Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забраняват повече от 6 учебни часа на ден

Featured Replies

И що,деба,ние имаме поне по 8?!

Мн ясно,че в училище почти нищо не можеш да научиш.

Преди имах силна жажда за знания,ама тука ми се разби сичко,след 8 часа не можеш да седнеш у вас и да си пишеш домашните...мислиш единствено как да се наспиш...

Ако човек сам не седне да се поинтересува,и да учи,няма кой да му ги обясни тея неща.

Учителите просто влизат,пишат урока на дъската,който иска да слуша(проблемът е че не чаткаш нищо),и и си излизат.

• Отговори 81
  • Прегледи 13,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И що,деба,ние имаме поне по 8?!

Мн ясно,че в училище почти нищо не можеш да научиш.

Преди имах силна жажда за знания,ама тука ми се разби сичко,след 8 часа не можеш да седнеш у вас и да си пишеш домашните...мислиш единствено как да се наспиш...

Ако човек сам не седне да се поинтересува,и да учи,няма кой да му ги обясни тея неща.

Учителите просто влизат,пишат урока на дъската,който иска да слуша(проблемът е че не чаткаш нищо),и и си излизат.

И как ще научиш като учителите си говорят под носа,часа се прекъсва през 5 мин. от какви ли не простотии,уроците се обясняват по възможно най-скучния начин...Много малко учители гледат да обяснят урока така,че да можеш да го разбереш

Айде пак учителите били виновни. Чудя се при мен ли все са различни, или аз гледам различно на нещата ;)

Аз всичко, което знам съм го научила още от часа. В къщи много рядко уча, а петиците ги хващам без проблем... Май аз съм опака - най - много уважавам учителите, за които всички казват, че били много злобни, Харесвам немския език, а всички казват, че е гаден и разбирам в час доста неща, пък другите не. От коя планета ли идвам :P

Айде пак учителите били виновни. Чудя се при мен ли все са различни, или аз гледам различно на нещата ;)

Аз всичко, което знам съм го научила още от часа. В къщи много рядко уча, а петиците ги хващам без проблем... Май аз съм опака - най - много уважавам учителите, за които всички казват, че били много злобни, Харесвам немския език, а всички казват, че е гаден и разбирам в час доста неща, пък другите не. От коя планета ли идвам :P

Има учители,които много уважавам,това са тези,на които им пука дали ще научиш нещо или не...По тези предмети наистина можеш да си научиш и в час.Обаче има и такива,които.....идват на работа само,за да се оплакват и да мине номера и става така,че по история от 2 месеца не сме правили нищо в час и накрая имаме за домашна да си направим всички планове от раздела...

Има учители,които много уважавам,това са тези,на които им пука дали ще научиш нещо или не...По тези предмети наистина можеш да си научиш и в час.Обаче има и такива,които.....идват на работа само,за да се оплакват и да мине номера и става така,че по история от 2 месеца не сме правили нищо в час и накрая имаме за домашна да си направим всички планове от раздела...

Решение винаги си има. След като искате да научите нещо помолете да ви сменят преподавателя. Администрацията и директорите не ядът хора

Решение винаги си има. След като искате да научите нещо помолете да ви сменят преподавателя. Администрацията и директорите не ядът хора

А ако учителката е най-добрата приятелка на директорката?!Или пък,ако в града има само един учител,който преподава физика на немски?!

Вярвай,изобщо не ми е приятно,при положение,че ще кандидатствам с история,г-жата да не се вясва или пък по цял час да говори простотии,защото тва значи,че ще се дават пари за частни уроци,обаче...нищо не мога да направя...

и как така да сменят преподавателя?госпожата ни по англ е с психични отклонения (буквално),има още един учител по английски в тва даскало,и той е някъв арабин....води си изводите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.