Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Омазан windows

Featured Replies

Разрешен от цър-вул

• Автор
преди 1 час, Колев 74 написа:

Владко!

Каква ти е файдата да имаш неподдържана отдавна седмица там, където си инсталирал и Win11? Ако тренираш само заради спорта, ще те разбера. После ще ти се наложи да преинсталирваш през седмица, две.

Ако инсталнеш без проблем и както е нужно Win 11, повярвай ми, няма да имаш проблем. А ако ти се инсталирва вече само като хоби, без да вършиш друга работа с компютъра, мога да ти помогна с много 11-ки, коя от коя по хубава и добра. Хайде, постъпи както е най правилно за теб. Така го искаш, така го правиш. Мнението е мое - решението - твое!

Чичо Стефчо знам че 7-цата не се поддържа вече но понякога ми се налага да я използвам. А за самото осакатяване на системата е то аз съм си виновен, де но сега няма да навлизам, в подробности. А и като се замисля може би една от грешките ми е че когато реших да качвам 11-ката не се съобразих да оставя достатъчно място за 7-цата а и то нали SSD-то ми е 120гб и 60гб оставих за 11 а за 7 само 49. И като я затлачих 7-цата с ъпдейти и реших да ги разкарвам се получи тази каша по мое невнимание разбирасе. А за 11-ката доволен съм от нея макар че до скоро бях с 22H2  инсталирано на чисто и си знаех много, добре че няма да получа ъпдейт, до 23H2  и ъпдейтнах от свалено исо на микромеките и колко му е и от него, да се е получила някоя мизерия. Но може и скоро ако съм по свободен да инсталирам на чисто 23H2 или ако нещо да се върна на 22H2 докато се поддържа още и да карам на нея.

преди 5 минути, цър-вул написа:

Който те е учил да въвеждаш команди с големия клавиш, да го разстрелят.
Пробва ли да влезеш сега в W7? Там чака операция за ремонт.

Ами преписах командите така както ги беше написал то не че нямаше да захапят и само с малки букви но както и да е. В седмицат ремонт няма да правя защото я преинсталирах на чисто а сигурно трябваше да изчакам първо да се оправя с 11-ката. А сега трябва да се захващам да кача драйверите и ъпдейтите на 7 но ще видя дали ще е тази вечер или друг ден когато не съм толкова изморен още веднъж благодаря за помоща.

• Отговори 55
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Не, не си изобщо близо ... Това е най-стария и опасен вирус който някога ще го има.

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Преди да преинсталираш отново: Вземи си два физически диска за всяка OS по един. Прецени си правилните обеми за C:. След инсталация - винаги си прави image - чието копие да имаш и на др

• Ползвай AOMEI Partition Assistant или Minitool Partition Wizard за преоразмеряване.

Публикувани изображения

преди 1 час, Колев 74 написа:

Благодарско Павка, но вече е и при мен. Можеш да ми вярваш на 100%, Бройките  Win 11 са ми вече - 124   FBConan  е много, много добър!

Луд на шарен уиндоус се радва!

преди 52 минути, shishmanovp861 написа:

Вашето мнение е важно за нас. Не, че става за нещо, ноооо...ти си пиши.

• Автор
преди 15 часа, цър-вул написа:

Няма никакъв смисъл това упражнение.
След преоразмеряване, не бързай с флашката, а пробвай да се логнеш в Windows 7. Чака ремонт, но заради недостиг на място не се извършва.

Маркирам този отговор като решение защото може би точно по този начин щеше да се оправи и проблема със седмицата. Ако не бях избързал да я преинсталирам на чисто и бях преоразмерил дяловете след като си оправих и допълнителната каша с 11-та.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

А ти явно си в екстаз от спама си
Двамата с grizzly се си лика-прилика
кат' два стръка иглика

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.