Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Юнион Ивкони - Мошеници и Некадърници !!!

Featured Replies

Това лято пътувах с Юнион Ивкони на път за чужбина. При пристигането си в крайна дестинация установих че багажът ми е ОТКРАДНАТ. На спирките по маршрута, Шофьорът им изобщо не е проверявал кой какво си взема от багажното и заради немърливото му отношение към работата ми беше откраднат БАГАЖ за 1200 ЛЕВА!!! Не само, че НЕ съм получила никакви компенсации за откраднатия багаж и проваленото пътуване, НО и ме обвиниха че сама съм си инсценирала кражбата на багажа като съм се наговорила с друг пътник, той да вземе багажа ми, а аз да се правя на УЖ обрана  за да им искам ПАРИ за компенсации... Вместо извинения получих Грубо отношение, Псувни, Ругатни, Обиди и Клевети. Подадох жалба в полицията, НО полицаите установиха, че кадрите от видеонаблюдението са своевременно унищожени, за да няма никакви доказателства за престъпния им начин на работа!!! Не съм си и представяла, че са такива Немърливи Мизерници и Мошеници - избягвайте да пътувате с тази фирма всеки път когато имате друга алтернатива.!!!

7ef80893d4e0404a8152f60eb571c150.jpg

768x432.jpg

1509522477-1.jpg

iunion_ivkoni_bgnes.jpg

Редактирано от Bobi1234
Корекция на текста (преглед на промените)

• Отговори 86
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На багажите се залепват етикети с номера и с тях шофьорът може да свери дали пътникът взема правилния куфар... Освен това, багажното се разделя на секции пътниците за дадена спирка слагат само в една

• Колегата ви Упорито защитава Ивкони, защото работят съвместно и са приятели... Той НЕ разсъждава трезво, защото НЕ неговия багаж е откраднат и НЕ неговото пътуване е провалено... ПРЕВОЗВАЧЪТ Дължи Обе

• Не мога да се изказвам за неща от които не разбирам. НО щом от Ивкони при преглед на записите са "установили", че друг човек взема сака и че всичко е инсценировка, БИ следвало да запазят същите записи

Публикувани изображения

преди 18 минути, Bobi1234 написа:

е само, че НЕ съм получила никакви компенсации за откраднатия багаж и проваленото пътуване, НО и ме обвиниха че сама съм си инсценирала кражбата на багажа като съм се наговорила с друг пътник, той да вземе багажа ми, а аз да се правя на УЖ обрана  за да им искам ПАРИ за компенсации...

А ти как можеш да докажеш, че не е така?

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

А ти как можеш да докажеш, че не е така?

Има видео-наблюдение на автогарите, НО записите са унищожени, за да НЕ се види как шофьора им блее докато багажът се краде...

преди 11 минути, Bobi1234 написа:

Има видео-наблюдение на автогарите, НО записите са унищожени, за да НЕ се види как шофьора им блее докато багажът се краде...

Може да не са унищожени, а просто да е изтекал срока на съхранение. Нали не очакваш да се пазая записи с години?

• Автор
преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Може да не са унищожени, а просто да е изтекал срока на съхранение. Нали не очакваш да се пазая записи с години?

Още на следващия ден подадох жалба в полицията. Записите им бяха изискани още същата седмица НО бяха унищожени умишлено. По закон са длъжни да съхраняват записите 2 месеца... 

преди 1 минута, Bobi1234 написа:

Още на следващия ден подадох жалба в полицията. Записите им бяха изискани още същата седмица НО бяха унищожени умишлено. По закон са длъжни да съхраняват записите 2 месеца... 

Би ли дал/а линк към този закон?

тая фирмичка не беше ли на  доганчо и пеефски?

не се  научехте ценните вещи  да си държите във вас

но нищо 

когато човек  си изпати му дойде акъла 

• Автор

Би ли дал/а линк към този закон?

Цитирам текст от Постановлението за спиране на наказателното производство: " Съгласно чл.56, ал.4 от Закона за частната охранителна дейност: записите от техническите средства за видеонаблюдение се съхраняват в регистър ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 2 месеца след изготвянето им..." Написал го е ПРОКУРОРА...

Цитирам текст от Постановлението за спиране на наказателното производство: " Съгласно чл.56, ал.4 от Закона за частната охранителна дейност: записите от техническите средства за видеонаблюдение се съхраняват в регистър ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ 2 месеца след изготвянето им..." Написал го е ПРОКУРОРА...

Първо - тук се цитират дадене разпоредби от Закона за частната охранителна дейност. В този смисъл, ....дало съответната автогара се охранява от частна фирма и дали видеонаблюдението се извършва от тази фирма или със собствени сили, а?

И второ - това е едно Становище рег. № П НМД-01-4/14.01.2021 на КЗЛД

преди 37 минути, Bobi1234 написа:

На всички автогари са унищожени записите?!?!?!?

• Автор

Първо - тук се цитират дадене разпоредби от Закона за частната охранителна дейност. В този смисъл, ....дало съответната автогара се охранява от частна фирма и дали видеонаблюдението се извършва от тази фирма или със собствени сили, а?

И второ - това е едно Становище рег. № П НМД-01-4/14.01.2021 на КЗЛД

Не мога да се изказвам за неща от които не разбирам. НО щом от Ивкони при преглед на записите са "установили", че друг човек взема сака и че всичко е инсценировка, БИ следвало да запазят същите записи като доказателствен материал, който ги оневинява, ОБАЧЕ записите са умишлено унищожени, за да не се види немърливия им и престъпен начин на работа

преди 2 минути, Емил Костов написа:

На всички автогари са унищожени записите?!?!?!?

