Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска социална мрежа

Featured Replies

Това тук форум ли е или социална мрежа? Има ли разлика? Не прилича на фейсбук, туитър и другите.

По-добре да се регистрира фондация "Еднопосочен билет до С.Корея за Анитууу" .... вероятно за ден би изпълнила своята си цел :ski4:

Кат му викам Сураттефтер било обида сега мяу не мога си лея речите на  дядо си Хитлер...

Зиг Хайл Димитлер!!!

8khk9kpTURBXy9lN2I5NTFiNTJiODQ1MGVmMDYyYjUzOGRiYmYyZGY3Ni5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF.webp

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

По-добре да се регистрира фондация "Еднопосочен билет до С.Корея за Анитууу" .... вероятно за ден би изпълнила своята си цел :ski4:

8df4b5a50c7e2cc5e1265956f3713974.jpg

• 4 седмици по-късно...

Не знам дали е някаква провокация и към кого точно. Не ме интересува особено. Без да чета мн мн директно..... Прескачам на последната страница.

И отговарям на заглавието на темата - Българска социална мрежа.

МРЕЖАТА.

Току що разбрах за следното: 

Не целя да се харесам на когото и да било. Нито да рекламирам, и промотирам въпросните.
Които виждам за пръв път. "Културисчето и програмисчето" без да ги обидя съвсем искренно им пожелавам УСПЕХ!

"Когато пре-псувате "Х" правителство. Ще почнат да ми чукат на вратата. "Аз няма да Ви махна. Да чукат колкото искат"

Много добре звучи, и се харесва. Друг е въпросът дали някой ще повярва, че ще стане. Или пък аз .. едва ли защото.... Бла бла бла и т.н.т.

"Първо да тръгнеме, пък после ще говорим за пари.." не ми звучи обещаващо. Ах'ъм тТтДдоообре........!!!

Аз съм "ЗА" идеята. Харесва ми замисъла. Ще видим реализацията. Дали ще е провал или не, не ме вълнува!
Дори да е провал.  Аз съм "ЗА" Българското!

на 12.10.2023 г. в 12:22, Тетя написа:

Анче в Северна Корея най-вероятно не са чували за интернет.

В Северна Корея всъщност си имат техни Интернет и телекомуникационни системи. Също имат и автобуси, автомобили, храна, вода, сгради, пътища, осветление, ток, фабрики и т.н... това го казвам в случай, ме си мислиш, че напредъка на Северна Корея е като този на Европа през средновековието, тъй като това твърдят по неолибералните медии за фалшиви новини. Тъй като в България тези медии имат голямо влияние и много хора им вярват, важно е да се отбелязват фактите, за да може хората да не биват лъгани от Западни лъжци и пропагандисти, разпространяващи невярна информация срещу не-Западни държави и политици.

Ето малко снимки, да видиш, че в Северна Корея не живеят изостанали условия:

1000-F-200848322-36or-WHmpn-Ic-W7-Zf-Siw

pyongyang-north-korea-aerial-view-of-cit

Pyongyang-skyline.jpg

rha-794-3523.jpg

image.png

на 12.10.2023 г. в 11:56, Anneliese написа:

Дали някой смел, силен и богат българин ще има смелост да направи такава? Имаме остра нужда от наша си социална мрежа, която да е базирана в страна извън лапите на законодателството на ЕС, САЩ и либерастията. Напоследък "Фейсбук" ми премахва споделени на стената неща, които нито са престъпни, нито са антисемитски, нито са расистки! Вероятно и официално обявената от медиите новина ще ми я цензурира, въпреки, че вместо текст, сложих само емотиконки.

Честно, писна ми от скапаната цензура! Буквално нямаме свобода на словото. Нямаме право нито да изразим позиция по случая в Близкия Изток, нито да защитим и подкрепим морално Палестина и нейният народ, нито можем да се зарадваме истински на победата на Милена Славова, нито да кажем жестоката истина за ционизма!  Сега оня сбъркан Пол заплашва Милена Славова с ЕСЧП и никой не смее да го постави на място, даже и аз! Докъде стигнахме! Ако искаме да си запазим профила, трябва да слагаме картинки на котенца, цветя, природа, да си пишем честитки за празници или да си пускаме музикални видеоклипове! Нямаме право да изразяваме свободно политическите си възгледи, да си кажем мнението! Фейсбук заприлива на "Гестапо"!

Преди години имаше една страхотна българска социална мрежа, бързо стана страшно популярна, но явно по нареждане на САЩ е закрита, за да няма "Фейсбук" конкуренция! 

Огорчена съм много, че българите са страхливи и никой не иска да направи българска социална мрежа със свобода на словото, която да е уеб базирана в Русия, Беларус или Северна Корея - държави, откъдето САЩ не биха могли да я пипнат. Имаше преди години протести срещу затварянето на "Замунда" и "Арена", а днес никой не смее да протестира срещу произвола на "Фейсбук"!

