Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Юнион Ивкони - Мошеници и Некадърници !!!

Featured Replies

преди 2 минути, Bobi1234 написа:

Чакай сега, преди малко каза че ИМАТ записи, които при поискване могат да бъдат предоставени в съда, А СЕГА викаш няма записи - едно такова, едно инакова ?!?!

ИМАТ от собствените технически средства - не от тези по "автогарите". Наеми адвокати, заведи граждански иск (знаеш, че се плаща и държавна такса), и ако се наложи и има техническа възможност, ще ти покажат кое, как и защо! Що се правите на ударени?

Казах ти - на хората от МВР, както и на всички превозвачи, тази схема им ясна - просто те отсвирват и не се занимават.

ПС: Ти що не слезе на автогарата, да видиш, кой какво взема от багажното на автобуса?

• Отговори 86
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На багажите се залепват етикети с номера и с тях шофьорът може да свери дали пътникът взема правилния куфар... Освен това, багажното се разделя на секции пътниците за дадена спирка слагат само в една

• Колегата ви Упорито защитава Ивкони, защото работят съвместно и са приятели... Той НЕ разсъждава трезво, защото НЕ неговия багаж е откраднат и НЕ неговото пътуване е провалено... ПРЕВОЗВАЧЪТ Дължи Обе

• Не мога да се изказвам за неща от които не разбирам. НО щом от Ивкони при преглед на записите са "установили", че друг човек взема сака и че всичко е инсценировка, БИ следвало да запазят същите записи

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 минути, Coco1 написа:

Разбра ли какво те питах

А ти разбра ли каква е темата на разговора? От Ивкони НЕ се грижат за багажа на пътниците... От багажника на автобуса им всеки си взима каквото си иска... Компенсации за откраднат багаж нема...

преди 4 минути, Bobi1234 написа:

А ти разбра ли каква е темата на разговора? От Ивкони НЕ се грижат за багажа на пътниците... От багажника на автобуса им всеки си взима каквото си иска... Компенсации за откраднат багаж нема...

Защо троловете никой не ви разбира

• Автор
преди 7 минути, NewRedDragon написа:

ИМАТ от собствените технически средства - не от тези по "автогарите". Наеми адвокати, заведи граждански иск (знаеш, че се плаща и държавна такса), и ако се наложи и има техническа възможност, ще ти покажат кое, как и защо! Що се правите на ударени?

Казах ти - на хората от МВР, както и на всички превозвачи, тази схема им ясна - просто те отсвирват и не се занимават.

ПС: Ти що не слезе на автогарата, да видиш, кой какво взема от багажното на автобуса?

Като имат собствени записи, защо НЕ са ги предоставили на полицията, че да видят какво се е случило? Много просто - защото на записите се вижда, че шофьорът им блее в неизвестна посока докато багажът се краде... Не съм слязох от автобуса защото: 1. беше посред нощ и ми си спеше и 2. Не очаквах да се случи подобно нещо и да остана без багаж

преди 5 минути, Coco1 написа:

Защо троловете никой не ви разбира

Трол ама си ти... Аз си търся правата а вие защитавате престъпници...

преди 8 минути, Bobi1234 написа:

Като имат собствени записи, защо НЕ са ги предоставили на полицията,

Защото няма правно основание за това. Няма преписка, няма прокуроско разпореждане и т.н. Прочети внимателно ЗЗЛД и съответните дериктиви на ЕС

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Да уточним: какво значи "вие"? Аз не работя в компанията, а от години сме партньори и с течение на годините станахме почти приятели с определени хора там.

И защо някой трябва да те обезщетява? Ти, ако можеш да докажеш (с документи), стойността на вещите пред съда, нямаш проблеми

Задължение на нормалните фирми е да обезщетят. Фирмата ниси пълната отговорност за материалните и нематериални вреди.

преди 2 часа, Teemo написа:

И Лудогорец - позор, позор, позор !

Ние нямаме спорт от 30 години! Това, което се случи е закономерно! 

Авторката защо пътувате в чужбина с автобус, самолетите ли свършиха?
Тази фирма от край време е мизерна, рейсовете са стари, повреждат се често и т.н.
Отношението ако е вярно това което сте описала е абсурдно макар да не ме учудва.
Колкото до шофьора, не мисля че той може да запомни кой багаж на кого е, освен ако нямат етикети.

