щом от Ивкони при преглед на записите са "установили", че друг човек взема сака и че всичко е инсценировка, БИ следвало да запазят същите записи

Публикувани изображения

преди 1 час, Bobi1234 написа:

Позор за България...

И Лудогорец - позор, позор, позор !

току-що, Coco1 написа:

Такива теми анонимни по виртуалното пространство може и да са от конкурентни фирми. 

Може, но случая не е такъв - проверих. Има раминаване в обстоятелствата

• Автор
преди 4 минути, Teemo написа:

И Лудогорец - позор, позор, позор !

Ще се обадя аз на 5-6 журналиста. Да ви покажат по телевизиите. Автобусите ви се разпадат по пътищата. Вие сте опасни за обществото...

• Автор
преди 2 минути, Coco1 написа:

Такива теми анонимни по виртуалното пространство може и да са от конкурентни фирми. 

Да, да от конкурентна фирма ама друг път... Направено е дори разслесване от страна на ПОЛИЦИЯТА... Измислиците ви нямат край...

Къде го проверяваш

Споменах по горе, че работя с тази фирма от години и имам доста почти приятели там. Има такъв случай, но става дума за манипулация

Да, да от конкурентна фирма ама друг път... Направено е дори разслесване от страна на ПОЛИЦИЯТА... Измислиците ви нямат край...

Снимай документите

преди 1 час, Bobi1234 написа:

Ще се обадя аз на 5-6 журналиста. Да ви покажат по телевизиите. Автобусите ви се разпадат по пътищата. Вие сте опасни за обществото...

Говориш така, все едно сме се събрали групичка от ЮИ.

Язе съм си хобикновен хай-ти. Даже и рейза ни моам поткаръм.

• Автор

Снимай документите

Докуминтите съдържат Лични Данни, а аз такива в интернет НЕ качвам... ...вие ако качвате, можеби ще ни се представите с копие от Лична Карта???

Докуминтите съдържат Лични Данни, а аз такива в интернет НЕ качвам... ...вие ако качвате, можеби ще ни се представите с копие от Лична Карта???

Задраскват се данните или и това не знаете

• Автор
преди 2 минути, Teemo написа:

Говориш така, все едно сме се събрали групичка от ЮИ.

Язе съм си хобикновен хай-ти. Даже и рейза ни моам поткаръм.

Ми като заговори за Лудогорец, разбрах че си от Хай Ти тата...

преди 59 минути, Bobi1234 написа:

Ми като заговори за Лудогорец, разбрах че си от Хай Ти тата...

хахаахаахахахахаахахаахахаахахаах

Ей, разсмя ме с глас. хахаахаахаахахаахаха

• Автор

Задраскват се данните или и това не знаете

оффф 3 страници са и не ми се играе половин час да чета и да драскам... Те от Ивкони си знаят случая. Няма нужда да се качват документи...

преди 2 минути, Bobi1234 написа:

оффф 3 страници са и не ми се играе половин час да чета и да драскам... Те от Ивкони си знаят случая. Няма нужда да се качват документи...

Кой искаш тогава да ти приеме на сериозно темата

• Автор

хахаахаахахахахаахахаахахаахахаах

Ей, разсмя ме с глас. хахаахаахаахахаахаха

Е нали не са те окрали, ще се смееш... Човек се смее на чуждото нещастие до деня в който го сполети същата съдба...

преди 58 минути, Bobi1234 написа:

Е нали не са те окрали, ще се смееш... Човек се смее на чуждото нещастие до деня в който го сполети същата съдба...

Добре де, дай преписката. Да видим какво са установили.

• Автор
току-що, Coco1 написа:

Кой искаш тогава да ти приеме на сериозно темата

Който Иска... Снимките от публикацията говорят достатъчно за фирмата им... НЕ СА фотошоп...

Добре де, дай преписката. Да видим какво са установили.

Какво са установили...? Няма записи от видеокамерите и крадеца не е установен... Записите са УМИШЛЕНО унищожени... 

преди 24 минути, NewRedDragon написа:

Споменах по горе, че работя с тази фирма от години и имам доста почти приятели там. Има такъв случай, но става дума за манипулация

Манипулация ??? Каква манипулация ???

преди 9 минути, Bobi1234 написа:

Записите са УМИШЛЕНО унищожени... 

Aйда видим, как става това на "n" на брой автогари, някои от които не са на територията на бг? Защо не си признаеш. че изобщо няма преписка по случая, защото видеозаписи ИМА от камерита на автобуса, които категорично доказват (ако бъдат допуснати в съда), че става дума за иазмама?

преди 16 минути, Bobi1234 написа:

Който Иска... Снимките от публикацията говорят достатъчно за фирмата им... НЕ СА фотошоп...

Аха ясно. Я кажи сега колко стотинки взе

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Aйда видим, как става това на "n" на брой автогари, някои от които не са на територията на бг? Защо не си признаеш. че изобщо няма преписка по случая, защото видеозаписи ИМА от камерита на автобуса, които категорично доказват (ако бъдат допуснати в съда), че става дума за иазмама?

Записите са умишлено унищожени... Ако имаше записи от Ивкони щяха да ги предоставят на Полицията, за да бъдат оневинени и за да бъде разкрит крадеца... НО записите ги уличават и самите тях в престъпна небрежност и за това са унищожени умишлено и своевременно - т.е. ЗАПИСИ НЯМА... Ако имаше от полицията щяха да ми потърсят отговорност, че съм ги ангажирал с фалшив сигнал, което е наказуемо...

преди 3 минути, Coco1 написа:

Аха ясно. Я кажи сега колко стотинки взе

Нищо. Не е платена никаква компенсация за откраднатия багаж от страна на превозвача... Ако се случи и на вас, не разчитайте на компенсации..

преди 1 минута, Bobi1234 написа:

Записите са умишлено унищожени... Ако имаше записи от Ивкони щяха да ги предоставят на Полицията, за да бъдат оневинени и за да бъде разкрит крадеца... НО записите ги уличават и самите тях в престъпна небрежност и за това са унищожени умишлено и своевременно - т.е. ЗАПИСИ НЯМА... Ако имаше от полицията щяха да ми потърсят отговорност, че съм ги ангажирал с фалшив сигнал, което е наказуемо...

Не си запознат с материята! Фирмата, няма как да предостави материал, записан с технически средства, които не са под неин контрол. Затова и от полицията, просто са те отсвирили - на тях схемата им е ясна

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Не си запознат с материята! Фирмата, няма как да предостави материал, записан с технически средства, които не са под неин контрол. Затова и от полицията, просто са те отсвирили - на тях схемата им е ясна

Чакай сега, преди малко каза че ИМАТ записи, които при поискване могат да бъдат предоставени в съда, А СЕГА викаш няма записи - едно такова, едно инакова ?!?!

преди 8 минути, Bobi1234 написа:

Нищо. Не е платена никаква компенсация за откраднатия багаж от страна на превозвача... Ако се случи и на вас, не разчитайте на компенсации..

Разбра ли какво те питах

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.