Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шмекериите на босфорТВ

Featured Replies

преди 3 минути, Коркодила написа:

...

такива отвратителни туловища и свине като теб... у мен пораждат само гнус :tease2: :tease2: :tease2:

• Отговори 63
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То, че няма независима Българска телевизия е ясно от години. Всички дават това, което им заповядат. Така се пишат и учебници. Такива даскали наемат (да са послушни и верни на хамерика). 

• Т.Христов
    Т.Христов

• Емил Костов
    Емил Костов

Телевизията никога не е и няма да бъде "Това е прозорец към Света". Тя ти промива мозъка като ти натрапва това, което се прецени. КНИГАТА е прозорец към Света. Много ги бъркаш двата щата вече! 

Публикувани изображения

преди 16 минути, _Aumi_ написа:

такива отвратителни туловища и свине като теб... у мен пораждат само гнус :tease2: :tease2: :tease2:

Айде бе признай, че си падаш по мен. На времето имах една съученичка и тя постоянно ме обиждаше и се кълнеше, че няма да легне с мен. Накрая ми спеше пред вратата и се молеше да не я зарязвам. Пропи се от мъка по мен горката.

Хайде стига си фантазира ... няма толкова тъпи жени, които да умрат за един свински тумбак!

преди 30 минути, _Aumi_ написа:

Хайде стига си фантазира ... няма толкова тъпи жени, които да умрат за един свински тумбак!

Ти май си падаш по метеросексуални тоест педераси. Тук ще те разочаровам. Аз такива ги ритам.

преди 12 минути, Коркодила написа:

Ти май си падаш по метеросексуални тоест педераси. Тук ще те разочаровам. Аз такива ги ритам.

Да.
Аумито се хвалеше, нещо, че всичките мъже(?) в нейния кръг били обезкосмени.

Най-вероятно е латентна или явна лесбийка от мъжкия вид и не ѝ харесва мъжката конкуренция, та се радва, че мъжленцата са изпед..астени.

преди 11 минути, rado_svet написа:

Да.
Аумито се хвалеше, нещо, че всичките мъже(?) в нейния кръг били обезкосмени.

Най-вероятно е латентна или явна лесбийка от мъжкия вид и не ѝ харесва мъжката конкуренция, та се радва, че мъжленцата са изпед..астени.

Абе надуших я аз, че или е фригидна или е ляв бряг. Ей как го мразя такива. Едно време като бях фюрер на скиновете, такива много ги тепахме.

преди 18 минути, Коркодила написа:

Абе надуших я аз, че или е фригидна или е ляв бряг. Ей как го мразя такива. Едно време като бях фюрер на скиновете, такива много ги тепахме.

Покрай това ако скоро престана да пиша, да знаеш, че лесбийката се е оплакала (щото е разкрита) и пак са ме баннали.
Този път може да е за три месеца или завинаги.

преди 14 минути, rado_svet написа:

Покрай това ако скоро престана да пиша, да знаеш, че лесбийката се е оплакала (щото е разкрита) и пак са ме баннали.
Този път може да е за три месеца или завинаги.

Абе аз я разбрах, че е с шареното знаме.  Трябва в България да се бориме да пазим българските деца от такива. Аз ще се бора със всички законни и незаконни средства.

Според направени изследвания, тези които показват непрекъснато, че мразят гейовете, са скрити гейове.

А вие двамата се надушихте по мръсните миризливи гащи!:laughing5:

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Според направени изследвания, тези които показват непрекъснато, че мразят гейовете, са скрити гейове.

А вие двамата се надушихте по мръсните миризливи гащи!:laughing5:

Оплака ли се на чобанина?

(ногу ти е шарена аватарската картинка, сички цветове на дъгата...)

преди 36 минути, rado_svet написа:

Оплака ли се на чобанина?

Кой е чобанина и защо да се оплаквам?

преди 26 минути, _Aumi_ написа:

Кой е чобанина и защо да се оплаквам?

Ния, юзърите, сме овчичките, и чобанинът, разбира се, е г-н Карабойчев.

Можеш да се оплачеш, че те наричам лесбийка.

преди 13 часа, Коркодила написа:

Само, че сега си хапва салата Цезар на на върха на Амстердам. Тамъм лапето се снима там и с Дуейн Джонсън-Скалата.

IMG_1272.jpeg

Ко стана бе, цървул? Париж-Мариж. Пак ти стигнаха ойрото да отидеш само до столицата на Нидерландия. Все едно от Катуница да отидеш да празнуваш в София!

Типичния селтак. С шапка да му крие плешивата празна тиква и пуловерче от битака на "Версаче" 🤣

Типичен селски мангал. Един ден дано имаш и твои чаавета. Едното ще се казва Версаче, Другото Армани.

Колко пъти съм ти казвала, че си и ще си останеш селски цървул. Съдбата си знае работата.

Дано си си взел и някое кюфте за изпът, че с само с тези салати ще ти пърди мазния тУбак от глад.

Олигофренчето на мама си ти.

преди 3 часа, suzannita написа:

Ко стана бе, цървул? Париж-Мариж. Пак ти стигнаха ойрото да отидеш само до столицата на Нидерландия. Все едно от Катуница да отидеш да празнуваш в София!

Типичния селтак. С шапка да му крие плешивата празна тиква и пуловерче от битака на "Версаче" 🤣

Типичен селски мангал. Един ден дано имаш и твои чаавета. Едното ще се казва Версаче, Другото Армани.

Колко пъти съм ти казвала, че си и ще си останеш селски цървул. Съдбата си знае работата.

Дано си си взел и някое кюфте за изпът, че с само с тези салати ще ти пърди мазния тУбак от глад.

Олигофренчето на мама си ти.

Прави като Едип, и ще ти олекне.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.