Поддръжката на социалните мрежи струва милиарди... много милиарди.... Нито богатите хора в България, нито самата държава (нито богатите и държавата взети заедно) имат достатъчно ресурси да поддържат социална мрежа.

Айде и Исус вече стана палестинец. :wors: Пак добре, че не се оказа севернокореец.

на 12.10.2023 г. в 11:56, Anneliese написа:

Дали някой смел, силен и богат българин ще има смелост да направи такава? Имаме остра нужда от наша си социална мрежа, която да е базирана в страна извън лапите на законодателството на ЕС, САЩ и либерастията. Напоследък "Фейсбук" ми премахва споделени на стената неща, които нито са престъпни, нито са антисемитски, нито са расистки! Вероятно и официално обявената от медиите новина ще ми я цензурира, въпреки, че вместо текст, сложих само емотиконки.

Честно, писна ми от скапаната цензура! Буквално нямаме свобода на словото. Нямаме право нито да изразим позиция по случая в Близкия Изток, нито да защитим и подкрепим морално Палестина и нейният народ, нито можем да се зарадваме истински на победата на Милена Славова, нито да кажем жестоката истина за ционизма!  Сега оня сбъркан Пол заплашва Милена Славова с ЕСЧП и никой не смее да го постави на място, даже и аз! Докъде стигнахме! Ако искаме да си запазим профила, трябва да слагаме картинки на котенца, цветя, природа, да си пишем честитки за празници или да си пускаме музикални видеоклипове! Нямаме право да изразяваме свободно политическите си възгледи, да си кажем мнението! Фейсбук заприлива на "Гестапо"!

Преди години имаше една страхотна българска социална мрежа, бързо стана страшно популярна, но явно по нареждане на САЩ е закрита, за да няма "Фейсбук" конкуренция! 

Огорчена съм много, че българите са страхливи и никой не иска да направи българска социална мрежа със свобода на словото, която да е уеб базирана в Русия, Беларус или Северна Корея - държави, откъдето САЩ не биха могли да я пипнат. Имаше преди години протести срещу затварянето на "Замунда" и "Арена", а днес никой не смее да протестира срещу произвола на "Фейсбук"!

https://mrezhata.app/

https://mediamall.info/news/startira-parvata-balgarska-socialna-mrezha-6489news.html

преди 18 часа, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

В Северна Корея всъщност си имат техни Интернет и телекомуникационни системи. Също имат и автобуси, автомобили, храна, вода, сгради, пътища, осветление, ток, фабрики и т.н... това го казвам в случай, ме си мислиш, че напредъка на Северна Корея е като този на Европа през средновековието, тъй като това твърдят по неолибералните медии за фалшиви новини. Тъй като в България тези медии имат голямо влияние и много хора им вярват, важно е да се отбелязват фактите, за да може хората да не биват лъгани от Западни лъжци и пропагандисти, разпространяващи невярна информация срещу не-Западни държави и политици.

1000-F-200848322-36or-WHmpn-Ic-W7-Zf-Siw

pyongyang-north-korea-aerial-view-of-cit

Pyongyang-skyline.jpg

rha-794-3523.jpg

image.png

Поддръжката на социалните мрежи струва милиарди... много милиарди.... Нито богатите хора в България, нито самата държава (нито богатите и държавата взети заедно) имат достатъчно ресурси да поддържат социална мрежа.

Това сиг е столицата Пхенянг /или както там беше/ доста видеа съм изгледала за живота там в ю тюб + книгата на една избягала от там.Иди в някое селце и едва ли ще видиш последен модел телефона и/или телевизор. 2 канала,10 официални прически съгласувани с партията и т.н. 

преди 17 часа, _nib_ написа:

И аз това написах, само ,че без линка към апп.

Пишат за българска но явно по-приемлива би била северно корейска...

преди 29 минути, Deus_Group написа:

И аз това написах, само ,че без линка към апп.

Пишат за българска но явно по-приемлива би била северно корейска...

Страшна тъпня е тая мрежа. Нищо няма вътре, просто си рекламира приложението за изграждане на приложения като показва възможностите му да направи някаква социална мрежа, но със сигурност си дава сметка, че няма да направи нищо с нея. Че каква мрежа е това като в нея се излива какво да е, няма медии, които да публикуват в нея, за да задържа интереса на хората и т.н..