Така казаха от полицията... 

преди 3 минути, Bobi1234 написа:

са умишлено унищожени, за да не се види немърливия им и престъпен начин на работа

работата на шофьора е да кара а не да гледа на всеки пътник саковете с парцали 

ще пишат в милицията неизвестен извършител и готово 

• Автор
преди 5 минути, Ъмерикън Пенсионер2 написа:

работата на шофьора е да кара а не да гледа на всеки пътник саковете с парцали 

ще пишат в милицията неизвестен извършител и готово 

Когато ти откраднат цял куфар с нови дрехи за 1200 лв. ДРУГО ЩЕ ЗАПЕЕШ... НА Всеки сак се залепва номер при качването в автобуса и шофьора трябва да следи на спирките кой какво взема по тази номера

преди 1 минута, *S197* написа:

Е кой нормален човек ще си държи лаптопа или нещо друго ценно в багажното отделение?

Лаптопа ми беше горе с мене, НО сакът беше пълен с чисто нови дрехи и трябваше да се върна обратно вкъщи...

преди 2 минути, Bobi1234 написа:

Когато ти откраднат цял куфар с нови дрехи за 1200 лв. ДРУГО ЩЕ ЗАПЕЕШ... НА Всеки сак се залепва номер при качването в автобуса и шофьора трябва да следи на спирките кой какво взема по тази номера

Другия път със самолет.

PS: Аз не купувам скъпи дрехи, защото не виждам смисъл и не държа на това.

Така....има такъв случай от преди няколко месеца, наистина. Но изложените тук "факти", се различават от становището на юристите на фирмата

То сега 80% от пътуващите с Ивкони са мангали. Преди 20 години мангали не пътуваха с Ивкони, защото не знаеха за Запада. Абе те знаеха, ама не бяха толкова оборотни за да си пробиват път там съответно и не пътуваха.  С времето когато се поотвориха вратите, хората започнаха да си пътуват със самолети или с личните си автомобили. Сакат ти е взет вероятно от мангал. Сега много и джепчийки пътуват с Ивкони. Аз за това си паля колата  и винаги си престигам жив и здрав и с всичкия си багаж. Даже на се семейството си съм забранил предвижването с какъвто и да е обществен транспорт. Трябва да си намериш мъж на място да се грижи за теб. Феминизма ви научи на глупости и сега ще си плащате.

• Автор

Така....има такъв случай от преди няколко месеца, наистина. Но изложените тук "факти", се различават от становището на юристите на фирмата

И какви са становищата на Юристите на Фирмата ??? Бихте ли ни осветлили??? 

С тия капути бях тръгнал за Варна. Изтраях ги до В. Търново. Защото там бе първата им почивка. NEVER EVER!!! 

преди 6 минути, Коркодила написа:

То сега 80% от пътуващите с Ивкони са мангали. Преди 20 години мангали не пътуваха с Ивкони, защото не знаеха за Запада. Абе те знаеха, ама не бяха толкова оборотни за да си пробиват път там съответно и не пътуваха.  С времето когато се поотвориха вратите, хората започнаха да си пътуват със самолети или с личните си автомобили. Сакат ти е взет вероятно от мангал. Сега много и джепчийки пътуват с Ивкони. Аз за това си паля колата  и винаги си престигам жив и здрав и с всичкия си багаж. Даже на се семейството си съм забранил предвижването с какъвто и да е обществен транспорт. Трябва да си намериш мъж на място да се грижи за теб. Феминизма ви научи на глупости и сега ще си плащате.

Не е точно така, в случая. Изчезнал багаж има наистина. Т.е не става дума за "размяна", а за липса на багажна единица.

Автора има право да заведе дело (гражданско) за нанесени щети - по съответния ред и заплащане

• Автор
преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Не е точно така, в случая. Изчезнал багаж има наистина. Т.е не става дума за "размяна", а за липса на багажна единица.

Автора има право да заведе дело (гражданско) за нанесени щети - по съответния ред и заплащане

И защо трябва да завеждам гражданско дело за нанесени щети? Вие не можете ли да ме компенсирате като бели хора? Държите се така все едно пари не сте виждали през живота си...

току-що, Bobi1234 написа:

И защо трябва да завеждам гражданско дело за нанесени щети? Вие не можете ли да ме компенсирате като бели хора? Държите се така все едно пари не сте виждали през живота си...

Да уточним: какво значи "вие"? Аз не работя в компанията, а от години сме партньори и с течение на годините станахме почти приятели с определени хора там.

И защо някой трябва да те обезщетява? Ти, ако можеш да докажеш (с документи), стойността на вещите пред съда, нямаш проблеми

• Автор
преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Да уточним: какво значи "вие"? Аз не работя в компанията, а от години сме партньори и с течение на годините станахме почти приятели с определени хора там.

И защо някой трябва да те обезщетява? Ти, ако можеш да докажеш (с документи), стойността на вещите пред съда, нямаш проблеми

Работата ви като превозвач НЕ се изчерпва само с това да натоварите едни хора с багаж от една спирка и да ги разтоварите на друга... Вие трябва да се грижите за тези хора и за поверения ви багаж по време на пътуването... Поведението ви е крайно безотговорно и арогантно. От отгорвора ви се вижда, че фирмената ви култура е на много ниско ниво... Тотална липса на морал... Позор за България...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.