Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шмекериите на босфорТВ

Featured Replies

преди 5 часа, Белгиеца написа:

Е да де, за промиване на мозъци, ама по телевизията видяхме как ги биеха протестиращите точно под колоните на министерски съвет полицаите, вързани долу на земята и бой.
Разбира се това го видяхме чак като беше паднал Боко рапона от власт и неговите противници го изнесоха.
По Евроком пускат критика на управляващите, по комунистическата телевизия докато я имаше пак пускаха критика към управляващите. По България24 пускат критика към управляващите, откакто шкембе войвода не е повече министър на отбраната.
Всичките политици лъжат яко, като паднат от власт някои от тях почват да говорят нормално, главно изнасяйки факти за опонентите им.

То и самото лъжене по телевизиите е интересно да се гледа, да се тренира човек какви хватки използват за промиването на мозъци.
Ето го примерът от темата, показвам ви как манипулират наивните хора. Да си знаят за следващата година да не пращат СМС-и.
Хората няма да спрат да гледат телевизия и да почнат да четат книжки писани от други манипулатори. Това е положението, а на всичкото отгоре и повечето семейства даже и плащат абонамент към някоя кабеларка за да гледат телевизия щото не знаят че може и безплатно.

Аз като гледам забранените от Урсула руски канали и там ми разправят как лъжат хамериканците и западно европейците. А пък по френските телевизии ми разправят как лъже руският диктатор. 

Това което виждаме по телевизиите като манипулации е същото и в реалния живот.
Човек който не е способен да разпознае лъжите и манипулациите по телевизиите и в реалния живот ще хвърля от балкона 10000 лв на измамници.

Пускат ти единствено циркове и ти си влезнал до ушите в тях! Спри да гледаш телевизия !

• Отговори 63
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То, че няма независима Българска телевизия е ясно от години. Всички дават това, което им заповядат. Така се пишат и учебници. Такива даскали наемат (да са послушни и верни на хамерика). 

• Т.Христов
    Т.Христов

• Емил Костов
    Емил Костов

Телевизията никога не е и няма да бъде "Това е прозорец към Света". Тя ти промива мозъка като ти натрапва това, което се прецени. КНИГАТА е прозорец към Света. Много ги бъркаш двата щата вече! 

Публикувани изображения

преди 4 часа, Коркодила написа:

6,50 евро месечно плащам на един мароканец и гледам цял свят с HD качество през една кутийка свързана с интернет.

Ти нали беше написал последното си мнение във форума бе? Или викаш не се стърпя да се похвалиш, че си спестил 6.50 ойро?

Обаче в къщи никой не гледа тв.

Ами то как да гледате, като ''плазмата" ти харчи ток?

Иначе браво, че прописа пак от същия си профил. Всички тука се чудехме кога цървулан пак ще се появи и как ли ще бъде този път. Бял кон беше, Хроистофор 1 беше, бял вълк беше...и какво ли още не. Ами освен с парите си закъсал сигурно и с акъла и не може да измислиш друг никнейм. Ами нормално е. Живееш в кочина под наем, нямаш пари за бензин, спестяваш да си боядисаш вратите, ядеш по една седмица кюфтета  на промоция, не пускаш плазмата, че харчи много ток...Тежкия живот води до такива разтройства.

И не е ли време да стягаш багажа? Нали щеше да ходиш в Париж за празниците. Всички трепнем в очакване на снимка, изпъчил тУмбак , разперил космати ръце да извикаш "Живота е прекрасен, красив Париж".

Хайде дерзай. До следващото си последно мнение във форума.

• Автор
преди 5 часа, Емил Костов написа:

Спри да гледаш телевизия !

Няма да спра, приматите са ми интересни да ги анализирам.

преди 6 часа, Коркодила написа:

6,50 евро месечно плащам на един мароканец и гледам цял свят с HD качество през една кутийка свързана с интернет. 

Прозорец към света белгиец е общуването с живи хора, нетуърк събития, а не да търкаш диваните у вас и да гледаш през екрана. 

Това е пиратска = нелегална ИПТВ, така и баба знае.

