Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Омазан windows

Featured Replies

Разрешен от цър-вул

преди 5 минути, vlado1985 написа:

но не се получи.

Оф, така нищо не казваш. Подробности, картинка...иначе само си пишем

• Отговори 55
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Не, не си изобщо близо ... Това е най-стария и опасен вирус който някога ще го има.

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Преди да преинсталираш отново: Вземи си два физически диска за всяка OS по един. Прецени си правилните обеми за C:. След инсталация - винаги си прави image - чието копие да имаш и на др

• Ползвай AOMEI Partition Assistant или Minitool Partition Wizard за преоразмеряване.

Публикувани изображения

• Автор
току-що, цър-вул написа:

Оф, така нищо не казваш. Подробности, картинка...иначе само си пишем

На седмицата дяла който е с буква f ми дава да го свия само както и на дяла на 11-та който е c ми дава само да го свия но след като свия дяла на 11-та не ми дава да разширя дяла на седмицата. По късно ще се позанимавам пак защото сега нямам време и след малко излизам по задачки.

• Автор

Добър вечер извинявам се за късния отговор но преди малко се прибрах. Преди малко включвам компа и нали уш да си зареди, нормално 11-ката ъъъъъ няма, никой. Сложих флашката с 11 да дам оправяне при стартиране и вместо 11-ката ми дава седмицата да избера и сега ща не ща ще преинсталирам и двете системи. 

• Автор

Ето две снимки от седмицата и единайската. 

https://postimg.cc/MfV51TJV

https://postimg.cc/LhxL0LN5

Прикачвам нов линк с снимка на 11-ката щото предишния дава някаква грешка. 

https://postimg.cc/LhxL0LN5

Оплескан boot store
Стартирай флашка с 11? Задай езиковите настройки И на следващия джам натисни Shift+F10
В черния джам изпълни
bootrec /ScanOs
bootrec /RebuildBcd
Рестартирай

• Автор

Написах двете команди и нищо не се случва след изпълнението им. 

https://postimg.cc/kDwYFTZp

Направо се захващам да преинсталирам двете системи щото явно и двете са омазани. Благодаря на всички взели участие и се опитали да помогнат. 

преди 44 минути, vlado1985 написа:

Направо се захващам да преинсталирам двете системи щото явно и двете са омазани. Благодаря на всички взели участие и се опитали да помогнат. 

Що не пуснеш тема в антивирусният ? Преинстацията не гарантира нищо 

преди 2 минути, adersa написа:

Що не пуснеш тема в антивирусният ? Преинстацията не гарантира нищо 

Щото вируса дето го има никога не може да се почисти ...

преди 1 час, vlado1985 написа:

Написах двете команди и нищо не се случва след изпълнението им.

Ами, пишеш глупости, това се случва! Очаквах малко повече от теб!
Виж, че си нашил две комманди в един ред. Къде ти е ентърът между командите?

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

Ами пишеш глупости затова! Очаквах малко повече от теб!
Виж, че си нашил две комманди в един ред. Къде ти е ентърът между командите?

Значи като написах едната команда използвах шпацията щото ако натисна ентер за да пиша на нов ред другата команда. Веднага се изпълнява написаната преди това. Сега започнах инсталация на седмицата мога да я прекъсна и да пробвам пак с командите и за да напиша другата команда на нов ред да използвам шпацията

Това
image.png.b6c7658d4185146dcf55e82f88e00a68.png
прилича ли на това:

преди 1 час, цър-вул написа:

bootrec /ScanOs
bootrec /RebuildBcd

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Веднага се изпълнява написаната преди това.

Ами това е целта и като свърши, напиши втората команда!

Владко!

Каква ти е файдата да имаш неподдържана отдавна седмица там, където си инсталирал и Win11? Ако тренираш само заради спорта, ще те разбера. После ще ти се наложи да преинсталирваш през седмица, две.

Ако инсталнеш без проблем и както е нужно Win 11, повярвай ми, няма да имаш проблем. А ако ти се инсталирва вече само като хоби, без да вършиш друга работа с компютъра, мога да ти помогна с много 11-ки, коя от коя по хубава и добра. Хайде, постъпи както е най правилно за теб. Така го искаш, така го правиш. Мнението е мое - решението - твое!

• Автор

@цър-вулнаписах този път двете команди правилно като използвах шпацията за да напиша другата команда на нов ред. Но след рестарт нямаше никаква промяна и направо ми зарежда седмицата която преди малко качих. 

преди 5 минути, vlado1985 написа:

@цър-вулнаписах този път двете команди правилно като използвах шпацията за да напиша другата команда на нов ред. Но след рестарт нямаше никаква промяна и направо ми зарежда седмицата която преди малко качих. 

Сега пак пробвах командите и си открих грешката като не съм цъкнал ентер след първата команда да се изпълни а след изпълнението на другата команда кой клавиш да цъкна за да приключи корекцията

• Автор

@цър-вулОправих се с командите като ги написах отново. И този път цъкнах ентер след първата команда и като свърши написах, втората и на нея дадох, ентер. А за клавиша който трябваше да натисна след операцията е то си го пишеше пред мен но явно блеех или спах. Сега вече се зарежда 11-ката но ми направи впечатление че в RE среда се изписва като win10 а не 11. И като сложих флашката с 11-ката да видя да дам поправяне на системата пак се показваше като 10-ка но системата си зарежда като 11-ка. Благодаря много за отделеното време и се извинявам за натрупаните нерви ако си се нервирал с мен разбирасе де.:D

преди 46 минути, vlado1985 написа:

написах този път двете команди правилно като използвах шпацията

Който те е учил да въвеждаш команди с големия клавиш, да го разстрелят.
Пробва ли да влезеш сега в W7? Там чака операция за ремонт.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.