на 10.11.2023 г. в 9:05, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Страшна мизерия и тъпня е в Северна Корея. Разправят че чужденците можело да отидат перманентно, ако имат възможност да направят дарение минимум апартамент или нещо от сорта, за да имат поне едно 100 к долара, които да дадат безвъзмездно при пристигането си на режима на СК. В замяна им дават паспорт, третират ги като циркови мечки като ги показват по вестниците си и телевизията си "Ето още едни чужденци, които се отказват от прокажения западен живот, за да дойдат в нашия рай", а чужденците се чувстват като местни знаменитости и са на седмото небе, но това щастие трае само за кратко докато пропагандират пред гражданите на страната малоумието си като успех на държавата и свинята. Не след дълго тези чужденци обаче разбират каква масивна грешка са направили, но вече е твърде късно, защото след първата година инфлуенсърство и безоблачните първи месеци лека по лека те вече са видяли  достатъчно говна (липса на здравеопазване, инфраструктура, храна, ток и т.н.) и са се "наситили" и искат да си ходят спешно, но тогава става лошо защото те вече не разполагат с парите си, които са дарили на пристигане за социалистическа революция и храна за свинята майка. В най-добрия случай им намират работа някъде из провинцията, за да не може вече никой да ги види и чуе как се оплакват и разкавайват дълбоко, а нищо чудно и просто да ги изтриват от лицето на земята, което е в най-лошия случай разбира се. В България имаме посолство на СК, ти замислял ли си се да ходиш там, за да се убедиш кое е истина? Стиска ли ти?

Няма значение.  Какво да има вътре , нали уж сега стартира....  Някак'ва друга алтернатива? българска

на 10.11.2023 г. в 1:30, Deus_Group написа:

Дали ще е провал или не, не ме вълнува!

Дори да е провал.  Аз съм "ЗА" Българското!

преди 7 минути, Deus_Group написа:

Няма значение.  Какво да има вътре , нали уж сега стартира....  Някак'ва друга алтернатива? българска

Каква "алтернатива", бе?! Ти чуваш ли се, алтернатива на фейсбук с 300 потребителя първата седмица благодарение на рекламата при Карбовски и паднали до 5 потребителя и 100 бота на следващия ден. Това е реклама на възможностите на бизнесмена, той сам си каза, че се занимава със сглобяването на приложения и тази "соц мрежа" е просто демото му. Никой не го интересува тая "социална мрежа" ама грам на следващия ден след 10 минути сърф в нейната пустиня. Научете се да виждате това, което наистина се вижда. Никой не може на този етап да бутне гигантите. Все едно ти да искаш да промотираш за изобретение тепърва лупа за късогледите да си увеличават буквите на текста, когато хората са измислили очила за дефекта им, някои лещи, а трети предлагат операции, което са вече космически технологии спрямо лупата. Така е и положението с "мрежата.бг" и фесйбук. Рекламираш ми мп3 плеър като вече се стриймва. Примерите могат да продължат до безкрай.

преди 46 минути, Гражданин написа:

Каква "алтернатива", бе?! Ти чуваш ли се, алтернатива на фейсбук

Не си разбрал какво точно попитах аз...! иначе си тръгнал да обясняваш кое к'во точно било. Какво ме интересува това?!...
В темата се търси "Българска социална мрежа".  Питам аз:  Някак'ва друга алтернатива? българска на  -  МРЕЖАТА/mrezhata която според теб била "тъпня".

преди 53 минути, Deus_Group написа:

Някак'ва друга алтернатива? българска

Фейсбук не е българска социална мрежа до колкото съм информиран. Първо разбери к'во се пита и тогава дрънкай.. или обратно пък дай алтернативен пример който се иска.

Спри да ме цитираш за простотии. В тоя змиярник повече няма да отговоря освен ако някой не ме изненада с нещо смислено!!  :  )

преди 16 минути, Deus_Group написа:

Не си разбрал какво точно попитах аз...! иначе си тръгнал да обясняваш кое к'во точно било. Какво ме интересува това?!...
В темата се търси "Българска социална мрежа".  Питам аз:  Някак'ва друга алтернатива? българска на  -  МРЕЖАТА/mrezhata която според теб била "тъпня".

Фейсбук не е българска социална мрежа до колкото съм информиран. Първо разбери к'во се пита и тогава дрънкай.. или обратно пък дай алтернативен пример който се иска.

Спри да ме цитираш за простотии. В тоя змиярник повече няма да отговоря освен ако някой не ме изненада с нещо смислено!!  :  )

Ти госпожица ли си? Чувствата ли ти се нараниха, че някой ти отговаря аргументирайки се? Четеш първосигнално. Няма значение мрежата каква е, българска, китайска, американска, все тая е. Важно е качеството на платформата. Казах ти, че собственикът на мрежата.бг рекламира възможностите си, а не тази глупава мрежа с около 3ма към днешна дата юзъри. Нито ще стане конкуренция на другите мрежи, нито има потенциал. Нищо няма потенциал след като на пазара има монопол от супер лъскави корпоративни продукти като фейсбук. И да ползваш "мрежата", няма да се откажеш от фейсбук, а с времето "мрежата" ще ти се струва все по-бедна докато не я закрие времето както закриха много други "мрежи", които бяха сайтовете за запознанства поникнаващи като гъби в периода 2000 до към 2010-те. После фейсбук ги изтри от спомените на хората. Има причина за това. Не бъди надъхано дете, просто осъзнай че е реклама на фирмата на брадатото момче и това му е демо проект. Един вид визитка, нищо повече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.