А при тебе живи хора просто няма, има само хъркащи двуноги.
Имам тука РТЛ4, 5, 7 и 8 от вашите и ги виждам какви са.
Няма как да ги понасям тези дори и една седмица, никога не съм минавал холандската граница и няма и да я мина.

преди 33 минути, Белгиеца написа:

приматите са ми интересни да ги анализирам.

За толкова години не можа ли да се самоанализираш или Елбруса ти е тотално спрял

преди 40 минути, Белгиеца написа:

Няма да спра, приматите са ми интересни да ги анализирам.

Това е пиратска = нелегална ИПТВ, така и баба знае.

Няма как да ги понасям тези дори и една седмица, никога не съм минавал холандската граница и няма и да я мина.

Нищо не анализираш. Губиш си времето! И ти промиват мозъка, ама тотално както си поискат! А ти им се връзваш и то си личи по коментарите ти! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, Coco1 написа:

За толкова години не можа ли да се самоанализираш или Елбруса ти е тотално спрял

До войната Прасчо си гледах и анализирах хубави усмихната украинки по техните тв канали, па даже и тема ви бях пуснал за една от тях тука, ама Путкин всичко прецака.
Сега по украинските канали са само едни агресивни укропитеци миришещи на кафява чума.

А ако скиваш каква кльощава анорексичка са избрали за мис Франция преди няколко дена, една матова такава, пу отврат направо.

Трудно се открива качествен материал за анализиране Прасчоооо ...
Тия дена по гръцката ЕРТ2 пуснаха една сладурана за анализиране, ама оня гламавия оператор сменяше прекалено камерата по другите мадами, мaмka му пeдaлcka.

Трябва да ви спретна един курс по анализиране на примати.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

До войната Прасчо си гледах и анализирах хубави усмихната украинки по техните тв канали, па даже и тема ви бях пуснал за една от тях тука, ама Путкин всичко прецака.
Сега по украинските канали са само едни агресивни укропитеци миришещи на кафява чума.

А ако скиваш каква кльощава анорексичка са избрали за мис Франция преди няколко дена, една матова такава, пу отврат направо.

Трудно се открива качествен материал за анализиране Прасчоооо ...
Тия дена по гръцката ЕРТ2 пуснаха една сладурана за анализиране, ама оня гламавия оператор сменяше прекалено камерата по другите мадами, мaмka му пeдaлcka.

Трябва да ви спретна един курс по анализиране на примати.

Zaщо си дефектно произведен

image.thumb.png.215051864e9013dce6124816178e9143.png

преди 16 часа, Белгиеца написа:

Ти за жив човек ли се имаш? Твоят живот мина пред телевизора и у вас. Вместо да натряскаш дачията с бензин и да  натовариш лапето и жена си да отидете до един Париж барем, ти зяпаш екрани по цял ден. Аз натрясках вчера голфа с нафта до капачка, и в други ден  взимам фемилито и отиваме в Амстердам лапето да се снима с Дуейн Джонсън-Скалата. От там съм резервирал маса в най-тузарския ресторант на върха на най-високата сграда. От там в кралската зоологическа градина. После ще ударим един здрав секс с жената. Така се живее Белжо, а не като теб, цял живот сред чиниите и по чорапи пред телевизора.

• Автор
преди 45 минути, Коркодила написа:

Аз натрясках вчера голфа с нафта до капачка, и в други ден  взимам фемилито и отиваме в Амстердам лапето да се снима с Дуейн Джонсън-Скалата. 

Абе тарикат си ти, намерил си си крава с чуждо теленце ( от друг бик),  да му се радваш на него като не можеш да си направиш собствено. Самозалъгваш се че уж си бил баща и си имал семейство. Тоя номер изоставена жена с дете да вземе го може всеки смотаняк.

А жена ми го води моя 5 дена във Франция през есенната ваканция , ама не в Париж щото там няколко пъти вече са ходили, а в района на град Брест ( Британия ли ще стане на български не знам).