Някои тук явно никога не са се качвали на автобус, ама аз имам дъщеря- студентка и знам, че на всеки багаж при поставяне в багажното слагат етикет с номер и ти дават и на теб същото номерче, та при пристигане уж да го покажеш и шофьорът да ти даде багажа. Да, ама не, при пристигане шофьорът си блее някъде, както се изрази авторката и всеки граби каквото си хареса:)

преди 40 минути, lupis написа:

Някои тук явно никога не са се качвали на автобус, ама аз имам дъщеря- студентка и знам, че на всеки багаж при поставяне в багажното слагат етикет с номер и ти дават и на теб същото номерче, та при пристигане уж да го покажеш и шофьорът да ти даде багажа. Да, ама не, при пристигане шофьорът си блее някъде, както се изрази авторката и всеки граби каквото си хареса:)

Щото бай мангал не спи...

преди 17 часа, lupis написа:

А да не би, на летището, пилота да ти дава багажа от транспортната лента?

Айде сега, тия номера се знаят отдавна. Автора на темата, ако има яргументи и свободни пари, да си търси правата в съда!

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Айде сега, тия номера се знаят отдавна. Автора на темата, ако има яргументи и свободни пари, да си търси правата в съда!

Не се мъчи повече. Просто поредната тема за очерняне на някой! 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Да, разбрах за какво става дума. Дано да си заслужават парите :) Шофьора "блеел", изтрити записи от камерите на автогари в ЕС, и т.н абсурди....

Щото самолетите свършиха...да не говорим, че цената за превоз е еднаква.....

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Дали? Принципно българския <бизнес> е под приемливото морално и интелект. ниво. Мога и аз да се оплаквам......... но от преди много време, последно от времената на царя, преди това триглавата ламя и мошенника мавЪра, още преди туй..................имахте едни мултимилиционери-групирани едни <охранители> ....................... от тогава до сега няма много промяна по отношение  на <чест> и морал в бг-бизнеса.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Дали? Принципно българския <бизнес> е под приемливото морално и интелект. ниво. Мога и аз да се оплаквам......... но от преди много време, последно от времената на царя, преди това триглавата ламя и мошенника мавЪра, още преди туй..................имахте едни мултимилиционери-групирани едни <охранители> ....................... от тогава до сега няма много промяна по отношение  на <чест> и морал в бг-бизнеса.

Баце, можеш да се оплакваш, ама само на оплакване@арменския.поп

Имаш права - ползвай ги!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

...

Имаш права - ползвай ги!

Ами позабравил съм как да си ползвам <правата>, има ли запас за  в предпенсионна възраст?    , да си припомня точността на <правата>

преди 4 минути, laplandetza написа:

Ами позабравил съм как да си ползвам <правата>, има ли запас за  в предпенсионна възраст?    , да си припомня точността на <правата>

Проблема на давещия се, е проблем на самия давещ се!

Правата, зависят от кеш-а!

преди 18 минути, laplandetza написа:

И що се занимаваш с БГ бизнеса тогава?!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

И що се занимаваш с БГ бизнеса тогава?!

Ти защо пиеш вода и ядеш хляб, храна?   Нямах намерение да се занимавам, Наложи се......................

преди 47 минути, laplandetza написа:

Ти защо пиеш вода и ядеш хляб, храна?   Нямах намерение да се занимавам, Наложи се......................

Даже не те разбирам и какво говориш!

преди 51 минути, laplandetza написа:

Лошо, лошо...

Не се занимавай! Лош генетичен материал си!

• Автор
на 6.10.2023 г. в 17:29, Bubbles написа:

Авторката защо пътувате в чужбина с автобус, самолетите ли свършиха?
Тази фирма от край време е мизерна, рейсовете са стари, повреждат се често и т.н.
Отношението ако е вярно това което сте описала е абсурдно макар да не ме учудва.
Колкото до шофьора, не мисля че той може да запомни кой багаж на кого е, освен ако нямат етикети.

На багажите се залепват етикети с номера и с тях шофьорът може да свери дали пътникът взема правилния куфар... Освен това, багажното се разделя на секции пътниците за дадена спирка слагат само в една секция и така се избягва хаоса когато слязат...

на 6.10.2023 г. в 18:22, shishmanovp861 написа:

Шофьора помни ли коя чанта и кой сак на кого е?

Залепват се етикети с номера - един за сака + един на билета, Шофьора сравнява двата етикета и ако номерата не са еднакви значи сте взел грешен багаж... НО шофьорът на ивкони не го е направил... Пътниците си взели от багажното кой каквото си поиска без да бъдат следени...

на 7.10.2023 г. в 14:18, NewRedDragon написа:

Превозвачът е длъжен да плати обезщетение при загубване на багажа... Работата ви не е само да товарите и разтоварвате хората... Трябва и да се грижите пътуването да мине без инциденти...

преди 11 минути, Bobi1234 написа:

Превозвачът е длъжен да плати обезщетение при загубване на багажа... Работата ви не е само да товарите и разтоварвате хората... Трябва и да се грижите пътуването да мине без инциденти...

Това не го виждам никъде написано в общите условия. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.