преди 5 часа, Coco1 написа:

Zaщо си дефектно произведен

image.thumb.png.215051864e9013dce6124816178e9143.png

Прасчо ти ни показваш всичките болници където си бил ли бе миличък ?
Ама много съм ти благодарен че ми избутваш безплатно темата да излиза отгоре, да я виждат повече хора. Ти си добро и полезно прасенце, гуденце едно такова грух грух грух ...

преди 1 час, Белгиеца написа:

Абе тарикат си ти, намерил си си крава с чуждо теленце ( от друг бик),  да му се радваш на него като не можеш да си направиш собствено. Самозалъгваш се че уж си бил баща и си имал семейство. Тоя номер изоставена жена с дете да вземе го може всеки смотаняк.

А жена ми го води моя 5 дена във Франция през есенната ваканция , ама не в Париж щото там няколко пъти вече са ходили, а в района на град Брест ( Британия ли ще стане на български не знам).

Абе тарикат, я провери първо да ли твоя син е от теб, че като знам по офисите какво праскане е, еле пък по тийм билдингите. Самият факт, че ти не си част от ,,семейната почивка,, белгийката отдавна те е изхвърлила от семейното ложе и синът ти не носи твоята фамилия показва, че ти семейство нямаш и за баща и съпруг никой не те брои!

в други ден  взимам фемилито и отиваме в Амстердам лапето да се снима с Дуейн Джонсън-Скалата. От там съм резервирал маса в най-тузарския ресторант на върха на най-високата сграда. От там в кралската зоологическа градина.

Много бързо ти порасна лапето, или го взе готово пораснало?

• Автор
преди 1 час, _Aumi_ написа:

Ама то лапето не е негово, само на оная трътлестата си е, дето е дошла у холандия да я издържа и нея с непосилен работнически труд.
Тя горката женица му се дава на този неуравновесен индивид да ѝ се качва отгоре, в името на доброто на детето ѝ останало без баща. Та детето ѝ да стане холандец, да научи холандски още докато е малко и да остане да живее там, демек да го отърве от мизерията в бг.

преди 1 час, _Aumi_ написа:

Мойта семка хваща бързо. Мога и на теб да ти направя не едно, а три бебета ако мъжът ти я ялов като Белгиеца. Че тя неговата чак на 35г. с последния влак забременя. Той се мъчил мъчил чиляка……. ама като тостестерона му е по-малко от на жена, няма как да стане.

преди 7 минути, Коркодила написа:

Мойта семка хваща бързо. Мога и на теб да ти направя не едно, а три бебета ако мъжът ти я ялов като Белгиеца. Че тя неговата чак на 35г. с последния влак забременя. Той се мъчил мъчил чиляка……. ама като тостестерона му е по-малко от на жена, няма как да стане.

Eй, психопат напушен. До едно време беше леееко забавен (като тихите луди) с измислените ти постове, родени от получена полюция на неосъществените ти мечти на болния ти мозък.

Никой тук не ти се връзва на измишльотините ти за живота, който уж водиш. Вече си доста досаден и с нетърпение очакваме наистина последния ти пост във форума. То ясно, че ще си останем само с чакането де.

До оня ден блъскаше ножки, вчера се събрал уж с някаква и днес ще се снимали със Скалата. Утре може да напишеш, че вече детето е в колеж, а вдругиден, че е станал преподавател в  Харвард.

Ти си най болния и досаден олигофрен, пребивавал в този форум. Маай си кюфтетата, пълни мазния си космат тУмбак и ни оттърви от присъствието си.

И на Белгиеца може само краката да му целуваш и да му завиждаш за живота. Ти ще си останеш тъп, мазен цървул, живеещ в под наем в кочинката си, за която си оцъка зъркелите за промоци на боя, че да можеш да боядисаш две врати.

преди 3 часа, suzannita написа:

Eй, психопат напушен. До едно време беше леееко забавен (като тихите луди) с измислените ти постове, родени от получена полюция на неосъществените ти мечти на болния ти мозък.

Никой тук не ти се връзва на измишльотините ти за живота, който уж водиш. Вече си доста досаден и с нетърпение очакваме наистина последния ти пост във форума. То ясно, че ще си останем само с чакането де.

До оня ден блъскаше ножки, вчера се събрал уж с някаква и днес ще се снимали със Скалата. Утре може да напишеш, че вече детето е в колеж, а вдругиден, че е станал преподавател в  Харвард.

Ти си най болния и досаден олигофрен, пребивавал в този форум. Маай си кюфтетата, пълни мазния си космат тУмбак и ни оттърви от присъствието си.

И на Белгиеца може само краката да му целуваш и да му завиждаш за живота. Ти ще си останеш тъп, мазен цървул, живеещ в под наем в кочинката си, за която си оцъка зъркелите за промоци на боя, че да можеш да боядисаш две врати.

Прави като Едип и всичко ще е наред.

преди 10 часа, Коркодила написа:

Мойта семка хваща бързо.

Преди два месеца се похвали, че ще имаш наследник. Днес наследникът вече пораснал и снимки ще правите. Поне си признай, че си си взел жена с готови деца.

на 2.10.2023 г. в 23:10, Коркодила написа:

Другата години сме планирали пролета пак Париж. Но вече с всички членове на фемилито. Ще празнуваме с шампанско на ШанЗелизе имаме повод, защото вървим напред и на горе. По-малките членове ще получат билети за Дисниленд, а по-големите билети за върха на Айфеловата кула, защото поради силен вятър тая година върхът беше затворен. А на нас там ние мястото на върхът.

преди 2 часа, _Aumi_ написа:

Преди два месеца се похвали, че ще имаш наследник. Днес наследникът вече пораснал и снимки ще правите. Поне си признай, че си си взел жена с готови деца.

За какво да си признава, като сам той си го е написал пред всички? А то точно така е най добре. Нито ще го кърми, ни ще го повива. Важното е да са живи и здрави.

преди 1 час, Евлогий Фрезата написа:

Разкажи им как се домъкна до пазара за булки от ромски произход в  Стара Загора,и как се завърна с 20 години по-млада жена ;)

И преди да гракнеш нещо глупаво-заповядай.Различна седмица различна жена:

JV5fppI.jpg

Ха сега покажи твоята с теб....

Кроки!!!

Ами сега? Кво ша праим? Ще я показваш ли, иначе вземаме приказките на Евлогий за истина! Отсрами се де.

Едно време, като се зажени Белжо, го помолихме да ни я покаже и го направи. Ама тя, неговата наистина тогава беше хубавица. Сега е твой ред. Да видиме Дядо Коледа какво булче ти е донесъл за новата година.

на 21.12.2023 г. в 7:11, Колев 74 написа:

За какво да си признава, като сам той си го е написал пред всички? А то точно така е най добре. Нито ще го кърми, ни ще го повива. Важното е да са живи и здрави.

За белгиеца, че е латерна под чехъл си го знаем. За теб, че си мишок сега го разбрахме.

на 21.12.2023 г. в 5:01, _Aumi_ написа:

А ти си признай, че си ялова и ще приключиш курса като катър без история и за това завиждаш на чуждото щастие. Иначе ето ви малко материалче от бедния Коркодил, дето яде кюфтета на промоция. Само, че сега си хапва салата Цезар на едно ВИП място на върха на Амстердам. Тамъм лапето се снима там и с Дуейн Джонсън-Скалата. А пък ти си лай от кочинката ма село колкото си искаш. Така се живее, а не като Белжо цял живот по пижама и пантофи в бившата офицерска казарма, до като жена му ходи с тъпкачите си по Францията. Догодина планираме рождения ден на лапето да бъде на Женевското Езеро. 

IMG_1272.jpeg

преди 23 минути, Коркодила написа:

че си ялова

яловият си ти

но няма лошо, като не можеш, да си осиновиш дете

преди 4 минути, _Aumi_ написа:

яловият си ти

но няма лошо, като не можеш, да си осиновиш дете

Ми, ако искаш може да ми пробваш семките да видиш да ли съм ялов. Стига да не си 30+г. , защото по-стари от 22 годишни не чукам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.